bodekku 06.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Joasiu - znaczy guru jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Ha ha ha! szczególnie w dekoracjach - ostatnia noga Nie to co Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ale jednak kogoś zainteresowałaś a może to ten piłkarz popularność nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 ooo Matko GURUjąca... meble przestawiająca... może facet jest poprostu twoim fanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 maksiu - popieram otwieramy 162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Bodekku - sądząc po ortografii to pewnie piłkarz Ale może to Figo - po mistrzostwach: http://www.naszdom.erb.pl/pic/Figo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Joasiu - zdjątko bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 odmeldowuje się do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.08.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Didi spróbujemy jeszcze raz sie umówić? Będziesz jutro w domciu? Daj znać w jakich godzinach. Jak sie otwierają wasze drzwi : do środka, czy na zewnątrz? Zamawiałam dzisiaj swoje i pan mnie zabil tym pytaniem - no i zamowilam, ale czy ja wiem, czy dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 07.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Hej w sobote, kto ma wolne bo ja nie Delf drzwi zazwyczaj powinny otwierac sie tak jak w projekcie, jak masz duzy wiatrolap to lepiej jak sa do srodka bo sš bezpeiczniejsze(zawiasy wewnštrz) i mniej narazaone na wplyw warunków atmosferycznych poza tym we wnękach troszke ładniej wyglšdajš. A na zewnštrz trudniej je zabezpeiczyc przez to z reguły powinny byc droższe chyba ze producent na to nie zwraca uwagi. No i zasada goscinnoci gocia zapraszasz do srodka a nie odstraszasz drzwiami na zewnštrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 07.08.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Delfiku, ale żadna ubezpieczalnia nie ubezpiecza od kradzieży domu, który jest w budowie... ... no chyba niezupełnie... ja mam ubezpieczenie w PZU od kradzieży i rabunku - budynek w budowie (ale zamknięty!)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Jolly jesli chodzi o Wartę to oddaję honor - miałaś rację Stasiek co oznacza zamknięty? Czy aby nie wstawiony alarm, drzwi docelowe i inne takie? Napisz coę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witajcie w poniedziałek! Warta mi ubezpieczy, ale muszę mieć stan zamknięty i częściowo z odbiorami, typu elektryk, hydraulik itd. wtedy od kradzieży to mi każda ubezpieczalnia ubezpieczy dom!!! Stasiek i to miałam na myśli, trzeba śledzić posty od początku!!! Joasia Jasia - a może ten ZIDANE to internetowy oszust i wysyłając Ci zdjęcia chce zniszczyć Twój komp!!! Ja ostatnio na pocztę dostaję naprawdę głupie listy z jakimiś kodami, zdjęciami, nie otwieram zdjęć ani nie wchodzę w kody, albo piszą, że mój post nie doszedł oczywiście po ang. ja wchodzę by sprawdzić który, a tu znowu jakieś kody i zdjęcia! Ostrzegam!!! Byłam w sobotę na pierwszej Wiesze (Wiecha) było suuuuppeerrr! Tak się rozluźniłam, że o kłopotach zapomniałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 witajcie poniedziałkowo ! moi wykonawcy dali "ciała to znaczy nie zalali w sobotę wieńca na fundamencie podobno ukradli zbrojenie i tego typu dyrdymały; pojadę po pieniążkach i szlus ale dwa dni w plecy pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 TO JAKAS PLAGA ZE ZŁODZIEJAMI!!! Bodekku może faktycznie ukradli? a może mieli inne plany... niech teraz nadrobią te 2 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności na forum. Przepraszam Cię Delf, ale w sobote miałam imieniny więc zero czasu na spojrzenie chociaż na forum. Dziś wybieramy się ok. 18 po rower dla córeczki, ale jutro to raczej będę cały dzień w domku, chyba, że mogłabyś wpaść dziś do mnie wcześniej, tak kole 15stej? Joasiuciekawa jestem, która z nas jeszcze otrzymała ten od ZIDANE pościk, bo ja go małam u siebie na skrzynce wieć albo facet rzeczywiście chce pomocy, albo szuka jakiegoś "mięsa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 jolly - a mnie się wydaje że było za ciepło i robić się nie chciało ale to teraz będzie ich zmartwienie cześć Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 W którym REAL-u pracuje ten przystojniak???? Boniu jaki ten Figo przystojny, to mój ulubieniec, jest kurczę naj naj naj..... szkoda, że właśnie on do mnie nie napisał!!! Didi - wszystkiego najlepszego, zdrówka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Bodekku, Jollyje się chyba powinnam czuć szczęściarą, bo albo mi nic z budowy nie ukradli, albo tylko tyle, że nawet nie zauważyłam, ale każdy worek przed i po zakończeniu prac codzień był liczony .......i się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 faktycznie szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts