Teska 31.08.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Delf ładne fotki..... Joasiu...hmm a wydawało by sie ze masz od dawna:) Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.08.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 No chałupa już prawie cała spakowana. Od jutra biorę wolne. Przyjadę do pracy we wtorek z nowego domu. Pełen rozstrój żołądka i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.08.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Delf, no ładne zdjęcia. Fajnie jak chałupka rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 witam wsiech Bikosa - A ja już mam kalosze, a cio! Bodekku - sprawdzę tą tamę bo, naprawdę mam dość tego błota Delf - jeszcze nic nie oglądałam, nie czytałam, ale nadrobię no i jak to, na budowie, pupa blada: - niby elektryka zrobiona a, wywaliło mi jedną fazę i nie chce zaskoczyć (elektrycy w drodze) - montowałam wczoraj (no nie ja tylko majstry i sąsiady) antenę na dach (niby taka dobra, droga) i cio? ano nicio, zero jakiegoś ruchu w tv, no i muszę wezwać fachowca (zapłącić ) od anten. może ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.08.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witajcie - potrzebna ekipa od tynków maszynowych. Czy Sobolewski jest dostępny? i czy nie "opadł" jakościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Joasiu.......tynkarza ci potrzeba:):)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 SP jejku....to juz sie przeprowadzasz????? od ostatniej naszej wizyty to idziesz chyba jak burza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Joasia - Mariusz coś ostatnio wspominał o Sobolu, ale jakoś niechce darmo sprzedać swoich info. ale ty nie tynkujesz od nowa chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 31.08.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Maupy jedne - znajomy dobry potrzebuje tynkarzy Dajcie namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.08.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 a ja widziałam dachówkę u Bikosy. Kładzie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 maupa jedna melduje poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 31.08.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Cześć Pozdrowienia we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Delf, jaki piękny ten twój stan (surowy zamknięty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 31.08.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Szanowni klubowicze. Dość długo śledzę Wasze losy na forum i jestem pelen podziwu zapału, który Was nigdy nie opuszcza. Sam również jestem tym szczęśliwcem/nieszczęśliwcem (niepotrzebne skreślić), który próbuje się wybudować w Dobrej w tych niedobrych dla inwestorów czasach. Ale do rzeczy: czy możecie mi podpowiedzieć jakie są stawki i jak rozliczana jest robocizna za postawienie komina Schiedela ? Czy rozlicza się to za postawienie metra bieżącego czy też za roboczogodzinę ? Szczególnie liczę na bikosę bo ma (jak wyczytałem) świeże doświadczenie w tej materii. Tak swoją drogą domek bikosy napradę bardzo ładny, widzę go średnio dwa razy w tygodniu w czasie rodzinnych spacerów mających na celu zebranie sił do dalszej walki z PANAMI wykonawcami.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 S.P. - trzymamy kciuki tylko wszystkiego nie potłucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 czupurek - ta informacja o Tamie top od mojego wykonawcy prawdopodobnie jest rozsądnie tanio; jak coś się dowiesz to rzuć info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 teraz mi sie przypomniało muszę postawić komin do kominka - tylko najlepiej systemowy ??? czy wiecie gdzie można kupić, dlaczego tak drogo i ile za postawienie please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 MARKO58 - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.08.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Nio. Zaliczam. Bikosa mój stan jest wyjątkowo błogi, dom, jak dom, ale "mżonek" (czyli pływający mąż ) wziął i wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Marko58 oj Ty jak szpieg:):) dopiero teraz sie ujawniasz???? witaj w gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts