bodekku 23.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 jestem po wizytacji budowy towarzystwo przytomne inaczej po małej awanturze i kilku miękkich "budowlanych" słowach wzięli się raźno do pracy po południu leję ławy, zbrojenie prawie gotowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.07.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Bodekku -za przeproszeniem - narąbana brygada??? To nie te czasy chyba! Przede wszystkim chodź z aparatem fotograficznym. Rób fotki od stanu zero! przyda się - dodatkowo inspektor - po to żeby zobaczyć czy dobrze przewiązane w narożnikach. Poza tym powiedz - że nie ma chlania na budowie - postrasz inspektorem, wypadkiem pod wpływem alkoholu. I zapraszaj mase ludzi do oglądania Twojej budowy - brygada nie będzie wiedziała czy to inspektor jakiś dodatkowy, kumpel, czy pani z banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Czupurek ano robią....od 19...do 21:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Bodekku - niemożliwe a Joasia ma rację z tymi wycieczkami, może trzeba do cię podjechać parę razy? a to, ci futerka. no dobra łikend się zaczął 15 minut temu to, spadam do dom pa wszystkim do poniedziałku[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 witam sobotnio:):) pustki ....a za on\knem : beznadziejnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 pustki bo ludzie imprezuja... np. u mnie imprezka urodzinowa jejku jaki ja juz stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witam wszystkich w Niedzielę!!!!!! Jutro już do pracy!!!!!!!!! Hurrraaaaaaa! - w końcu odpocznę! A jak tam u Was? Ale dowiem się pewnie w poniedziałek, bo u nas cisza ..... no tak bo niedziela!!!! Strop już zalany, ścianki kolankowe wyprowadzone, zbrojenie na ostatni wieniec przygotowane, teraz tylko szalowanie i wylewanie no i za ok. 2 tygodni wchodzi ekipa dachowa!!!!! Wiecie, że górale kładą dach za 20PLN /m2? I robią to dobrze, jeśli ktoś planuje na przyszłą wiosnę budowę lub kłaść dach to dam namiarki, bo do końca tego roku mają robotę, ale wiem, że stawiają od podstaw, robią dobrze i szybko no i .... tanio!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 witam tez w niedzielkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Teska, sorki, że nie pogadamy, ale gonią mnie do pracy, właśnie robimy bramy dla Józi!!! Maksiu - wszystkiego dobrego!!!!!! Nie jesteś aż taki stary, wyglądasz jak MŁODY BOG!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.07.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 pustki bo ludzie imprezuja... np. u mnie imprezka urodzinowa jejku jaki ja juz stary jestem STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "staruszku" a ile Tobie brakuje do setki lecę po jakąś wodę na toast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.07.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 maksiu niech ci służyhttp://www.staropolanka.pl/images/wielka-pieniawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 jolly. Proszę o namiary na Górali. Mam nadzieję, że w przyszłym roku ich wykorzystam. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam wszystkich w nowym tygodniu... jamles: dzieki.... do setki z kazdym dniem coraz blizej jolly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Maksiu! Sto lat!! Witam grupę!! Czupurek czy jesteś dziś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo.znowu szaro za oknem Maksiu - spóźnione życzenia urodzinoweSTO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Didi - jak widać jezdema cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 uff - ławy zalane ekipa nie była narąbana - tylko brakowało im tzw. motywacji do pracy po paru niewymownych pędzili jak poparzeni pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 maksiu - GRATULACJE sorry że sóźnione - rozumiesz budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Czupurek poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.07.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 No i ja witam wszystkich pełną parą!!! Trobe - telefon do nich mam w domu, jutro dam na priv! Maksiu - sorki, ale jak pamiętasz, jestem cicho-ciemna, zrobię jak poleciłeś! Gdybyś mógł, możesz się postarać o ten namiar do Twojego sąsiada, który robi dach? Błagam, zrób to nawet specjalnie, postaram się wypłacić, sorki, odpłacić!!! Didi - często przejeżdżam koło Twojego pałacyku, ale jakoś się wstydzę...może niedługo się odwstydzę, by obejrzeć Twoje cudności!!!! Bodekku - gratulki - w końcu!!! Opisuj w dzienniku (jak znajdziesz czas) chętnie poczytam o ekipie Pana Z.!!! Magi - no właśnie dogadałam mu, ale czy tacy są wszyscy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts