grapusek 09.06.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Czesc - załamałem się a to dopiero początek. Wszystko przez chorego sąsiada - o tak wygląda . Na początku uważał że płot między nami to wyłącznie moja sprawa. Gdy go po ciężkiej mych wysiłkach przekonałem do wspólnej inwestycji w płot tymczasowy (36 m paliki drewniane +siatka leśna) w układzie: materiały po połowie i moja robota łaskawie się zgodził. A po miesiącu tj dzisiaj dzwoni i twierdzi że ciężko naruszyłem jego własność bo paliki dałem dokładnie na granicy działek, a siatkę od jego strony - zabrałem mu całe 5 cm gruntu!!! Facet formatu Pawlaka z "Samych swoich" ale o wiele mniej wesoły. Ale śmierć frajerom - jak chce niech sam zmienia, ale teraz niech nie włazi na moje nawet na milimetr bo wszystko zaminowane, a może niech położy siatke z mojej strony i będziemy mieli 10 centymetrowy pas demarkacyjny z zasiekami i wieżyczkami strażniczymi Moje plecki też czerwone, a woda w Swinoujsciu była wczoraj taka cieplutka usciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.06.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 grapusek zgłos sie do Maksia, .chyba ze nie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.06.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Straszne niedopatrzenie - spadliśmy nisko Pozdrawiam w ten piękny dzień płacenia ZUSu. Taki mam pomysł - może lista płac i kontaktów do wykonawców? Właśnie męczę Jasia - bo na naszej stronce nie mogę umieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Maksiu! ja chcę Z góry dziękuję. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.06.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Czy ktoś miał kontakt z góralami w sprawie prognozy pogody na najbliższy weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Ivette: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Dzięki Maksiu, jesteś wielki! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 witam przy popołudniowej kawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 JOASIU nabyłam po południu wypróbuję po raz pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.06.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Teska - nisko przy ziemi - i jak przy depilacji - po wyrżnięciu w jednym miejscu robisz wypady do następnych pobliskich Tak majtać w prawo i lewo to można potężną kosą I okularki takie robocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.06.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Dziewczyny! Do depilacji trzeba założyć okulary robocze? Matko jedyna, że też kobiece gładkie nogi wymagają takiego osprzętu... Niebywałe, jak Wy się poświęcacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.06.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 To może ja też wypożyczę sobie jakiś sprzęcik (do sportu ekstremalnego ), powiedzmy zagęszczarkę albo zakrętarkę (żeby nie było, że sobie depiluję nogi)... hihi - ale poważnie. Ktoś z Was korzystał z wypożyczalni sprzętu budowlanego? Jakieś sugestie (poza Rema-Rentalem - już mam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.06.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Staszek, dzwoniłeś do Edka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Joasiu fajnie "rżnie" spodobało mi sie....fakt trawa lata we wszystkie kierunki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.06.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Maksiu, dzwoniłem. Wstępnie umówiłem się na czwartek. Jutro doprecyzuję godzinę, jak poumawiam się z pozostałymi "punktami". Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.06.2003 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 ja nie rozumiem. jesteśmy w klubie - a tu jakieś szepty po cichu... Dlaczego Maksiu pyta czy Stasiek dzwonił do Edka - jak ja nie wiem kim jest Edek??? Hę? Sekrety w towarzystwie!! fstyt!!!Ciekawska Jołaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2003 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 łomatko...kto to jest EDEK ???? Trzymajcie dzisiaj łapki za moje nerwy...fizyka , syn, szkoła....wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.06.2003 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Edek to moj kierownik budowy... a Staszek jest zainteresowany aby tez i byl kierownikiem u niegopozdrawiam ciekawskie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 11.06.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Maksiu - machnąłbyś jakiś link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 11.06.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Witaj Tesko, witajcie FORUMOWICZEOd niedawna jestem szczesliwym posiadaczem wlasnego gruntu. Niestety nie jest jeszcze on uzbrojony. Na razie ganiam wiec tylko krety po dzialeczce. Tesko- mam przyjemnosc byc w tej samej gminie- Dobra. A dokladnie sa to Skarbimierzyce. Pozdrowionka.Hom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts