Olka 30.08.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józiu Gratulacje Może jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józiu - oczywiście ze chwalimy ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.08.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dziękuję Olka i Bodekku, myślę o zdjęciach od dawna, ale - a to nie było lusta, a to fugi, a to bałagan - i odwlekło się - myślę, że w końcu coś z tym zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józia S. - myśl o zdjęciach czekamy niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 kto zamknął drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witam wszystkich po małym bycie i niebycie kto zamawiał taką pogodę? deszczówki nie mogę skończyć, bo mam prawie metr wody w rowach! i anteny też nie mogę zamontować bo, ślisko na dachu! u mnie raczej tymczasowe spowolnienie. od kafelkarzy-partaczy prawie odpoczęłam, więc na wrzesień chyba już umówię nowych i pojedziem po podłogach. i wiecie co? tak jak Maggi, też nie próżnowałam w te wakacje i rodzinę powiększyłam mamy psiuńka ON-ka (owczarek niem) takie śliczniaste 8 tyg. maleństwo (zdjęcia wkrótce) pozdrawiam wszystkich cieplutko na resztę tego nie ciepłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Jeśli ktoś chce wiedzieć prawdę realy o TYNKACH SOBOLEWSKIEGO oraz POSADZKACH ZAJĄCA quote] ło matko a co ci ten tynkarz zrobił źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witaj czupurku deszczu tez nie zamawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.08.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Józia - nie ma zdjeć - nie ma gratulacji Mariusz - litości - to ja w Neimczech mieszkam?? S.P. - no to będzie się działo - nic nie znajdziesz przez miesiąc - zapamiętaj - korkociąg schowaj do torebki - będzie potrzebny pozdrowienia wielkie dla budowlanej braci Joaśka ta co ma już płot i jest pomalowany i parapet ma osadzony więc zrobi parapetówę (bo jeszcze nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Joasia - zazdraszczam ci mocno tego płota SP - gratulki, jeszcze 4 dni i kawałek i wielka feta będzie Józia - ty to, pędzisz kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 o i chciałam zapytaćpotrzebuję na tymczas jakiegoś gruzu budowlanego bo, się utopię w tej gliniemoże jakieś namiary, sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.08.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Czupurek - daj ogloszenie do kontaktu za 2 zlote - przyjmę gruz budowlany - zobaczysz że będziesz miała działkę zagruzowaną. Przywiozą Ci za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.08.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Joasia dzięki za pomoc, ale mnie jednocześnie wystraszyłaś że hej, bo co będzie jak mnie zasypią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.08.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 dziewczyny !!!!!! a podobno taki gruz z recyklingu jest dostępny gdzieś na Tamie Pomorzańskiej też będę potrzebował bo po tych deszczykach do domu nie dojadę każda podpowiedź dopuszczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.08.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam Wszystkich Na początek wiadomości z frontu- kominy rozebrane i częściowo wybudowane od nowa Brakujący element więźby przybity na miejsce. Kładzie się dachówka No i niestety pożegnałam się z kierownikiem- w tym tygodniu przekazanie dziennika W wolnej chwili skrobnę coś w dzienniku ale niesamowicie sie rozczarowałam W `zeszłym tygodniu nawiedziłam Teskę- ależ jej ludziska nie dają żyć Nawet Antoś się przypałętał A jak się darł Józia- gartulacje. SP- trzymaj się!! Dzisiaj widziałam Twe autko u p. Abramka A może potrzebujesz jakiejś pomocy?? Magi- a więc wróciłaś z wygnania marzeń Czupurek, Bodekku- czy mamy się złożyć na kalosze?? Maksiu- dośc tych wczasów, wracaj szybciutko. Pozdrawiam raz jeszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 witajcie wszyscy:):) Bikosiu - Antos to moze zawsze krzyczec....a cio... Joasiu - hmm parapety to macie dawno? u mnie płocik w połowie wrzesnia sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 witajcie wtorkowo! bikosa - kalosze kupię sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.08.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Obraziłam się -Bikosa do mnie ani słowa nie napisała... Nic nie wiem o kominach... Parapet w zalunie mam od 4 dni Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 No dobra, ja też sie obrażam, dałam wam cały dzień i nic. NIKT nie zauważył NOWYCH zdjęć. Są zdjęcia, a gratulacji nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Joasiu - nie denerwuj się bo ci owieczka ucieknie delf - pikne zdjęcia ale mnie jeszcze trochę trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts