Olka 23.08.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Cześć i czołem !! Józiu Nie martw się snami - za dużo wrażeń. Jolly pisała, że robili ci balustradę i bramę. Napisz coś o tym. jak cenowo i ogólnie. Teska Ile kosztują takie piękne drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.08.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Didi, a co to ta Osada? Nie byłam na Osadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Józia nie słyszałaś o najnowszym filmie twórcy "szóstego zmysłu" i "zanków"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam! Jeszcze tydzień i ... urlop! (To już drugi ) Mam prośbę, mój tato utopił telefon komórkowy żeglując na Omedze - czy ma ktoś na zbyciu stary telefon?? Bardzo proszę, poszperajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.08.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 delf mam nokię utopioną w wiadrze z emulsją. Też nie chce działać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 delf mam nokię utopioną w wiadrze z emulsją. Też nie chce działać.. jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.08.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam wszystkich!!! Teska jak Ci się udało kupić tak tanio, mam kolegę u Wiśniowskiego i brama samojezdna wersja lux z bajerkami tylko ocynk kosztuje 2870+vat, do tego napęd 1200+vat i furtka 630 + vat, za malowanie proszkowo chcą 25% więcej ... wymiary takie jak Twoje, za przęsło 246/m2!!! Jakim cudem zeszli Ci na 3500 za bramę z napędem i 2x malowane proszkowo!!! Toż to cud!!! nic tylko z Tobą chodzić i negocjować ceny!!!!WYCHODZI NA TO ZE DALI CI 45% RABATU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.08.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Didi, niestety na kino nie ma czasu, ale horrorów i tak nie oglądam, bo się boję. Olka, balustrada i brama z furtką są super i taniutkie. Polecam. Ze wzorami możesz się zdać na gust Jolly - dobierze ci ładny wzorek i lekki (po co stosować pręt, jak można płaskownik?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 uwaga! na budowie postępy połowa ścian parteru już stoi, do wieczora chyba zakończą info od najlepszego inspektora - mojej żonki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Teska - cena za bramę super daj namiary i sposób negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 JOLLY obeszłam wszystkich wisniowskich....i ten zjezdza ze swojej marzy ale sprzedaje wiecej...reszta tych facetów jest zła na niego..wszyscy robili mi wycene za całosc ( taka sama) o 3,5 - 4 tys drozej..... JOLLY - nie pisze bzdur wiem co ile kosztuje - kowale itp..sa po prostu nieopłacalni...biorac pod uwage jakosc wykonanaia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 JOLLY obeszłam wszystkich wisniowskich....i ten zjezdza ze swojej marzy ale sprzedaje wiecej...reszta tych facetów jest zła na niego..wszyscy robili mi wycene za całosc ( taka sama) o 3,5 - 4 tys drozej..... JOLLY - nie pisze bzdur wiem co ile kosztuje - kowale itp..sa po prostu nieopłacalni...biorac pod uwage jakosc wykonanaia. PAWEŁ za drzwi płaciłam 950 zł....i nie wierze ze debowe kupisz za te cene...natomiast za tą kase nie chce miec drzwi z forniru... jak co komu sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Józiato nie horror to film o miłości, choć bardzo się bołam. Teraz bym poszła zobaczyć film jeszcze raz, bo jak się domyślasz całego nie widziałam (wtylona byłam w męża, albo miałam zasłonięte oczy). Jak to w filmach Shyamalana - pełne zaskoczenie na koniec (choś mąż już wcześniej rozwiązał całą zagadkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 DELF ja mam na zbyciu telefonik:) a nawet dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 CZUPUREK .........wiesz co........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Tesko wielkie dzięki, szczegóły na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.08.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Cześć, chciałam się przypomnieć o namiary na ocieplaczy No i jaka jest aktualnie rozsądna cena za metr elewacji?? 20-25pln?? Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Bikosa trafiłaś w sedno z cenami, wszytsko zależy, czy sie umawiasz na "wycięte" metry do robienia plus obróbka okien, czy na cały dom bez odliczeń i wtedy obróbka w cenie. A pro pos: czy słyszeliście, że ocieplanie i tynkowanie domu z zewnątrz powinno robić się minimum pół roku po położeniu dachu, bo dom osiada? No i mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.08.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Słyszałam osiadanie domu do położenia dachu??- czy chodzi o ciężar pokrycia?? a ty delf nie masz żadnyc namiarów?? no o tym, że regipsy pękają to słyszałam ale żeby z elewacja cosik się działo to jakos nie bardzo Ale rzeczywiście gdzies o tym pisali. Na pewno duzo zależy pod tego na jakich gruntach budowało się domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Bikosa mam swoich wykonawców, którzy będą mi robic także ocieplenie, wstępnie ugadani jesteśmy na wrzesień, ale w takiej sytuacji sama nie wiem, jak to będzie A drugi namiar miałam chyba od Didi, chodzi o Marpasa, czy jakoś tak - robił też u Teski, więc może one ranna porą dadzą ci namiary, bo ja swój wyrzuciłam. Jeden facet u mnie na isedlu ma reklamę docieplenia, jak chcesz, to ci jutro podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts