Maggie 02.09.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 :lol: Nie bolek tylko Lolek . Czupurku, bo to jest ten specyficzny rodzaj głuchoty właściwy psom i co niektórym dzieciom, jak się coś od nich chce. . Notowano tę przypadłość również w branży budowlanej. Czy medycyna bada takie przypadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.09.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 no tak lolek bolek to, u Teski coś murował i pewnie on też szczególnym rodzajem głuchoty się wykazywał czytając o różnego rodzaju dziwnych badaniach medycznych, pewnie i takie przypadłości poddano analizie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Bolek to słyszał wszystko........co chciał usłyszec...na rezte hmm pozostawał.....głuchym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 witajcie ponownie! a wiecie, że psy symują totalna głuchotę jak nie chcą czegoś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.09.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 ale nam się dzisiaj pieski dzień zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Maggie - ale zawsze jakiś temat wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 czupurek - poszło pytania na priv - please ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.09.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 czupurek - czekam na info dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.09.2004 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Pozdrawiam Wszystkich!!Info dla zainteresowanych- uzupełniłam dziennik. Niestety opowieśc ocieka krwią z rzezi niewiniątka i jest nieco przydługa.Miłego dnia i TGIF!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 bikosa - jejku, przeczytałem i podziwiam ale żeby do drugiej rano klepać witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.09.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 również witam Bodekku - daj na priv swoje i budowy dane i gdzie składałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 czupurku - poszło pozwolenie w naszych rękach - komu dostarczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 czupurek - jestem cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 03.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Witam piątkowo Jolly skontaktuje się dzisiaj ale wczoraj mialem kupe pracy, i jeszcze.... Jechalem wczoraj samochodem jako pasazer ze wspolnikiem na wojska polskiego rog wawrzyniaka i mlody lepek nie wychamowal wpakowal nam sie w tylek, my w kobiete w vectrze. Chlopak jechal C-15 i mial 4 pasażerów, jeden z nich ma pękniętą czaszke, Ja cos z kręgosłupem. Własciciel auta gościu z takiej gazetki Budownictwo i wyp. Wnętrz nie mial na to auto ani AC ani NW i jeszcze na tego chłpoaczka sie tak nawydzieral a Ja nawet nie mam do niego pretensji bo byl korek i on sie zagapil poprostu. Wiec za calą szkode chce obciązyc pracownika. Szkoda mi go bo prokuratora będzie tez mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Witam wszystkich piątkowo....... ...to my jesetesmy już pełną gebą wsioki zameldowałam cała rodzinkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.09.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Również witam piątkowo! Na ładny dzień się zanosi! To dobrze, oby jutro i pojutrze też tak było!Pozaklinajmy trochę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 didi usjdoakidjuanzkaoskodkoajuzhnamowathak pogoda bedzie...ze ach..... musi..bo niestety musze zajac sie "przyziemnymi" sprawkami....czeka mnie mycie okien:( jak ja nie lubie tego robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Teska - jak to jest liderka a ze wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.09.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Cześć czołem - pytacie skąd się wziąłem???? Teska - gratulki i z niecierpliwością czekam na zdjątka! Pawel_ - moje drzwi w porównaniu z tym co przeszedłeś to Pikuś, wracaj do zdrowia i dzwoń szybko do mnie, bo dzisiaj nie dam rady do Ciebie zajechać, ale pewnie po łekendzie.... Bodekku - opisz na priv gdzie się budujesz, czy to przypadkiem w DObrej, bo muszę jechań do naszego Pana w przyszłym tygodniu i jak to po drodze, to wstąpię, by podziwiać... Czupurek - jak tam się mieszka ???? Bikosa - współczuję!!!, ale i tak sobie dajesz radę Słuchajcie byłam u Józi - ale se babisko chałupę odwaliła, ma już meble w kuchni - czad, a schody - miodzio, ale i tak najładniejszą to ma łazienkę, na drugim miejscu jest kuchnia, a na trzecim ..... hahahaha będzie ogrodzenie z bramą (jak się je uruchomi) Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia oraz fantastycznego wekendu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 jolly - poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts