delf 28.07.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi właściwie tak, te szeregowce budują dokładnie na mojej ulicy, a mój dom jest ostatni po lewej stronie z ciemnym dachem i z betonu komórkowego, zapraszam o każdej porze, bo tam teraz mieszkają i wykonują wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Jolly wysłałam ci na priva, ale coś sie chyba pokiełbasiło i albo dostałaś dwa razy albo w ogóle Ponieważ muszę zaraz wyjśc to wyślę ci jeszcze na maila Mam nadzieje, że z tym sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witam Wszystkich Józia S. -ja też nie mogę doczekać się urlopu. Do mojego też zostało 3 dni. No a później obieram kurs na sklepy z glazurą no i kuchnie. Mam na to tydzień czasu. Może się uda. A tak w ogóle to doradźcie mi gdzie zamawiac w Szczecinie meble kuchenne. Przyzwoita cena tak może sie uda do 5 tys?? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Delfa jakich porach Ty bywasz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.07.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi trudne pytanie, za 3 dni mąż wyjeżdża, a więc jak dziki korzystamy z czasu, jaki nam pozostał wspólnie do spędzenia. Na pewno będziemy na budowie, ale doprawdy nie wiem kiedy i o której godzinie. Od poniedziałku wracam do pracy i planowych działań, a więc będzie więcej przewidywalności w moich ruchach i może wtedy łatwiej będzie mi odpowiedzieć na to pytanie Mam zamiar kłaść z tata instalacje elektryczne i wtedy spędzę więcej czasu na budowie, bo jak na razie ograniczam sie do nadzoru A ekipa porządna, to i inspekcje szybkie Ale zapraszam w każdej chwili na budowę - wprawdzie z drogi nie widać, ale jak stoi czarny wóz - to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Gdzieście się wszyscy pochowali? Wykonawca daszku zniszczył mi drzwi zewnętrzne Co radzicie? Lać, czy nie lać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 kurtka wodna laća tak poważnie - zapłaciłaś mu już? jak nie to, potrącić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basso 28.07.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witam wszystkich jak zwykle wieczorowa pora! Jolly! I o to chodzi,prosty system w wielu wypadkach jest skuteczniejszygdyz dziala z zaskoczenia,na syreny malo kto dzisiaj reaguje(chyba,ze sa przyczepione do dachu tego samochodu co akurat przyczepil sie za nami i jeszcze mruga swiatlami!),a klakson to zupelnie inny dzwiek.Oczywiscie masz kogos kto zna sie troche na tym bo klaksony potrzebuja 12 V ale z akumulatora,podanie 220V zmiennego postawilo by tez zupelnie na miejscu zaslone dymna ale jednorazowo raczej,pomysl bardzo dobry,przydaloby sie kilka takich czujek w strategicznych miejscach,daj znac jak wyje. Pozdrawiam. PS. W/g Freuda sny o golych,obnazonych cialach zjadajacych sie wzajemnie wskazuja na gleboki podtekst seksualny,podbudowany nadzieja na szybkie zakonczenie waznych projektow zawierajacych np.sypialnie.Moze chodzi o szybkie zakonczenie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Cześć Józia Ja też czekam aż ktoś odpowie na moje pytanko a tu nic. Pracusie chyba bardzo są zajęci Wykonawcę należy ostro zlać. No i masz następny problem. Tak to już jest na tych budowach Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ola - nie podpowiem bo, narazie jestem nie w temacie Basso - wiesz, tak jakoś czułam, że chodzi o coś takiego. podoba mi się teoria freuda (kurcze już go lubię). bo ja mam te oba pragnienia naraz: chcę już mieszkać na nowym i mieć wreszcie swoją sypialnię, bo od pół roku mieszkam kątem u rodziny na 12 m2 i... no sami wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Widzę, że wybiegam problemem (KUCHNI) za daleko. No tak zostało mi tylko wykonczenie domu, bo elewacje i podbitkę muszę zostawić na póżniej. Brakuje mi już kasy na wszystko. Może jakiś sponsor sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - wiem co czujesz ja już dwa lata mieszkam z teściami, na początku było fajnie no ale teraz jesteśmy wszyscy sobą zmęczeni no i CHCĘ JUŻ NA SWOJE. Pójdę w goły beton ale do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witam Wszystkich A tak w ogóle to doradźcie mi gdzie zamawiac w Szczecinie meble kuchenne. Przyzwoita cena tak może sie uda do 5 tys?? Ola, z tego co wiem, Didi ma namiary na fajną i niedrogą kuchnię. Ja zamówiłam w Daleszewie k/Gryfina. Pan mi zrobi za 4,8k zabudowę kuchni 9m2 + sprzęty z promocji (w sierpniu jest sezon na promocje). Jak chcesz to podam ci namiary, ale terminy są podobno zajęte na 1-2 m-cy do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Brakuje mi już kasy na wszystko Hmmm, skąd my to znamy W każdym razie nie jesteś sama. Prawie wszyscy mamy ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olka tak się zastanawiam 5 tys? Kam Kuchnie, tam gdzie mi robili na wymiar mają także szafki do składania, takie w paczkach. Modeli jest mnogo. To spróbuj tam. Znajdują się na Iwaszkiewicza i na Milczańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józiaskąd wiedziałaś, że idę z odsieczą? A jeśli kogoś interesuje np. (między innymi) moja kuchnia to zapraszam do lektury najnowszego wydania "Zbuduj dom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 KAM - mają fajne meble Byłam - to moją kuchnię wycenili na 7 tys. Tak jak większość firm. Chyba musze zrtedukować liczbę szafek. Dzięki za podpowiedź. Bo ja się jeszcze zastanawiam nad BRW na Kwiatowej. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi, no to letę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Bo ja się jeszcze zastanawiam nad BRW na Kwiatowej. Co sądzicie? Nie, NIE, i jeszcze raz NIE. Może jestem stronnicza i nieobiektywna, ale robią zabudowę na wymiar (czyli nietypową, na życzenie klienta) z typowych szafek - to już jest kant. Poza tym strasznie się wk..... na BRW w Gryfinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 JóziaS Bardzo bym chciała namiary na tą firmęi może wymyślą coś innego. Znam te rejony. Przejeżdżam tą trasą często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts