Józia S. 03.08.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Faceci do Bani Cześć Asia, facetów jest dwóch: jeden zakłada i szpachluje regipsy i maluje - tyle na razie zrobił u mnie i zrobił dobrze. Drugi - typowy budowlaniec - u mnie wylał z zachowaniem spadków taras a u siostry garaż - równiutko i ślicznie. Obaj robią też, co im się każe: rozebrali budynki gospodarcze - szybko i sprawnie. Płacę im 5zł/godz. Naprawdę warto. Tyle na razie robili u mnie, ale twierdzą, że potrafią więcej. Ps. Przepraszam, że odpowiadam tutaj, ale cóś nie mogę wysłać na twoją pocztę (jakiś błąd). Jak masz jakieś jeszcze pytania to wysyłaj na priva forumowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.08.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Cześć Jolly,co słychać? Lepiej? U mnie malowanko. Odezwę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.08.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Witam wszystkich,Jaka ładna pogoda. Oby tak dalej. Prawda, Bodekku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.08.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Melduję się po urlopie! Ale roboty mam tyle, że nie czasu taczki załadować Wobec tego odezwę się raczej rzadziej, niż zwykle... Co u mnie na budowie - napisałam w dzienniku - chętnych zapraszam Pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 witam wszystkich środowo Józia S. pogoda piękna cześć ivette fundament skończony - teraz izolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witajcie środkowo tygodniowo.... upał za oknem.. bodek moze wreszcie stawiać chatke bez przeciwnosci pogodowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Hellolllooooo ewrybady!!! (Hihihi) Pogoda super, humor dopisuje, bo goście jadą do domu!!!! - nie żartuję, takich gości mogę mieć na codzień.... Józia - witam! byłam grzeczna - krzyczeć nie będziesz? Bodekku - smarowanko....to brzmi dumnie! Maksiu - kiedy Twój urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: jeszcze 1,5 tygodnia pracy... zanim zasluzony odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Wyrazy współczucia, ale za to kiedy inni będą tęsknić za Guru, Guru będzie na wypoczynku i leżał ... z drinkiem w ręku!!! Uhmmmmmm zazdroszczę Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: Guru????? jaki drink w reku.. budowa czeka... cale dwa tygodnie na budowie.. a jak bedzie malo to jeszcze urlop przedluze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ty kłamczuszku, a mówiłeś, że z budową robisz przerwę? No to pisz, co planujesz robić!!! ino szybciorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: kiedy mowilem ze nic nie bede robil.. poczytaj moj dziennik.. od poczatku mowilem ze w czasie urlopu bedzie robotka na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Maksiu? a pamiętasz jak ciągle powtarzałam, żem cichociemna!!!Nie umiem wpisać się w komentarz do Twojego pięknistego dziennika! Wstyd się przyznać! wszyscy czytają, uwaga próbuję jeszcze raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jolly: sorry za infantylne pytanie... ale na czym polega problem? u siebie sie wpisujesz bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: juz wiem gdzie jest problem.. ja mowie o dzienniku na forum, a ty sie wpisujesz w księdze gości u mnie na stronie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Bo ty masz swój dziennik na innej niż forumowa strona a w tak rozbudowanej stronie ciężko się odnaleźć! Sprawdź bo komentarz wrzuciłam, ale ni w cholerę nie mogę znaleźć opisywanych przez Ciebie planów!!! Oświeć mnie!!! Mam nadzieję, że nie myślisz, że nie chcę... u mnie zrobiłeś linki do komentarzy, to mi bardzo ułatwia życie!!! A zresztą, mimo, że pracuję umysłowo, nadaję się do ...łopaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Cześć i czołem! Jejku, ale ciepluchny dzień! Wracam z inspekcji domku - Jak fajnie pokazuje się palcem, co trzeba jeszcze zrobić i to się robi samo..oczywiście na budowie, bo w pracy, to trzeba samemu Jolly z tą zaprawą, to wyszła niezła heca! Okazało się , że mam termin produkcji z lipca zeszłego roku (Kupowana w lipcu tego roku) No i oczywiście nie dam ci takiej, ale najgorsze, że ona jest już na moich kominach W hurtowni wprawdzie się trochę pokajali i bedą chcieli mam nadzieje wymienić (wtedy ci zaproponuję znowu) albo będę chciała kaskę spowrotem. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly: mijasz sie lekko z prawdą twierdząc, że na forum nie ma mojego dziennika, spojrz ponizej jest link, a ze na stronie jest to samo, a nawet wiecej to już zupełnie inna bajka Specjalnie dla Ciebie napisałem zwięźle i treściwie co w planach na sierpień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam!! Goście pojechali! Uff, ale było miło Teraz czeka mnie nadrabianie dnia wczorajszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 witajcie ponownie pogoda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts