Józia S. 29.07.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Józia rozumiem ze te drzwi masz malowane?? to nawet latwiej, srednio co 4 tygodnie mam u siebie kogos z servisu od takich drzwi wiec cos mu tam podprowadze z tych jego kredek. Chyba ze wiesz co to za kolor w ralu?? czy jakis teak bo to najczestsze Pozdrawiam czwartkowo. Ale fajnie, to popatrzę co jest popisane na papierach od tych drzwi, albo sama sprawdzę z wzornikiem RAL-a. Mogę ci zawracać gitarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 ja będę miała kuchnię murowaną, tylko z cegły, fronty kupię i styka ... wygląda to pięknie, swojsko i ... tanio!!! Też tak myślałam z początku, ale chyba nie do końca tak jest, bo 1. trzeba umieć dobrze zrobić, 2. mieć koncepcję, albo projekt i 3. w środku też muszą być jakieś półki, szuflady, nie powrzuca się wszystkiego bez ładu i składu. I, biorąc pod uwagę powyższe, nie wychodzi wcale tak tanio. I najważniejsze: trzeba mieć odpowiednio dużą kuchnię. W mojej 3x3 nie miałaby wyglądu a murki zabrałyby sporo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.07.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Witajcie Do mojego urlopu też jeszcze 2 dni Co do kuchni murowanej to nie jestem zbytnio przkonana, ponieważ wczoraj z mężem doszliśmy do wniosku, że w kuchni kładziemy na podłogę panele. No a panele z murowaną kuchnią to coś mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.07.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Paweł bardzo chętnie pooglądam twoje zdjęcia kuchni, może mnie coś natchnie mój mail - [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Słuchajcie Kuchnia murowana też się może znudzić i co później rozwalać i niszczyć wszystko? A poza tym 1. Fachowiec murarz jest u mnie nie do zdobycia a jak już jakiś się nawinie to drogi 2. Kafelkarz ten sam problem no i kafelki też nie są za tanie 3. Fronty, blaty, listwy i inne bajery też trzeba kupić 4. No i jakiś taki zimny, łazienkowy wygląd 5. Zajmuje dużo miejsca i są straty na szafkach (duża część miejsca odchodzi na murki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.07.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Coś mi się zdaje, że mamy inne wyobrażenia o kuchniach murowanych, ale jak zrobię, to się pochwalę - a jakże!!!!!!! Didi- coś Ty zrobiła, że aż całą rozkładówkę im zajęłaś, ale jest na co popatrzeć, jak dzisiaj kupywałam gazetę to się chwaliłam, że znajoma w gazecie !!!!!!! Czadowo masz!!!! Zauważyliście, że nasz Lider Forum - Teska, coraz żadziej jest? Coś ją te paniki od płocika zajęli, albo szykuje się na powrót Połówki!!! Tesia - gdzie ten Razmus!!!!!!! Maksiu - mam zdjęcia, kilka - da radę?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.07.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 jolly: slij.. ale kiedy wrzuce na strone nie mam pojecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Paweł - dzięki za chęciDidi - my już zdążyły pogadać tel co do kuchni: moja mać chce natomiast zrobić stelaż metalowy (nie wiem jaki i z czego?), a do tego te wszystkie fronta i inne takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 ej gdzie są wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 hallo,tu jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 no widzisz Józia - nikt oprócz nas nie pracujeco za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.07.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Halo ja też ciężko pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 o to jest nas trzy, to już coś a mnie ciągle męczy ten mój "artysta"-kafelkarz i przez niego nic mi się nie chce. chyba będę mu kazała rozebrać te kafle tam gdzie połączył je listwą i niech robi tez. bo miało być bez LISTEW, na styk. a dzisiaj na budowie u mnie są elektrycy: montują gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 e tam nic mi się nie chce. nie mam humoruidę do domu do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.07.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 hola, hola ! ja też pracuję, ale nie cały czas przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 to witam wsiech:) u mnie kregi w ilosci 5 sztuk wkopane:) robia sie odwodnienia od rynienek:) i siateczka bedzie sie naciagać.....ufffff jutro ma byc koniec:) nio i piękniasta pogoda.....bodekku taka akurat dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.07.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Licznik sobie nabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.07.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 jeszcze tylko godzinka w pracy i .............. idę szukać po sklepach podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Słuchajcie Tak zupełnie inny temat GDZIE W SZCZECINIE MOŻNA DOBRZE I NIEDROGO ZJEŚĆ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Teska - pogoda na piątkę chłopcy murują aż miło popatrzeć dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts