wiesio 21.07.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam po weekendzie a ja za tydzien mam miesiac urlopu No i wstrzymali wydawanie pozwolen - plan nie zatwierdzony. We wrzesniu maja go podpisac Mam nadzieje ze uda mi sie w tym roku chociaz przylacza zrobic i moze fundamenty. Ja chce na Boze Narodzenie 2005 sie juz wprowadzac ...... Kto ma budowe w Tanowie ? Mam cynk ze w nowym planie zaprojektowano fajny park rekreacji z jeziorkiem. Pozdrawiam wszystkich Witam! Agnieszko 1 czy możesz coś więcej powiedzieć na temat tego parku rekreacji. Właśnie dzisiaj ekipa od stanu zerowego (będą robić mikropale i wylwewać płytę) weszła ze sprzętem na moją łąkę w Tanowie . wiec wszystko co dotyczy tej miejscowości bardzo mnie interesuje. Do wczoraj miałem podobno dobrą ekipę GÓRALI do wybudowania stanu surowego zamkniętego ale jak w umowie zobaczyli zapis, że mają kupić materiały na swój rachunek a mi wystawić fakturę na usługę z VAT-em 7% to natychmiast zwiali . Swoje postępowanie tłumaczyli zmianami w KRUS i zemstą Urzędu Skarbowego . Gdyby ktoś słyszał o poszukujacej od połowy sierpnia dobrej i taniej ekipie od stanu zerowego to bardzo proszę o namiary. wiesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Wiesio to bedziemy sasiadami Co moge wiecej powiedziec, gybys jechal w strone polic, to prawie na koncu Tanowa będzie ładny park rekreacji z jeziorko ( szczegolow ile laweczek itd nie znam ). Kawalek obok jakis facet ma w planach wybudowac duza rezydencje. To wiem z wiarygodnego źródla. Z troche mniej wiarygodnego wiem ze bedzie tez stacja benzynowa ładna Na wiosna gmina bierze sie za budowe wodociagu w mojej ulicy ( ona jeszcze nie ma nazywy). Jesli chodzi o ekipe to mam jedna fajna ale nie wiem czy nie zajeci. A ja potrzebuje pilnie dobrej ekipy murarzy, tynkarzy ( na tynki tradycyjne) - bardzo prosze o polecenie jakiejs ekipki - bede wdzieczna. Potrzebuje ich od zaraz bardzo pilnie na wieksza budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 witam czwartkowo! u mnie dzisiaj wykopy pod ławy oraz przygotowanie zbrojenia NARESZCIE pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam! Ależ jestem dziś "nabuzowana" Będzie mi taka paniusia w banku (internetowym) gadać, że mam oczyścić pliki internetowe skoro wolno działa stronka! A czemu w innym banku jest ok zapytałam, a ona dalej swoje!! Spytałam czy zna inną regułkę?? Może komuś na budowie trzeba opie......ć budowlańców? Dziś się do tego nadaję!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 22.07.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Agnieszka 1 Bardzo mi miło , cieszę się że i w Tanowie jeszcze ktoś z forumowiczów się buduje. Ja buduję D08 na Wiatracznej (od gniazda boćków w prawo), prąd, wodę i gaz już mam ale przydałaby się jeszcze kanalizacja. Może ktoś coś słyszał na ten temat? Aga jak możesz to przyślij mi na priva namiary tej ekipy. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi - zmień bank na szybszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Bodekkua który jest szybszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 jak znam życie to ten w którym nie masz konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 jak znam życie to ten w którym nie masz konta Osiłkowi w żłobie dano....... i ten nęci i ten kusi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didinajlepszy to ten który ma dużą sieć bankomatówi stosunkowo niskie koszty utrzymania konta reszta to pic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 witam czwartkowo Bodekku - nie pada. u mnie na budowie wczoraj cisza - wrrrr. człek ma miękkie serce, to twardą d...... na 2 dni wszystko zamarło, a ja z nudów i złości myślałam, że kogoś pogryzę. byłam miła to, wypożyczyłam ludków na jeden dzień (kafle czekają), potem uległam i wypożyczyłam na drugi (kafle nadal nietknięte), a na koniec się dowiedziałam, że jest obsuwa w terminach i muszę jeszcze jeden dzień sobie poczekać! pewnie, durna to, poczeka. ale za to, sobie ulżyłam i obje..... majstra, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 No i właśnie z tego względu wybrałam inteligo, aby były dostępne bankomaty, a nie jazda do miasta po pieniążki na zakupy na ryneczku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Pozdrawiam..... CZupurek.....no wiesz, do mnie zjawiaja sie o 19....ale robią potrzebuje 2 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek bo problem jest atki...ze biora prace...i tak wychodzi...mi nie mowili ze bede płot robic po godzinach.....no i mam..... Wiec sie nie denerwuj...tez im mowiłam ze powninni zrobic wsio i isc dopiero kopac fundamenty.... moze winko? wieczorową pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi lukas jest ok, nalezy do szybkich banków...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska zgadza się , ale oni nie prowadzą obsługi podmiotów gospodarczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 didi..... jak tam pracy w ogrodze??? mam pytanie gdzie kupowliscie rodondendrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam1210 22.07.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi. Niech Ci pani bajek nie opwiada. Zdaje się że im system padł.Wielu dzisiaj ma problemy z intelligo.Pozdrawiam.Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Wiesio wyslalam ci wiadomosc na priv Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Adam, wiem na koniec to od niej wyciągnęłam. Pani wzięła moje dane i jak tylko będzie chodzić system to zadzwonią do mnie Teskatrawka już po pierwszym koszeniu,mostek i pergola stoją, fontanna i strumyk działają, sprawdzamy teraz iluminacje świtlne, rybek jeszcze nie ma, jutro będą montowane lampy ogrodowe.Jest jak w bajce, w najśmielszych marzeniach nigdy sobie tego nie wyobrażałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts