bodekku 27.07.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu odpowiedź poszła na maila pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 czupurek - złość piękności szkodzi jak mówi starożytne przysłowie pszczół nie denerwuj się - pomyśl o urlopie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 a u mnie murują bloczki na ściankę fundamentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Muszę na gwałt kupić cegłę klinkierową brązową, czy komuś może została, albo gdzie kupić najtaniej - to na komin!!! Szybciuteńko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.07.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Do wszystkich zainteresowanych podesłałam. Może komuś się uda sprzedać przyłącze do właściciela Pozdrawiam joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu - czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu - dostałem i bardzo dziękuję w tzw, międzyczasie obejrzałem twoją stronkę ja tez tak chcę i to już, natychmiast to jest pikne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jolly ja brałam w SCMB, ale to było w kwietniu, a wiem, że ceny strasznie się poznieniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 dopiero teraz zauważyłem że jestem DOMOWNIKEM FORUM sam sobie muszę pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.07.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witam Wszystkich Miło mi, że odnalazłam grupę ze Szczecina. Tyle się w naszym mieście buduje a forumowiczów ze Szczecina nie mogłam wyszukać. Forumowiczką jestem od niedawna (dopiero teraz mam stały dostęp do sieci Hura ), chociaż Muratorka sobie poczytywałam wcześniej. Może sie przedstawię Jestem sobie Ola, mieszkam i buduję wraz z mężem w Szczecinie - Warszewo. Może ktoś w pobliżu też stawia murki? Budowę rozpoczęłam we wrześniu 2002 roku a teraz jestem na etapie kładzenia glazury i urządzania wnętrz. Mam nadzieję przeprowadzać się..... może we wrześniu , wszystko zależy niestety od KASY. Ta budowa mnie zrujnuje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Bodekku - ja się już nie denerwuję, mam to gdzieś, kazałam poprawić i jużJak tam twój betonik? a opowiem wam fajnową historię:- w nocy z niedzieli na poniedziałek dostałam sms (oczywista odczytałam dopiero o świcie o 6.00 rano). - sms był, oględnie mówiąc, dziwnej treści, więc zaintrygowana kto taki "mądry" odpisałam. - zaczęła się między nami wymiana sms "dziwnej" treści.- międzyczasie dowiedziałam się, że znajomy zgubił telefon dnia poprzedniego.- na moje pytanie skąd ma mój kontakt gość odpisał, że znalazł telefon i z nudów w nocy przeglądał jego zawartość i zaczął używać zapisanych tam kontaktów (do mnie wysyłam sms z innego telefonu bo, karta tego znalezionego została zablokowana)- powiadomiłam o tym mojego znajomego, który od tego czasu zaczął z nim korespondować.- niestety, znajomy tel. nie odzyskał, mimo że gość podał miejsce spotkania i koszt zwrotu tel- sprawa została zgłoszona na policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 cześć olka - witamy w klubie czupurek - betonik fajnie wiąże dzisiaj zaczynają murować ścianki fundamentowe historia doskonała - trzeba tylko pilnować telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basso 27.07.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzien dobry wszystkim forumowiczom,u nas aktualnie wyjatkowo ciepla noc,jutro ma byc cale 15C i nie padac,zobaczymy.Czytalem dzisiejsze pierwsze %#@*% rzucane na niepozadanych gosci co to nawet w niedziele wieczorem potrafia skladac wizyty nieproszeni,a nawet odjechac z fantami.Moze by jakies nieskomplikowane alarmy zalozyc,lepszy straszak niz pusty dom?Taki co wlaczy syrene,zapali swiatla wewnatrz i na zewnatrz?Chyba niezbyt drogo taka inwestycja by wyniosla,chyba nawet znam mlodego chlopaka w Szczecinie,ktory to zaklada pracujac w tego typu firmie,moze niedrogo by sobie policzyl jako dochod po godz.pracy?Zawsze samopoczucie lepsze wiedzac,ze cos tam zawyje i zaswieci.W kazdym badz razie zycze spokoju i odwiedzin przyjaciol raczej niz tego typu osobnikow.Milego dnia i dobranoc.Pozdrawiam z kangurowa cala mila grupe z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Bodekkuw imieniu wszystkich forumowiczów przepraszam za to niedopatrzenie GRATULACJE DOMOWNIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 basso - witamy ponownie Didi - jak zwykle niezawodna - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 No właśnie - nadrobię zaległości towarzyskie Witaj kolego z Antypodów Bodekku - gratulacje! - tutaj już jesteś domownikiem a u siebie zaraz wkrótceśliczny kolorek? nie? chcem do domu Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Czupurek to teraz ja opowiem o smsie, który otrzymał mój mąż pewnego zimowego wieczoru, a był on mniej więcej takiej treści: "Misiaczku, czy masz ochotę na spotkanie dziś ze swoim Pieprzyczkiem ? Zakupiłam na tę okazję specjalną czerwoną bieliznę" mąż odpisał: wiadomość nie dotarła do adresata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Coś do poczytania:http://gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Olka witaj w gronie:) szołomiastych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 basso hmm...fajnie ze nocka u ciebie:) w szczecinie leje:( Bodekku GRATULKI domowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts