Agnieszka1 19.07.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Czy ktos ogladal tvn meteo albo inne stacje ( nie wazne) czy ktos zna pogode na 2 tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 19.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Didi możesz napisać w skrócie, co zmienili?Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.07.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Adam już Co donoszę!Chodzi o osoby jednocześnie prowadzące działalność gospodarczą na zasach ogólnych ! Otóż od 1 października trzeba będzie albo zawiesić działalność i opłacać KRUS, albo zawiesić KRUS, prowadzić działalność i opłacac ZUS. :evil:a teraz trzeba opłacić podwójną wysokość składki KRUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 19.07.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Wielkie dzięki Didi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 19.07.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Hej wszystkim W poniedziałek Kto mi doradzi co zrobić z chaszczami na dzialce ktore siegaja prawie na 120 cm , lepiej je zkosic czy spryskac randapem?? to prawie 900 m tego jest a chcialby doprowadzic je do porzšdku. Boje sie ze jak je teraz spryskam randapem to on nawet nie chwyci przy takiej wysokosci a czy moze poczekac jak po skoszeniu troche odrosnie i wtedy sprobowac. Co potem trzeba z glebš zrobic aby ja oczyscic z tych wszystkich chwastów, jakas glebogryzarka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Pawel: ja zrobilem tak: najpierw wszystko randapem (podwojna dawka), po 2,5 tygodniu poszła w ruch kosa, tego samego dnia jeszcze jedno pryskanko na swieze male roslinki ktorego dopiero wylazly... i teraz czeka mnie rekodzielo.. grabki, haczka i do czysta...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 19.07.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dzięki Maksiu a dużo tego randapu jaka proporcja?? tak jak pisalem tego jest prawie 900 m a po wode musze biegac do sasiada dla tego tak mnie to martwi, czy pryskales to takim normalnym opryskiwaczem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Maksiu a to w tym roku pryskałes???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Paweł chyba lepiej to skos....i dopiero pryskaj tym randapem....my tak robilismy i było ok, rosliny szybko wyschy te skrócone..a proporcje masz na opakowaniu. nam na 550 m2 wystarczył wiekszy pojemnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 pawel: pryskalem normalnym opryskiwaczem marki orion, czy jakos tak.. taki pomaranczowy... a dawka... nie pamietam dokladnie.. bo byla na ulotce.. no zrobilem dwa razy mocniejsza.. to pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 teska: w tym roku.. zdjecia na stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.07.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Paweł chyba lepiej to skos....i dopiero pryskaj tym randapem....my tak robilismy i było ok, rosliny szybko wyschy te skrócone..a proporcje masz na opakowaniu. nam na 550 m2 wystarczył wiekszy pojemnik A po tym randapie cokolwiek jeszcze urośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jozia.. urosnie.. tylko nie odrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.07.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam wszystkich! Maksiu- ale Małgosia to postępowa kobitka. Ślicznie siedzi!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.07.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 bikosa: siedzi jak siedzi... ale UWAGA!!!! ..... ma pierwszego ząbka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 witam wszystkich nowych i "starych" w szczególności na budowie załamka - zapraszam do kąpieli w gliniance czy ktoś z Was słyszał kiedy nie będzie padać przez 3 (słownie trzy) dni ? pociąć sie można, przecież nie wyleję ławy w wodę rozpaczliwie pozdrawiam a dwa tygodnie w plecy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Bodekku, już dzisiaj jest koniec padania i na jutro zamawiaj beton.A oprócz tego trochę folii, bo gdyby jednak, to warto trochę przykryć.Nie bój nic, nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.07.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 na budowie załamka - zapraszam do kąpieli w gliniance bodekku To u ciebie woda stoi i nie wsiąka? Wyrazy współczucia. Głupio mi w związku z moim poprzednim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Józia S. - dzięki za słowa otuchy wsiąka ale powoli jeżeli nie będzie padało to dwa dni starczy ale najpierw musi trochę podeschnąć wykonawca już jest lekko zdesperowany ale ma być zgodnie ze sztuką bo mi się chałupa zawali nie ma sprawy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 witam popołudniowo.... jesssuuuu dokonałam cudu kupiłam cegłe klinkierowa burgund ryflowany ....az sama nie wierze...bede miała we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts