bikosa 06.09.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Marko58- no nie wygłupiaj się- podziwiaj, bez tego moja budowa nie ma sensu !! Serio nie mogę powiedzieć nic bliższego nt. stawki za schiedla. Nie wiem ile dokładnie wynosiła robocizna za same kominy. Wykonawca nie chciał spuścić z ceny tylko obiecał postawić mi ścianki działowe na dole gratis i parę drobiazgów też . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 ...czy nie ma nikt namiarów na ekipke od podbitki???? Bikosiu...bedzie juz ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.09.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Teska - podbitkę robili mi ci od Klaudii z Pucic. Ale chyba są nieuchwytni. Tzn wyjechani. Mam drewno kominkowe po 95 za metr. Dąb. Buk jest po 90. Śliczne i suche i mniam. Jasiu złamał siekierę z jakiegoś super trwałego włókna - nie pomogło na twardego dęba z sękiem Pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.09.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Józia ...przyjedź do mnie... Jolly, wycięłam trochę i zostawiłam to co chciałam Dzięki za zaproszenie - skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bikosa - dzięki za odpowiedż, będę dalej podziwiał i szukał odpowiedzi na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bikosa - dzięki za odpowiedż, będę dalej podziwiał i szukał odpowiedzi na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKO58 06.09.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 poszło podwójnie ale to wina psa, siedział na kolanach i walnął ogonem w enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.09.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 MARKO58 - niezłe te psy - mój ogonem rysuje błotnik, Twój klepie ogonem na klawiaturze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 czupurek - dzięki, będę uruchamiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 do pytania o komin systemowy tez sie podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Witam ponownie, muszę wzmóc aktywność na tym formum, a raczej się tak stanie bo jestem w trakcie kupowania działki. Proszę o pare dobrych rad. w stylu udac się do gminy po plan zagospodarowania bo jestem zielony co musze wiedziec druga sprawa co sadzicie o dzialce ustawionej polnoc poludnie z laskiem na polnocy a droga dojazdowa na poludniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 witaj doki_szczecin! wszystko zależy jaki wybrałeś projekt i czy wjazd od południowej strony nie będzie ci kolidował z założeniem ogródka, tarasu itp. wynalazków. Jaka szeroka działka ??? Plan zagospodarowania (jeżeli jest) to najważniejsza rzecz, od razu się dowiesz czy ci nie wybudują wieżowca lub drogi szybkiego ruchu lub czy możesz na danej działce coś wybudować!!! gdzie planujesz kupno działki??? pozdrawiam i witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 odpowiem dzialka szeroka 30m dluga 40m projek nie wybrany ale docelowo ok 150- 180m dzialka w okolicy Kobylanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Doki... okolice Kobylanki... no to blisko mnie, ciekaw jestem jak tam teraz stoi ziemia... ile za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 maksiu - witaj dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 doki_szczecinsprawdź przede wszystkim plan zagospodarowania! a dom najlepiej ustawić blisko północnej granicy (to tylko moje zdanie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 ceny ok 40-50, ale tylko prad na dzialce no i najczesciej szczere pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bodek: witaj.. urlopowałem sie na budowie stąd nie było mnie widać na forum. doki: w którym miejscu konkretniej masz tą działeczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 doki_szczecin prąd to podstawa, ja buduję cały czas od sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 maksiu - mam rozumieć iż wypoczęty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts