bodekku 31.07.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Teska - wiem ale to na pewno dzięki Forum wszyscy kciuki mieli zaciśnięte (mam nadzieję) taka pogoda jeszcze dwa trzy tygodnie i wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.07.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 ma byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.07.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Witam wszystkich! Delf - postaram się przybyć Dziś sobota, a ja już zdążyłam stoczyć kolejną bitwę z Pocztą Polską. Znowu listy do mnie nie dochodzą. Bez pisemnej skargi się nie obejdzie. Tak więc plany na poniedziałek mam ustalowe - wizyta w UPP na Niepodległości, bo jak wyślę, to może wcale nie dojść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.07.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Teska - Didi - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.07.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Bodekkuwłaśnie siedzę sobie na tarasie, córka bawi się w baseniku, mąż "nurkuje" w oczku.Czego i Tobie w przeszłości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.07.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Uwaga, Uwaga Poszukuję adres www motylka prosze o szybką reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.07.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 didi ja tez sobie siedze w cieniu na tarasie....zimny napój w łapce i gazetka w drugiej...a od wtorku bedziemy sobie siedziec we dwójke:):) Moja połowa wraca....nareszcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Teska A ja biegam sobie boso po trawce (może złapię trochę słoneczka), mąż przeniósł się i teraz pilnuje grilka. Wreszcie do czegoś przydał się GPRS Cały czas łączność z necikiem nawet na łonie natury Ponawiam prośbę o motylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 didi a my zaczniemy zabierac sie za ogród....musimy jeszcze poszukac chetnych do zakupu kostki granitowej:) zrobic podjazdy i mysle koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Wooow,dzisiaj jestem PIERWSZA! Didi poproszę o namiary na wykonawców do tynków wew. - pamiętasz; fahnie, że wpadłaś, miałam tremę A poszło, jak z płatka! No ale na tym koniec przyjemności, Teska zyskuje, a ja tracę - w przyrodzie, zawsze musi być po równemu pozdr. słomiana Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Jestem i ja dzisiaj na posterunku - bramy się same nie zrobią... Delfiku - nie mogłam wpaść do Ciebie, bo po 1. internet mam tylko od pon. do piątku, za późno przeczytałam, a po drugie mam jeszcze gości i nie wypadałoby... Tą Tercę kupię od Ciebie, tylko daj znać gdzie ją kupywałaś, cobym kilka worków jeszcze dobrała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Witajcie! Na dwa dni wpadłam do Szczecina, to - oczywiście - zaglądam do grupy! A tu dzielne pracusie, nawet w niedzielę! Kochani, melduję radośnie, że mój garażo-domek stoi, łącznie z więźbą. Wczoraj była mała wiecha (bo duża będzie przy domku właściwym). Ekipa ok, majster b. zaangażowany i solidny (tfu,tfu, żeby nie zapeszyć) , chłopaki też robotne i - w miarę - z pomyślunkiem. Oj, żeby się tylko nie zepsuli. Natomiast kierownik budowy - zupełnie do bani, obibok i niesolidny, więc się rozstaliśmy, ale to długa historia. No cóż, za dobrze by mi pewnie było, jakby wszystko gładko szło. Pozdrawiam seeeerdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Jolly Oki, czekam na telefon, żeby sie domówić W tygodniu wchodzą w grę tylko popołudnia, albo jeśli wolisz wersja z pośrednictwem moich budowlańców (wtedy wcześniejsze pory) Zaprawę brałam w Dach Stylu na Gdańskiej, ale jest do kupienia w większości hurtowni, wszystko kwestia ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 delf a co ja zyskuję bo nie wiem:) coś wygrałam??? Witajcie niedzielnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 aha odnosnie zaprawy do klinkieru- ma ona trwałosc TYLKO 3 miesiace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Teska Jak to co!? Męża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.08.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Delf pamiętam, wyślę na priv, albo......wpadnij do mnie może to Cię skłoni do skręcena na moją uliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Didi dzięki To co już nie mam po co przychodzić? Żartuję napisz proszę jutro tą cenę, cobym moich wykonawców mogła na łopatki rozłozyć pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Delf hihihi a wiem.....juz od wtorku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 witam poniedziałkowo ! otwieram następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts