Didi 27.08.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 A ja miałam tak papiery przygotowane, że od razu mogłam z tym jechać do gazowni, do enea itd. Wszystko podbite przez starostwo (może dlatego, ze on kiedyś pracował w geodezji i dlatego mógł to załatwić szybciej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam Was Pragnę poinformować, że jest dobrze. Właśnie dzisiaj kafelkarz rozpoczął pracę. Za jakiś tydzień będzie chyba zrobione. Już sie cieszę. Zmartwiła mnie ta moja kuchnia bo wyszło mi 1500,- wiecej niż planowałam. Ale jak zrezygnuję z czegoś to będę żałowała później. No nic płaczę i płacę Didi super, że piesio już naprawiony. Nastały czasy, że zwierzaki mają lepszą opiekę niż ludzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.08.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Paweł- ja miałam wypadek z pianką trochę inny. Depilacja nóg i mały pożar. Otóż wieczorkiem wpadłam na super pomysł opiankowania drzwi tarasowych - bo szpara była na wysokość pudełka zapałek:). Tylko wiadomo, wieczór - ciemno. To super lampa naftowa pomagała oświetlać pracę. Stała sobie 2 m obok drzwi a ja piankowałam. W pewnym pomencie stałam w powodzi żywego ognia, syczały mi włoski na nogach i nadpalały się plastikowe ościeżnice . Pożar ugaszono intensywnym dmuchaniem i robieniem fu fu fu Teraz się chichram ale wtedy straszno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Didi proszę o namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.08.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 halo otwierać co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 27.08.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Joasia to ja przy twojej przygodzie cienki Bolek Moj kolega jak mu opowiedzialem twoją historię to powiedzial ze sie nie dziwi ze są potem reklamacje na montaż Teraz się zaczynam smiac ze tylko to mi sie wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 27.08.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 załama mam instalacje wodną w łazience do przerobienia. Zrujnuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 27.08.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Olka nie martw się co cię nie zabije to cię wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.08.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Joasiu można powiedzieć, że aż "paliłaś się" do tej roboty S.P. czy dostałaś namiar, bo GPRSik omówił mi współpracy i dopiero teraz połączył ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.08.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Didi otrzymałam dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.08.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ależ wszyscy zapracowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.08.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 S.P. - pracują bo kasa potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.08.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam i zaraz spadam, ale najpierw zobaczcie co znalazłam, uwielbiam takie kuchnie........ są cudniste i właśnie ala taką chciałabym u siebie mieć, zabieram się do projektowania, ciekawe jak to wyjdzie, ale muszę i koniec, ktoś na forum z Naszych miał taką lub pisał o murowanej i przestrzegał... czy to nie Paweł? a oto adres, obejrzyjcie i dajcie znać czy w Waszym guście:http://www.zappalorto.itto są kuchnie toskańskie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 witam popołudniowa zmiane:):) słupki u nas sie pomurowały:) Didi chyba tez skusimy sie na te fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.08.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 witaj Teska - ostatnio rzadko zaglądasz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 27.08.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Przykro mi Bodeku ale jestem urobiony po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 27.08.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 I'm back. Jeśli ktoś chce wiedzieć prawdę realy o TYNKACH SOBOLEWSKIEGO oraz POSADZKACH ZAJĄCA jestem do usług-- prawdziwe ja naszych wykonawców --- kaseta VHS 20 min. ---jedyne 20zł+koszt przesyłki --- JPG na płycie CD-180min. komentarzy własnych --19.99zł+koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 27.08.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Dziś zaczynam kombinacje z P.Osipowiczem czyli polbruk w wielkim mieście- co z tego wyniknie wkrótce na ekranach waszych monitorów!? Kolejne 3 posty na rok i już blisko coraz bliżej do 1000-go postu Serdecznie pozdrawiam brać budowlaną i siostrzaną P.S. ostatnio zauważyłem,że mam więcej kombinezonów roboczych niż garniturów- Jeszcze troszkę i zakładam firmę budowlaną z papierami kier.budowy! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 27.08.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Didi-raz jeszcze poproszę o nr. do mężusia-sorki-na ogród jest mi potrzebny?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 27.08.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 a zapomniałem dodać,że mam grzejniki Cosmonova 8szt. wymiar standardowy w cenie 40% tańszej od ceny katalogowej?-profesjonalny z USA filtr do wody +3 wkłady(wej. i wyj. 3/4 cala) też okazjoni!?!? papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts