Józia S. 28.07.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia skąd wiedziałaś, że idę z odsieczą? A jeśli kogoś interesuje np. (między innymi) moja kuchnia to zapraszam do lektury najnowszego wydania "Zbuduj dom". Rozpędziłam się szukać po Forum, ale... to chyba gazeta No powiedz Didi, co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia S. Na co się wk.... czy coś spaprali. Szczerze mówiąc BRW zrobili mi całkiem fajny projekt no tylko nie wiem jak u nich z wykonaniem i obsługą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi Właśnie powiedz co tam jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józiu jak to co? Artykuł o mojej budowie!!!!!! Ze mną w tle oczywiście. A strona internetowa też jest tylko jeszcze nie jest uaktualniona o nowy numer. http://www.zbuduj.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Oooo ooooo No to kupię obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Chyba już zachorowałam od tej budowy. Albo czytam wszystkie gazety tematyczne jakie mi wpadną w ręce a o kuchniach i kafelkach to już nie wspomnę. Latam po sklepach i marudzę tym biednym sprzedawcom. Słuchajcie to jakiś obłęd cały dzisiejszy dzień zamiast pracować siedzę na Forum Muratora i śledzę tematy. Chyba mnie zwolnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olkato nie obłęd to uzależnienie, my wszyscy tu na to cierpimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.07.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia - dzięki za namiary. Zobaczę może coś wymysla. Słuchajcie ale tak szczerze To ja naprawde jestem już zmęczona tym wszystkim. Może gdybym miała ze 100 tys. jeszcze do wydania gotówy to by było inaczej a tak to sie szarpię o każde 100 zł ze sprzedawcami i fachowcami. I to już nie jest przyjemne. Bo nie moge kupić sobie tego co mi się podoba tak naprawdę. OK dosyć biadolenia. Dzisiaj się spotykam z kafelkarzem , który mnie dobije pewnie wyceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 jolly - chyba nie mam szans Józia S. - należy zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ola nie przejmujja tam kaskę już potraciłam i lecę z bieżącychwięc od przyszłego tygodnia idę mieszkać częściowo na betonikachale za to kurcze będę miała SYPIALNIĘ (to znaczy pomieszczenie co się tak nzaywa, bo do prawdziwej sypialni to jeszcze daleko) i może nie będę śnić o gołodupcach umarlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi - gratulki sławna kobieto.a co tam, wezmę ten ostatni grosz i nabędę gazetę. muszę poczytać coś tam nasmarowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - uważaj na sny bo po ciebie przyjdą Didi - gratulacje - jesteś sławna pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dziękuję wszystkim i zapraszam do wyrażenia opinii. Sąsiad się śmieje, że teraz powinniśmy pokazać w jakiejś gazecie nasz ogród.....bo już zaczyna wyglądać bosko (dzieki mojemu mężowi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi - udostępnij zdjęcia w sieci - chętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 do dobra. idę pomału do domdo jutra, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 czupurek - miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Czupureka co Ty dziś tak wcześnie do domku?? Bodekkujak tylko uaktualnią stronę tej gazetki to będzie, bo sama nie potrafię tego zrobić, no i mój GPRSik jest za słaby do przesyłania fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Didi - czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olka - a może sama poszafkuj - nam wyszło 2500 za kuchnię I wykrakałam - miało być cudownie - a jakby ktoś mnie widział, to ja stałam na środku Dworcowej i zablokowałam torowisko - odpalając autko od akumulatora kolegi - i kasa wydana na samochód zamiast na dom... i godzina w plecy... wrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.07.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Olka ja kiedyś miałem problem z kuchnią (finansowy) więc zrobiłem kuchnię w systemie murowanym, kupiłem same fronty a reszta ytong, mam troszke fotek z takich realizacji wiec najciekwsze moge puscić na maila. Lub na włoskim altavista wpisz La cucina il muratura znajdziesz jakieś info. Józia jak ci te drzwi uszkodzili, drewno poskrobali czy lakierek zadrapali, jak nie duże uszkodzenie to woski mogą to ukryć więc mogę coś znależć jeśli kolor jest jakis typowy (nie zółty ani nie irocco ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts