jolly 27.07.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzień doberek!!! Wszyscy tacy ospali!!! A ja od rana nabuzowana!!! K...., Złodzieje... byli w nocy z niedzieli na poniedziałek Normalnie sobie chodzili, są ślady nawet opon, dosyć duży samochód musiał być, na szczęście ukradli miarki - tylko!!! Ale to dało mi do myślenia, że ... mogą więcej, tylko muszą poczekać, aż więcej wyposażenia będzie. Jestem załamana, bo będę musiała Arka na jesień i zimę odesłać do stróżowania, a kto będzie mnie grzał w nocy???? Dziś rano bym trzasnęła w samochód, bo go nie zauważyłam, zaczyna się zła passa .... do cholerki, co jest? Ale i lepsza wiadomość była też wczoraj: BYC MOZE ODZYSKAM SWOJA KASE ZE SPOŁDZIELNI!!!! Józia - zapomniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jolly - współczuję a u ciebie to żadnego sąsiada niet, ty tak sama na szczerym polu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 u mnie po małym "praniu mózgu" towarzystwo raźnie wzięło się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.07.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jolly: nie bardzo rozumiem.. a ktoredy oni wjechali.. jesl inny wjazd niz ten przy twojej chatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.07.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witam. Oj coś humorki mieszane urlopy, złodzieje, dołki... To może coś smacznego? Czy płaciliście za przyłącze wodne? do działki? Jeżeli tak - to mam coś, co podeślę na maila. Może udałoby się wyrwać troszkę kaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.07.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Slij Joasiu.. zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu - jestem również zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzieńdoberek.. Czy można tu do was częściej zaglądać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 emems ależ oczywiście, my jesteśmy otwarci: wczoraj odwiedził nas rodak z krainy kangurów, to dlaczenie nie mamy ugościć gościa z z krainy smakołyków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jasne emems goście mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 emems: wszyscy sa tu mile widziani.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 No to jak tak........ to będę TU jak najczęstrzym gościem...... z krainy mlekiem i miodem płynącej...... w dosłownym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.07.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Maksiu - złodzieje stanęli na ulicy od strony budowy, przeszli przez drut kolczasty, postawili na tym drucie pustaki, coby jak będą wracać, nie poobrywać sobie spodni ... niestety sołtys nic nie robi, by lampę zamocować!!! a być powinna na ulicy!Maksiu może poradzisz jak zacząć wojnę, by postawili mi tą lampę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.07.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jolly: za nisko mierzysz... sołtys to sobie może w nosie podłubać... idź odrazu wójta czy też burmistrza... i powiedz mu jak stoi sytuacja, walnij kilka patetycznych sformuowań, że nie na to płacisz podatki i to nie male, ze to jest nie do pomyslenia w krajach uni. itd... musisz dluuugo gadac i nie dac wejsc sobie w slowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 a ja tam jestem za tym, żeby mieć legalnie karabin albo śrutówe w domu i jak kto wlezie na moje ...choćby na pięć palcy ... to strzelać...... ale nie tak zeby ubić tylko tak coby poczuł ze soli albo z siarki ! A co!!! Dopuki tak niebędzie legalnie to nic z tym nieda się zrobić... będzie nadal.. wyższość złodzieja nad biednym dorobkiewiczem który chce żyć spokojnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.07.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Masz rację! Strzelnicę Pucice mam niedaleko!! Nauczyłabym się! Dzięki Tobie zielono się zrobiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 booooooooskooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jaosiu ....podeslij mi ..ja płaciłam nie dosc ze za wszystkie wiesz rury na osiedlu to jeszcze wyrwali za przyłacze wodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jolly przykre....wrrr to juz chociaz wiesz ze te złodziejaszki moga byc i pozniej...wiec stróza:( eee.. na grzanie w łózeczku to sie kto tam znajdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.07.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 witam wszystkich. szczególnie gorąco tych z drugiej strony globu (uuuuu światowo tu u nas ) i z zielono-czekoladowej krainy Jolly - a niech ich !@#$%#%^& Joasia - ja też poploszę baldzo, baldzo, bo my robili i płacili za wsio tak jak ogólnie na forum zmienne nastroje dzisiaj, tak i u mnie: wieczorem wkurzenie max, a rano ze słodkim uśmiechem na ustach: "te kafle są krzywe, proszę zerwać i poprawić" no i poprawiają a do mojego urlopu 4 dni zostały pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts