bodekku 20.08.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 S.P. - no to do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 S.P. - a czy się będziesz kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Do poniedziałku Udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.08.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam grupkę:) a ja w koncu doczekałam sie drzwi.....sa piękniaste....4 sztuki mi zamontowali...a 3 zabrali spowrotem....ale to nie wina drzwi tylko pomiarów....za tydzien ma byc wszystko ok:) DIDI czy mogłabys podac namiarek na brukarzy???? pilnie potrzebuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.08.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 znowu postów brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Teska Cześć jeszcze wpadłam na minutkę, bo mnie zaciekawiło: Gdzie kupowałaś drzwi?? I jakie?? Możesz coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Olka - pisałam już o tym, Mój robi takie cudka ze stali, u mnie barierki na balkon, na schody, bramy samojezdne i furtki - będzie robił Arek. Zresztą zapytaj Józi S. ma od nas balustradę i bramę samojezdną z furtką!!! ręcznie robiona i dużo tańsza niż w firmach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Olka drzwi mam ładne wczoraj mi montowali...firmy....hmmm zapytaj SP nazwa mi krazy po głowie ale jak przypomne to napisze... Melduje drzwi sa bardzo porzadnie zrobione..... natomiast brama samojezdna dł 3,80 mam z ocynkiem i dwa razy malowana proszkowo w wersji lux ( grubsze prety i pare wygibusów)razem z automatyka to koszt 3500 zł... kowal jakoby chciał tak samo...ale bez automatyki....i za ocynk dodoatkowo trzeba było płacic , nie mówiac o malowaniu proszkowym...no i z cienszych pretów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Olka aha i brama wysokosc 145 cm, bede miała całe ogrodzonko na poczatku wrzesnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 21.08.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Witajcie !potrzebujemy namiarki na kogoś od regipsów,please!TESKA-na te drzwi jakbyś mogła to proszępozdrowionka dla wszystkich.Ładnie zrobili nam tynki-gipsowe można ogladać jak ktoś chce,19zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 EWAR na priv aha drzwi robiła firma Ronkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.08.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Dzień dobry w poniedziałek, muszę się pochwalić - SPAŁAM W NOWYM DOMKU - a właściwie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam wszystkich! Ależ jestem zmęczona po tych obchodach rocznicowych. Józia a co Ci się śniło??? Delf - w naszym przypadku Goleniów Starostwo Jolly to takie proste; otórz podzielisz swojego rogala na: dwa trójkąty, kilka prostokątów i pół koła no i z tego policzysz powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 witajcie poniedziałkowo, nareszczie coś się zaczęło dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Bodekku jednak czary Bikosi pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 pewnie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.08.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Cześć wam. Jestem na wolności. Nikogo nie odstrzeliłam ale było gorąco. Chłopcy robią dalej kafle. Podoba mi się. Dzisiaj chatka zacznie się malować. Ło jejku ale fajnie. Już wkrótce przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.08.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Józia a co Ci się śniło??? Tu jest problem, bo same horrory Nie, nie mogę być przesądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Józia, to po co chodziłaś na Osadę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Pozdrawiam ws-kich Teska Z Ronkowskimi to dobrze trafiłaś, dobra jakość produktu tylko jedno ale... przy tej cenie którą mają to jest to wciąż sosna, a mozna mieć jakichs szlachetniejszy fornir. Ale stolarze z nich całkiem całkiem widziałem produkcje w koscierzynie i to jest taka tradycyjna rodzinna firma. Polecam ale cene mogliby troszke obniżyc bo nie jest ten produkt łatwo sprzedać gdy mozesz mieć bukowe albo dębowe w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts