EWAR 29.05.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska,buduję niedaleko Ciebie w Dołujach. Dzisiaj zbroją mi fundamenty.Ekipa pana Marasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.05.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam nowe twarze w klubie Przy okazji mam pytanie - ile płaciliście za wylewkarza? za m2. Z położeniem styropianu pod podłogówkę i całym materiale - bez podłogówki oczywiście? hę? Pozdrawiam aa - mamy 2 choinki - lala la!- duże 4 m nasza pustynia już inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Ewar: nie stresuj Teski ekipą pana Marasa, bo Teska znowu zacznie przeklinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 EWAR....jesssuuuu....to juz wiem gdzie budujesz...koło policji:smile: widziałam tam tego partacza ( mowa o Marasie) PILNUJ TEGO FACETA BO TO JEST PARTACZ I NIE TYLKO ( reszte moge prywatnie powiedziec jak chcesz wiedziec jak nalezy tego z......pilnowac.. jak bedziesz w niedzielke to wpadnij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 MAKSIU zgadłeś ....nastepna duszyczka padnie ofiarą ( sorki Ewar) powtórze PARTACZA...( przepraszam partaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam Ivette i księgową w naszej grupie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.05.2003 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska, S.P. - dzięki za reakcję na moja prośbę. Będę bardzo wdzięczny jeżeli wyślecie mi namiary mailem albo na gg. Własnie te miejscowości błądziły gdzieś po mojej głowie. A sprawdzone kontakty - zawsze są dobre. Pozdrawiam i czekając dziękuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 WITAM w ten cieplutki poranek:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.05.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Witojcie!U nas poranek rześko - chłodny, tylko 11 stopni. Ale poranny wdech takiego wozducha dodaje speeda! Na cały dzień plus weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.05.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ale śliczny dzień, aż miło. Cieplutko, słonecznie no i piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Jezu Teska!U mnie też buduje Maras. Z czym Ci zalazł za skórę? Proszę o pilną i wyczerpującą odpowiedż i gdzie trzeba go szczególnie pilnować. Z góry dziękuję. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.05.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Co do Teski wykonawcy... to może się obrazi ale chyba nie. Ten Maras czy jak mu tam spaprał ewidentnie dach - szczeliny między dachówkami są za duże - wg fachowców dzieje się tak jak są źle łaty czy kontrłaty umocowane (zawsze mi się myli które). Dachówki mają dolegać do siebie bez szpar - tzn nie klawiszować. Po mojemu trzeba wziąść przedstawiciela euronita i niech oceni. (Przedstawiciel handlowy Euronit:Bartosz Wąsiktel.: 0604/ 21 44 57)Teska ma za to ładne ściany.Żeby nie było - ja nie w złośliwości tylko ku przestrodze. Ja mam spaprane ściany i otwory drzwiowe - każdy inny - wrr wrr. Mam też źle wylany strop.Aaa - jutro weekend - na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Joasiu.. a za co mam sie gniewać?? i tak szczescie ze dach nie cieknie, i wiezba jest mocna i zrobiona ok... i mam pochwale sie znowu piękną podbitkę a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 EWAR IVETTE zerknijcie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Dzięki ludzie za wszelkie uwagi! Już się czuję z Wami silnie związana, jakie to miłe w obecnych czasach. Ta bezinteresowność i "pomocność" jest wspaniała! Pozdrawiam i czekam na kontakt od Agi. Teska! Odezw ę się. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 po obiadku zasiadłam sobie przed forum...z kawka w łapce:smile: dzisiaj nie jade na budowe, ani jutro:smile: nio...moze wieczorem Miłego weekendu:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 30.05.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Cześć cześćja też nowa twarz choć niektórych znam osobiście (ukłony dla EWAR).Mam posiadłość (860m2) w Wielgowie, właśnie urwałem łeb Hydrze i dostałem warunki z jaśnie panującej nam energetyki - chcieli bym budował prawie elektrownie ( 500m linii SN + trafo + 300m NN) a oni łaskawie w ramach opłaty przyłączeniowej to przyjmą i będą mi dostarczać prąd. Ale dzięki poradom forumowiczów skierowałem swe kroki do URE i efekty już są. Dzięki.Teraz ostatnie szlify projekciku i kolejne przeboje w UM. Czy ktoś mnie uswiadomi, ile czasu czekał na pozwolenie w szczecińskim UM? A może znacie jakieś metody na popędzenie ich? Prawde mówiąc chciałbym coś zrobić przed zimą, bo obawiam się 22%VAT?Ale sie rozgadałem!!!!Miłego budowania w weekend, ja mogę jeszcze jechać opalać się nad morzem. Nie zapomnijcie o dzieciaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Witaj na sczzecinski urzad nic sie nie zdziała...tam pracuja niereformowalni:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 to tak cobyśmy na dół nie spadli:smile: miłej soboty:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts