czupurek 22.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 mniam, mniamno to spadam do dompa wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 22.07.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 To ja idę po piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Żmije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Joasiu kochana:):) no jakie z nas zmije???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 to ja znowu naoliwiam te dzrzwi:) joasiu.....przeciez dla ciebie piwko by było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.07.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Agnieszka 1. Czy masz pewne informacje na temat zatwierdzenia nowego planu zagospodarowania we wrześniu? Ty chyba masz ziemię w Tanowie, czy to jest ten sam plan, co dla Szczecina? trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 22.07.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 wiesio ogladalam twoj domek . Sluchaj on ma kat nachylenia dachu 25 st. A mi powiedziala gmina ze w tanowie mozna stawiac domy tylko z wyskokim dachem. Czy ty masz pozwolenie na 25 st czy musiales zwiekszyc? Agnieszka 1 Dostałem pozwolenie na budowę D08 bez najmniejszego problemu. Czekałem tylko 2,5 miesiąca . W warunkach zabudowy sprzed prawie 2 lat wpisano mi jako ograniczenie, maksymalną wysokość budynku 7 m. W trakcie adaptacji projektu część garażowa została przerobiona na mieszkalną co wymagało poszerzenia i przedłużenia. Spowodowało to niewielkie zmniejszenie kąta pochylenia dachu. Pozwolenie na budowę wg tak przerobionego projektu dostałem na początku czerwca tego roku. Nie wiem, kiedy Ci powiedzieli, że dach ma być wysoki. Może tak zostało wpisane w nowym planie zagospodarowania, ale on chyba jeszcze nie obowiązuje. Według projektu planu który widziałem w Gminie np. mój dom powinien stanąć około 8 m od obecnej drogi a ja stawiam go przeszło 30 m dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam wszystkich bladziutkim świtem... Wiesio - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witajcie rankiem.... jak dobrze ze to juz piatek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.07.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 I ja witam, jak fajnie - już piątek. Moje orły - murarze nie potrafią nałożyć gramaplastu Gamonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witam piątkowoJózia - ja też gamoń, co to ten gramaplast? życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.07.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 witam piątkowo Józia - ja też gamoń, co to ten gramaplast? życzę wszystkim miłego dnia To tynk strukturalny na bazie żywicy. I to cała moja wiedza, o nic więcej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 a jednak zapytam a co się z tym tynkiem robi? tzn. to ten właściwy, czy zamiast malowania? o 10.00 jadę wybierać osprzęt. chciałam jakiś bajerancki, ale mój konserwatyzm zwyciężył - będą wszędzie białe, tylko w łazience w kolorze aluminium (pod dekory i inne takie tam). ciekawam ile zapłacę za tego legranda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Oj, faktycznie gamoń KŁADZIE SIĘ KOLUMNY NA ZEWNĄTRZ na zagruntowane kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam piątkowo Całe 2 dni w domku A dzisiaj Porter&Lipnicka na Głebokim. Za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czupurek ten gramaplast mam na cokole:) byłaś to moze widziałaś A legrandy - hurtownia bychowa...zakrec to ci powiem ...i rabacik dostaniesz więksiejszy Ja płaciłam przeszło 2 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Joasia - ale ludzi tam będzie pewnie masaTeska - już pozamiatane, kupowałam w El-centrum na 26 kwietnia. wyboru niestety nie miałam (układ z elektrykiem). dostałam 15% upustu, vat bierze na siebie (elektryk), potem refakturawzięłam na 64 pkt. z czego 5 kolor aluminium, a reszta biały (kolor w pastelach droższy i bałam się też, że może potem nie pasować do reszty).nie wyszło dużo: niecałe 1,5k (ale pewnie mniej kupiłam niż ty). chociaż pewnie będę musiała coś dokupić jak znam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 czupurek hmm nio wiecej i pastelowe kolorki mam...kupiłam ich przeszło 100 pamietaj tylko ramki pionowe i poziome...itp...bo inaczej nie pasuja do siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 nio widzisza jak te moje "futerka" robią u cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 wiesio ogladalam twoj domek . Sluchaj on ma kat nachylenia dachu 25 st. A mi powiedziala gmina ze w tanowie mozna stawiac domy tylko z wyskokim dachem. Czy ty masz pozwolenie na 25 st czy musiales zwiekszyc? Agnieszka 1 Dostałem pozwolenie na budowę D08 bez najmniejszego problemu. Czekałem tylko 2,5 miesiąca . W warunkach zabudowy sprzed prawie 2 lat wpisano mi jako ograniczenie, maksymalną wysokość budynku 7 m. W trakcie adaptacji projektu część garażowa została przerobiona na mieszkalną co wymagało poszerzenia i przedłużenia. Spowodowało to niewielkie zmniejszenie kąta pochylenia dachu. Pozwolenie na budowę wg tak przerobionego projektu dostałem na początku czerwca tego roku. Nie wiem, kiedy Ci powiedzieli, że dach ma być wysoki. Może tak zostało wpisane w nowym planie zagospodarowania, ale on chyba jeszcze nie obowiązuje. Według projektu planu który widziałem w Gminie np. mój dom powinien stanąć około 8 m od obecnej drogi a ja stawiam go przeszło 30 m dalej. Wiesio No tak tak - w nowym planie sa dachy wysokie. Wogole nowy plan sobie a podzialy z kwietnia sobie. Oni maja inaczej i my inaczej A tak na marginesie - pracujemy w jednej instytucji Pozdrawiam wszystkich - dzis wyjezdzam na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts