basso 27.07.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Teska! Ale za to jak ja wstaje to Wy sie wlasnie do snu ukladacie i nie tylko! i jak tu pracowac w takich warunkach?Didi!Maz ma wspaniale poczucie humoru i wyjatkowo zimna krew,a komorka cala jeszcze?Tym razem sie klade,jest 0.10,to juz przeciez jutro,a musze wstac dzisiaj,do uslyszenia i milego popoludnia,pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu - dziękuję kolorek fantastyczny Teska - dzięki - ale i tak ciebie nie dogonię basso - miło cię ponownie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Joasiu przeslij mi też proszę, bo płaciłam za podłączenie wody, a jak! Jolly klinkieru wprawdzie nie mam, ale za to zostało mi 6 z 10 worków (!) (troszkę się moi wykonawcy pomylili ) zaprawy do klinkieru. Ciemny szary - antracyt, jeśli chcesz odsprzedam niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jolly szukasz klinkieru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 puk,puk.....otwierać drzwi!!!!!!!! Maksiu trza naoliwic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dziendoberek,Dzisiaj tylko 3 dni do urlopu.Kurde balans, jak ja nie lubię tego wyczekiwania - czas się wlecze, jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.07.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 La la LAAAAAAAA!!!Już śroodaaaaaa!Coś mam za dobry humorek - zaraz na pewno się spartoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 witam środowo roboty postępują aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 witam wszystkich środowoBODEKKU - GRATULKI DOMOWNIKU poszukuję taniego transportu meblów swoich do specjalistów od interpretacji snów:śnił mi się cały pokój gołych umarlaków, których zżerały inne umarlakibrrr...co to znaczy? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dzieńdoberek czupurek to znaczy że masz wizje reżyserskie i czas coś z tym posząć... ... dusza artysty sie w tobie telepie a ty ją więzisz.. trzeba dać upust artyzmowi.... może coś pomaluj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - dzięki co do snów - to nie ogądaj horrorów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.07.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witajcie!! Jestem okrutnie zmęczona, wczoraj kosiłam trawę, prawie mnie nie było z niej widać, no i mam już michasie na rączkach, kosiłam kosą 4 godziny i jeszcze nie skończyłam, ale chociaż moją tymczasową chałupkę widać, później jeszcze musiałam ogarnąć chałupę, bo goście zza W-wy przyjeżdżają, i padłam niepytomna .... Delfiku - właśnie Józia polecała mi ten antracyt, chętnie za ile i czy cegłę klinkier na to się układa? Podaj a się domówimy! Teska - tak szukam brązowej cegły klinkierowej do komina, bo płytki - nie wiem czy po zimie nie poodpadają, jak coś wiesz, daj znać!!! Bodeku - nieźle ci idzie, jeszcze mnie dogonisz? Didi - Ty zawsze na posterunku, dzięki! Trobe - wysyłam na priv, to co Ci obiecałam Witajcie Nowi - Heyah Oleńka!!! - niestety ja po drugiej stronie jestem!!! Bosso - wymyśliliśmy na tych #%/&"%¤# sposób, kupimy lampki - czujki i podłączymy do klaksona z samochodu, jak tylko się zaświeci, klakson dostanie prądu i ..... zacznie wyyyyyyyyyyyć!!! Dobre co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 do specjalistów od interpretacji snów: śnił mi się cały pokój gołych umarlaków, których zżerały inne umarlaki brrr... co to znaczy? Deszcz padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.07.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Aha i specjalne podziękowania dla ... Czupurka (?) za przypomnienie o rentgenie!!! SUper, ja też tak wyglądam? zgroza - nigdy więcej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ej, Jolly, dostałaś? Przydatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ale ja właśnie ani nie lubię horrorów ani ich tym bardziej nie oglądam, bo ogólnie jestem strachliwa. no a pomysł z reżyserką? dobry, ale wolałabym jakąś komedyję tak sobie myślę, że ten sen to, może był o moich kaflach w wc? 1. mieli szybko zacząć ale jakoś tak tydzień poślizgu mieli (fachowcy) 2. w poniedz. trochu położyli, ale wieczorem przy inspekcji odkryłam, że jest trochę nierówno 3. we wtorek poprawiali to, co popsuli w poniedziałek + położyli nowe pasy 4. we wtorek wieczorem inspekcja dot. równości przeszła pomyślny test, ale co to? patrzę, a niektóre kafle ciut inny odcień posiadają (a mnie inność odcieni razi w oczy). kurka okazało się, że 1 karton z innej partii produkucji się zaplątał (sic! takie niedopatrzenie), a te gamonie kładli jak leci, na odcienie nie patrząc 5. no i dzisiaj abarot od nowa bo to, co dotychczas położyli muszą zdjąć tak więc pomieszczenie o wymiarach 1,5x1,5 urosło do rangi reprezentacyjnej sali tronowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.07.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia - doszło - dzięki, narazie przeglądam i kalkuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ktoś pytał o klinkier? mnie swego czasu udało się tanio nabyć w indeksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Jolly masz wiadomość na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witam środowo! Czupurekrany Boskie, ja bym się bała z domu wyjść Delfpróbowałam znaleźć Twoją budowę, czy do Ciebie jedzie się obok tych budowanych szeregowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts