Teska 05.09.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 to niedzielnie witam budowlane " duchy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.09.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 No coż jesli spłycasz caly moj urlop tylko do szpachlowania to faktycznie szpachlowaniem sie nie zmęczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 hmmm...bez k.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.09.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Miłej niedzielnej nocki!! SP- melduj jak wrażenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Puk, puk,dzień dobry wszystkim.Zapowiada się piękny dzień.Kto był na grzybach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 dzień dobry ja nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Ja też witam was wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witam poniedziałkowo:) Józiu a co są grzybki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 PROŚBA ponawiam: czy ktos ma namiarek na ekipę ( tanią i dobra ) która robi podbitkę...pls! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 też się melduję po łikendzie Józia - doszły słuchy, że masz pięęęęęęęęęknie, a zdjęcia gdzie gadzino? Paweł - współczuję, wracaj szybko do zdrowia. a co do psinki - to, w pt. stanęły mu oba uszka (bez pomocy prądu - Jasiu ) ale w sobotę klapły oba , a w niedzielę stanęło jedno mówili mi że gdyby były problemy z tymi uszami, to weterynarz cosik robi i stoją no i nie chce żryć prawie wcale, a taki chudziutki pogoda się nam trafiła superowa, nawet próbowałam się wreszcie poopalać, ale nie mam cierpliwości i wolałam latać z impregnatem na wysokościach. życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witam poniedziałkowo:) Józiu a co są grzybki???? Teska, właśnie chciałam wybadać, ale tu wszyscy zapracowani i relaksik leśny jak widać nie dla nich A ja się wybiorę w sobotę z moją 82-letnią babcią i może jutro z dziećmi (a Józio niech zasuwa - a co tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 też się melduję po łikendzie Józia - doszły słuchy, że masz pięęęęęęęęęknie, a zdjęcia gdzie gadzino? Na tych zdjęciach to zobaczyłabyś niezły burdelik. Jak w sobotę koleżanka złożyła mi niespodziewaną wizytę to czułam się tak średnio dumna z domku. Brak mebli spowodował, że siedzę nie tylko na walizkach, ale też na workach od śmieci (pakowałam w co się dało). Chyba, że mam zrobić zdjęcia samych sufitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józiu a Ty juz mieszkasz???? hihih nie martw sie tymi workami os smieci- ja tez w nie pakowałam....a niektóre to jeszcze sa nierozpakowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.09.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia - mogą być i sufity, choć twierdzą, że łazienkę i kuchnię masz tip top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia - mogą być i sufity, choć twierdzą, że łazienkę i kuchnię masz tip top Kłamią No niech będzie, zrobię parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.09.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam Dzisiaj się pochwalę Mam zrobioną łazienkę na 90% (tylko pomalować i zamontować bateryjki) Mam wstawione wszystkie drzwi Mam kupione podłogi A kuchnia wjeżdża za 2 tygodnie Ach życie jest cudowne ...... A na grzybki to musze wysłać męża bo są mi bardzo potrzebne Przeciez w tym roku robię wigilię u NAS w nowym domku. A przy okazji ochrzczę wkońcu mojego małego czorta Jak wyjdą grzybki dajcie koniecznie znać Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 06.09.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy do ogrodzenia (podmurówka, ogrodzenie z kształtek betonowych), deszczówki, drenażu oraz wykończenia poddasza.Namiary proszę na priv wraz z cenami jakie placiliscie. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia - jak ja Cię lutnę!!!!!!! Czy to kokieteria? Bo już więcej nie przyjadę, a jak przyjadę to będę kłamać, że masz brzydko!!!! Ty małpo jedna, inni mają dach nie skończony, komin spier....., nie mają nic, a Ty mieszkasz już w super domu i jeszcze narzekasz, że brzydko , ja Ci dam, tylko przyjedź do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Hej, piękna pogoda i nastrój- przynajmniej jak narazie super Zobaczę jak po dzisiejszej wizycie na budowie Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witambikosa: czytałem cały twój dziennik i powiem ...... super ! ale czy możesz uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć jaka jest stawka za robociznę przy postawieniu komina schiedla ? jak nie odpowiesz to zmienię trasę spacerów i nie bedę podziwiał twojego dworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts