Didi 13.08.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 S.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 13.08.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Witam Jak 13 to 13 normalka, sie komus cos zdarzylo bo mi auto nie chcialo rano zapalic co sie nigdy nie zdarzylo a potem jakis baraan na beżowej cofal z parkingu i musialem po chodniku zasuwac bo mialbym crashtest. Przepraszam was ale mi sie pogoda podoba dzisiaj. Bo upaly mnie denerwowaly. Nie wychodze z pracy do wieczora nie prowokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 O Paweł, ja aż tak nie boję się 13. O 15 zmykam z pracy stawiać czoła nowym wyzwaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Cześć! Raju, ja znowu spóźniona Bikosa bez obrazy, miałam na myśli nie wiek, a raczej urodę i sexapill, poza tym z charakterem i naiwnością Zosi, to byś domu nie postawiła, oskubaliby cię wykonawcy do ostatniej złotóweczki Stasiek dzięki Pawel no to limit pecha wyczerpany, można wychodzic z domu No i wiecei co, mnie tez ta pogoda bardziej pasuje (no może bez deszczu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Życzę wszystkim miłego weekendu i udanego trzynastego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 witam całą rozrywkową grupę przeżyłem dzień w pracy jadę zaraz na budowę może się coś poprawiło księgowa - dawno cię nie było dobra strona o pogodzie http://www.wetteronline.de polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.08.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 miłego weekendu i do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.08.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 No dobrze.. grupo... ide na urlop.. nie będzie mnie przynajmniej 3 tygodnie.... prosze mi się grzecznie rządzić, nie hałasować po godz. 22, małoletnim nie dawać alkoholu, generalnie tak żebym miał gdzie wrócić po urlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.08.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Udanego weekendu Urlopowiczom życzę relaksu i pięknej pogody. Dużo słońca papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.08.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Łoj jak tu cicho!!! Tylko ja pracuję w sobotę?????? Mimo wszystko, życzę wszystkim udanego łikendu! A urlopowiczom, oby mieli same słoneczne dni i cało i zdrowo wrócili do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Łoj jak tu cicho!!! Tylko ja pracuję w sobotę?????? jeszcze ja, ale na drugim końcu IIIRP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.08.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Jamles szkoda, że tak daleko, bo byśmy sobie kawkę wypili... dobra, dobra.... to brykam, mam jeszcze sporo do zrobienia, więc nie mogę przy kompie siedzieć.... do zobaczyska w poniedziałek!!! wpadnij Jamles w poniedziałek na kawkę do Szczecina, będzie pyszna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Jamles szkoda, że tak daleko, bo byśmy sobie kawkę wypili... dobra, dobra.... to brykam, mam jeszcze sporo do zrobienia, więc nie mogę przy kompie siedzieć.... do zobaczyska w poniedziałek!!! wpadnij Jamles w poniedziałek na kawkę do Szczecina, będzie pyszna!!! dobra ale dopiero po 22-iej, a u mnie teraz jakiś Anioł beczkę z wodą przewrócił, ale leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 witam poniedziałkowo! fundament prawie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witajcie! Jak po weekendzie? Opaleni? Bodekku! widzę, że idziesz do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.08.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 I ja przywlokłam się do pracy.... oj ciężko było, kiedy ja w końcu odpocznę... Pozdrawiam wszystkich spracowanych i zazdroszczę wszystkim, którzy są wypoczęci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 witajcie - pomału ale w słusznym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.08.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Byłam w sobotę u Józi S.!!!! No u niej już końcówka, niedługo pewnie parapet-ówka!!! Kolory ścian - rewelacja, w pokoju-studio-kolor (takiego jeszcze nie widziałam!) idealnie pasuje do nastroju kina... Oprócz tego łazienka ... niebieska z luksferkami, no pychotka... a wszystko to wybierała jej córa! ma gust dziewczę! NAPRAWDE JEJ ZAZDROSZCZE ETAPU I MIESZKANIA W TYM DOMU!!! (a ja kiedy ????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 16.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich w pochmurny poniedziałek Wczoraj miałam chwilkę relaksu no i się opalałam. A dzisiaj wyglądam jak RAK - oj piecze. A kafelki znowu nie dojechały Wszystko się przeciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.08.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Oj Olka, jak wczoraj dla relaksu lebiodę z tzw trawnika rwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts