bodekku 12.08.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - gratulacje ale dlaczego dopiero o 15?, jedź od razu i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 oj żeby nie zwariować, żeby nie zwariować.... Bodekku - jestem po odbiór umówiona dopiero jutro na 15, nie wiem dlaczego, prawdopodobnie dlatego, że wygranych osób jest więcej? Babka podała swoje nazwisko, nazwę firmy, dokładny adres i telefon... nie wpadam w panikę , po prostu pojadę jutro i się okaże - postaram się o tym nie myśleć!!! Ale gdyby to było faktycznie tak, to powiedz czy w tych czasach nie jest niebezpiecznie? Ostatni raz leciałam w 2002 do Egiptu, ale od tamtej pory lęk jest jeszcze większy!!! Lecieć czy nie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - wykorzystaj szansę! ja bym poleciał - gdybym mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Gdyby to był Egipt tez bym poleciał bez chwili zastanowienia... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 No a samolot, terroryści, przecież to niedaleko Hiszpanii no i Afryka Północna!!!! A przecież na Hiszpanię są zawzięci !!! Bodekku- powiedz czy gra warta świeczki, ryzyko przecież ogromne...a ja już widziałam sporo . .. . a boję się cholernie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - na to jest sposób lufa przed wejściem na pokład, następna na pokładzie i życie jest piękne bez paniki - to przecież samonapędzająca się maszyna; strach przed terrorystami powoduje, że godzimy się na coraz większe ograniczenia i nadzór państwa. leć - nie pękaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly - wg mnie nie powinnas lecieć. Czasy niebezpieczne. Samoloty wredne. Masz tyle do zrobienia na miejscu. Dom, rodzina, praca. Poza tym okaże się, że bon za 7000 zł wystarczy na 2 osoby i musisz dorzucić drugie tyle. Powinnaś zostawić pieniądze na budowanie. Tak jest rozsądnie. PS. Ja tam mogę pojechać za Ciebie. Akurat rodzina czteroosobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.08.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich jolly Jak Ty masz fajnie. Ach .... Ja bym leciała - taka okazja - nawet gdybym miała dołożyć trochę kasy to bym leciała. Budowa nie zając nie ucieknie. Musisz się zrelaksować. A Teneryfa jest super miejscem na to. Jak ja Ci zaaazdroszczę Powinnaś grać w totolotka. Masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Słuchajcie i ochłońcie razem ze mną!!!!!!!!!! był u mnie dobry znajomy i opowiedziałam mu co mnie dzisiaj spotkało, a on że jego koledze jakaś firma też tak mówiła, pojechał na to spotkanie a tam mnóstwo ludzi i owszem można coś wygrać, ale oni najpierw zaprezentują swój produkt i zrobią z tych osób losowanie!!!! to tak jak te zaproszenia od Remes na pościel i kolacja za darmo! - pic na wodę - fotomontaż!!! No więc za namową Joasi Jasia zostaję i nie lecę, bo przecież dom, budowa !!!! A SZKODA BO SAMA MYSL O WYGRANEJ SPRAWIA ZE CZŁOWIEK MYSLI ZE MU WSZYSTKO DOBRZE IDZIE!!!!! nie wiem czy jechać jutro na tą 15? może szkoda czasu i faktycznie tak jest jak mówi kolega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly: ja bym poszedl z ciekawosci.. jak tylko zacznie cos śmierdzieć to w tył zwrot na pięcie i wychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.08.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 jolly Ja myślę tak jak maksiu. Nic nie tracisz. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.08.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Pomóżcie Myslałam, że mam jakieś pojęcie o komputerach ale chyba się myliłam. Powiedzcie mi jak najłatwiej wstawić zdjęcia. Mam zdjęcia zgrane na CD. Chciałabym utworzyć swoją galerię lub parę pojedynczych wrzucić do postów. No i mam zaćmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Jolly ja bym pojechała. Wypocznij sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.08.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Olka na Onecie jest taka zakładka Fotoalbum, logujesz sie, wstawiasz swoje zdjecvia, a potem jak piszesz wiadomosc, to wstawiasz te zdjecia piszac komnde, a jaka, to jest napisane w profilu w wyjasnieniach (tu na forum w profilu); ja tak zrobiłam i wyszło - zobacz w mojej stopce Jolly szczerze wkurzają mnie te pseudo wygrane, ostatnio wyrzucilam do kosza Ridest Digest, chociaż podobno komputer wylosował właśnie mnie już prawie do finału, tylko (tutaj ledwo czytelny maczek w tekście na całą stronę - cierpliwość popłaca) musisz kupić jakiś świetny album, czy atlas.... Nie cierpię takiego igrania ludzkimi uczuciami i emocjami, wrrr, jak nie lubię. Poza tym w życiu nie ma nic za darmo, ale....możesz iść, choćby żeby się utwierdzić, że tak właśnie jest - lub też nie. Nic cie to nie kosztuje, jak chcesz, to idź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.08.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Muszę wam donieść, że moja chatka pięknieje w oczach kafeleczki na ścianach. Zaczął się przyjemny okres budowy. Od nowego roku szkolnego dziecko idzie do nowej szkoły, nawet się cieszy. Za cztery tygodnie przeprowadzka. Hurrra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 S.P. Ty to masz super!!!! Gratulki!!!!! Ależ ja Ci zazdroszczę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 SP. no to fajnie.. kiedy parapetówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 No to już nie musicie mi zazdrościć!!!!!!!! Cwaniaczki, owszem wygrałam bon na pobyt w hotelu na Teneryfie, ale dojazd i wyżywienie we własnym zakresie!!!!!! A to koszt około 5000 plus wyżywienie ok. 1000 PLN Niech sobie wsadzą to gdzieś, może przed budową, ale nie w trakcie !!!!!!! A szkoda, ale przecież podświadomie wiedziałam, że to nie takie proste, że jakiś bakcyl w tym jest, no nonononon i znalazłam!!! NIKT NIE DAJE CZEGOS ZA DARMO, już ktoś to powiedział i to potwierdzam!!! NO I WYLADOWAŁAM NA SWOJEJ BUDOWIE .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.08.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Olka na Onecie jest taka zakładka Fotoalbum, logujesz sie, wstawiasz swoje zdjecvia, a potem jak piszesz wiadomosc, to wstawiasz te zdjecia piszac komnde, a jaka, to jest napisane w profilu w wyjasnieniach (tu na forum w profilu); ja tak zrobiłam i wyszło - zobacz w mojej stopce Jolly szczerze wkurzają mnie te pseudo wygrane, ostatnio wyrzucilam do kosza Ridest Digest, chociaż podobno komputer wylosował właśnie mnie już prawie do finału, tylko (tutaj ledwo czytelny maczek w tekście na całą stronę - cierpliwość popłaca) musisz kupić jakiś świetny album, czy atlas.... Nie cierpię takiego igrania ludzkimi uczuciami i emocjami, wrrr, jak nie lubię. Poza tym w życiu nie ma nic za darmo, ale....możesz iść, choćby żeby się utwierdzić, że tak właśnie jest - lub też nie. Nic cie to nie kosztuje, jak chcesz, to idź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.08.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 a cio to? Ja nic nie mówiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts