Paweł_ 16.07.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Hej wszystkim... Czupurku broń cię Boże od neostrady jak masz taka mozliwość bo ja niestety nie mam a w poniedzialek i wtorek nie dzialala i powiedizeli ze maja 48 godzin na usuniecie usterki więc przez dwa dni mi firma prawie nie pracowała. Telekompromitacja Polska:( Pozdrawiam Budujących (ja niestety dalej bez warunków:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 16.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A i pytanko??... Nad moim mieszkaniem w bloku naprawiono poszycie dachu i na zielony gont bitumiczny łuski połozono papę w kolorze szarym, Czy taki element jak dach dość stromy do tego nie podlega jakiejs ochronie prze np. plastyka miejskiego czy mozna dowolnie zmienic kilka pasów na inny kolor nie zachowując poprzeniej formy?? Blok ma dopiero 4 lata i nie musze mowic ze teraz wyglada fatalnie. Jak wygladam przez okno polaciowe to mam pół szare a pół zielone poszycie Do kogo udeżyć z tym tematem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.07.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Zegnam się na dwa tygodnie! Wszystkiego dobrego! Do usłyszenia w sierpniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 miłego urządzania Ivette Paweł - naprawdę tyle z neo jest problemów?co do dachu. tym się zajmuje architekt miejski. oczywiście nie wiem jak się do tego odniesie, ale uzyskanie czegokolwiek w drugą stronę jest praktycznie niemożliwe (tzn. jak chcesz np zabudować balkon, zmienić okna etc. i wystąpisz z wnioskiem to, zawsze ci odpisze, że nie bo, zakłócać będzie harmonię architektury). więc może w drugą stronę też jest taki skuteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 16.07.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 No Czupurku z neo bylo by ok gdyby nie telekomunkacja i jej pion obslugi klienta, awarie sie dosc czesto zdarzaja a w normalnych firmach czas reakcji jest natychmiastowy a u nich niestety nie i przez to sa problemy nie mowiac juz o sposobie zalatwiania. Od rana nie mam sygnalu na tym samym numerze co neo i nie reaguja a to jest moj fax i wtym tygodniu przez telekomunikacje mam 2 dni w firmie do tyłu tylko ciekawe kto mi to zwróci No chyba musze zaiadomic architekta miejskiego bo jakas nie mila kobieta ze spółdzielni dąb powiedziala ze to oni decyduja o kolorze jaki uzywaja papy a w ogole to przeciez nie ma znaczenia jaki to kolor. Jak to powiedzial dozorca Aniol w Alternatywy 4 wyglada to jak G... w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.07.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czekając na lepszą pogodę pozdrawiam i życzę miłego weekendu bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 witajcie..... alez mam fajowych chłopaków na budowie:):) był facet od przeseł odebrac ich robote...i wiecie co .....co do centymetra wylali:):) jutro muruja...hmm przeleca jak burza i co wazne...jak dobra burza...ale ciiii bo zachwale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.07.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 U mnie Neo hula (jak na razie 3 tygodnie) bez uwag, ale ciii,żeby nie przechwalić A jutro moi mili, jutro wstawiają u mnie OKNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.07.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Ostatnia szansa, żeby zobaczyć mój domek bez okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 16.07.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witam! Delf- super wygląda ta antresolka. Zawsze mi się marzyła- wygrało praktyczne podejście (a szkoda ) Jolly idzie jak burza. Józia w tzw. międzyczasie stała się sławna (podjadę po autograf). Maggie- dlaczego obsuwa z rozpoczęciem budowy?? Bodekku- jak tam u Ciebie?? Jutro będzie grucha?? teska- nareszcie trafiłaś na porządnych fachowców i to dzięki Czupurkowi. U mnie jutro zalewaja wieniec na ściance kolankowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 witajcie sobota dzisiaj....panowie równo 8 rano zaczeli prace:):) murują bloczki....ech... no i gazownia mi zrobi droge.....wjazd do mojej posesji...bo ciut im sie udało zniszczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Witam wszystkich, którzy są!!! MAKSIU - te zdjęcie, właśnie to jedno, było bez autoryzacji, błagam - sama się wystraszyłam, mogłeś wtedy powiedzieć, to bym chociaż jakąś minkę strzeliła, a tak..........jedna wielka rozpacz!!! MELDUJE ZE STROP ZALANY!!!! Szukam ekipy do dachu, we wtorek przyjeżdża więźba... Jeden to chciał 60 PLN za m2 dachu, przez telefon zszedł na 40PLN ale musi zobaczyć dach, to też trochę dużo, ale gość jest dekarzem w firmie i to byłaby jego fucha, 3 tygodnie i powiedział, że będzie gotowe... Zobaczymy w poniedziałek mam dostać kolejne namiary... Józia S. a co z Twoimi namiarkami? Dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Rany! Mam sraczk... to znaczy musztardowe okna Trochę się innego koloru spodziewałam, ale cóż - czekam, aż będzie całość z bramą i podbitką i dopiero wtedy się ewentualnie załamię Jeszcze prośba i pytanie; Ile płaciliście (robocizna) za ocieplenie dachu (wełna+folia) oraz rigipsy na sufitach (na stelażu)? Dajcie znać, bo muszę znowu skonfrontować ofertę wykonawców. Poprzednia wasza pomoc sie przydała: zeszli z 29 na 25 zł. DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 delf odpowiedziłam:) a u mnie płocik sie robi:) nio i piękna pogoda jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.07.2004 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Witajcie sobotnim popoludniem Jolly: gdybym powiedział że robie to ... nie moglbym zrobic tego zdjecia.. a tak ... sie udalo.... musisz sie do tego przyzwyczaic ze robie zdjecia z zaskoczenia...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Uwaga:):) poszukuje cegły klinkierowej - burgund......czy ktos widział....potrzebuje pilnie 1300 sztuk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 18.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Witam Wszystkich. Dopiero rozoczynam swoją przygodę z budową domu.Projekt na ukończeniu. Działka na Warszewie.Dom z BK 24 plus 12 lub 15 wełny. Myśliałem jeszcze o porothermie i silce ale po przejżeniu forum i wielu rozmowach będzie BK na 90%. Dom bęzie ogrzewany przez pompę ciepła.Mam nadzieje w tym roku wylać chociaż fundamenty. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.07.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 adam1210. Ja też mam działkę na Warszewie.Zastanawiałam się nad silką i bk.Co ostatecznie przekonało Cię do bk? Jak oceniasz koszt zainstalowania pompy ciepła i na którą wersję wymienników ciepła się zdecydowałeś? trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 18.07.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Trobe. Witam Sąsiada. Ostatecznie przekonała mnie przenikalność cieplna i łatwość obróbki. Myślę o pompie ciepła firmy clima-comfort. Koszt to ok. 45tys plz. Ale to dopiero wstępna oferta. Jak projekt będzie gotowyto ponegocjujemy Pompa z kolektorem gruntowym. W całym domu planuje ogrzewanie podłogowe. Adam1210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Adam 1210 Witaj i miłego budowania, bez zadnych problemów zycze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts