Didi 22.07.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teskano widzisz, a na pytanie nie odpowiedziałam. Rododendrony są ze Starego Grabiąża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska - wsio oki. winko też oki - ale to ja przylecę jak będę w okolicy (oczywista wcześniej powiadomię) a dali ciała, bo z sąsiadem (tym od różowego domku) i dwoma moimi ludkami, polecieli międzyczasie na prawobrzeże kopać przyłącze. temat okazał się trudniejszy i więcej, niż zakładali czasu im zajął. więc obj.... dostał za to prawobrzeże, bo potem plan mu się wysypał (ponoć nie mógł odmówić sąsiadowi), a ma zapowiedziane, że płot u cię najważniejszy. więc spoko, a pojeździć na nim co trochę muszę, co by chodził w ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek jest ok....a winko wiesz...w koncu wypije sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 tzn jak bedziesz sie ociagac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska Czupureka czym się delektujecie??ja ostatnio "odkryłam" taką 18% wódeczkę dla kobiet w trzch smakach: kiwi, grapefriut i marakuja. Dodaje się tylko kilka kostek lodu i gotowe. Do nabycia w Selgrosie. Pyszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jesssu. Nie gadajcie o alkoholu - bo mi po głowie chodzą krasnoludki jeszcze i pukają, cholery jedne.... Wczoraj spotkanie z koleżanką z ogólniaka i jej duńskim mężem. Trzeba było sobie troszkę wypić żeby angielskie słówka same w gębę wpadały... Dzisiaj cierpimy z Jasiem w pracy.... przy monitorach. Nei ruszamy sie do żadnej roboty poza firmą... ból ciała i żal, że w biurze nie ma wygodnej sofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi - my razem jeszcze niczym (Teska jak widzisz sama pociąga ). ja bym też pociągnęła, ale na tej cholernej budowie jestem wiecznie przejazdem i to, przeważnie sama. jak pójdę do Teski, pociągnę, to kto mnie stamtąd wyciągnie? a kierować po, nie da rady. więc teraz Teska sama (może nie sama, ale nie ze mną) pociagnie, a ja przyczłapię jak zacznę na budowie koczować na przełomie m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 wiesio ogladalam twoj domek . Sluchaj on ma kat nachylenia dachu 25 st.A mi powiedziala gmina ze w tanowie mozna stawiac domy tylko z wyskokim dachem.Czy ty masz pozwolenie na 25 st czy musiales zwiekszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 czupurek - wiem że nie pada zbrojenie sie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Czupurek to jak zakoczujecie, to wypijemy:) wiec sama nie bede pociągać...buteleczka poczeka...moja połowa wraca koło 5 sierpnia:) to bedzie mozna ohohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska - ja Cię bardzo bardzo proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Joasiu...... to moze po lampce winka...podobno przechodzi:) nio dobra cichoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Joasiubidulkoto jeszcze Cię trzyma?? Słyszałam o jakimś medykamencie, który stosuje się w trakcie, i ponoć nie ma po tym syndromu dnia wczorajszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 i hohohoho aż do bólu głowyja to i w tej chwili bym coś pociągnęła, bo mnie fachmani od kafelek do białości doprowadzilizadzwonili że robią i tete, a tete. zapytałam (w sumie retorycznie) jak im się kładzie na ten klej elastyczny, a oni mi, że na skałce jadą. kurka to, po to ja klej kupuję po czterdzieści parę zł, bo chucham, dmucham, co by kafle nie popękały na podłogówce, a oni sklerozę mają.no ale wsio dobrze się skończyło, kafle zerwali i położą na mapeia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Didi a który smak jest najlepszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 czupurek e....tak to jest..ale znaczy robia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 no robią robią, bo ich już majster na szczęście oddał z wypożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Joasiu zamknij oczy i nie czytaj! Teska mi najbardziej smakuje marakuja!, grapefruit jest kwaskowy!! Ale ogólnie pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 didi one sa w takich cienszych kolorowych butelkach/???? to chyba wiem...jakie hmm po 18 złociszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Teska Butelki są ze szkła białego matowego, natomiast nalepki są zielone, żółte i różowe, w Selgrosie po 14 zł i mają na przodzie dużą cyfrę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts