maksiu 06.09.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 bodek: jasne ze wypoczety... juz sie nie moge doczekać weekendu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 maksiu - rozumiem cię doskonale, teraz jadę na budowę do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 a dlaczego polnocnej bo ja mam wlasnie koncepcje jak najblizej poludniowej, bo i do drogi blisko i za domem bedzie duzo miejsca az do lasku a tak od strony polnocnej to przez cala dzialke do grazu droga. No to dlaczego od polnocnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 doki ja mam wjazd na działke od strony południowej...a taras od pólnocnej zadaszony jestem zadowolona poniewaz w najgorsze upały moge sobie spokojnie siedziec na tarasie a nie smazyc tyłek - za tarasem jest trawka jakby mi sie chciało smazyc ciałko:) po stronie południowej w ukropy nie idzie wysiedziec...kumpelka ma tak taras...i co?? siedzimy z krzyesełkami przy drzwiach wejsciowych... ale to tylko moje zdanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.09.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 no wlasnie tak samo rozumuje ale wyczytalem ze wiekszosc projektow robionych jest na droge dojazdowa od polnocy i wschodu nie wiem czemu a teraz temat super myslec o piwnicy czy nie? jak to wyglada od strony kosztow teren wydaje byc sie suchy czytalem o tym jedni sa za piwnica drudzy nie ale co sadzi o tym zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 witajcie doki - od północnej bo jestem ciepłolubny i lubię słoneczko mój projekt ma wjazd z zachodu piwnica - wg mnie za droga i niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Tez lubie ciepełko.. taras od poludnia.. wjazd na dzialke od północy...piwnicy klasycznej nie mam, tylko malutką pod schodami (zagłębienie od poziomu podłogi parteru o 70cm), taka mala spiżarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam was kochani już po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 S.P. - gratulacje - napisz pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Jest cudownie, ja padnięta ale szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 SP to witaj w klubie szczesliwie mieszkajacych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 doki dobrze rozumujesz:) jak lubisz słoneczko to wyjdziesz poza taras na trawke....w zarze mozna przestac lubic słoneczko...chyba ze lubisz pływac we własnym sosiku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 doki dobrze rozumujesz:) jak lubisz słoneczko to wyjdziesz poza taras na trawke....w zarze mozna przestac lubic słoneczko...chyba ze lubisz pływac we własnym sosiku:) ja juz mieszkam i przetestowałam to w praktyce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.09.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Dzień Dobry! Gdzie te 25 stopni i słoneczko?? Czupurek, możesz podać namiary na swoich ocieplaczy jeżeli jestes z nich zadowolona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.09.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam was kochani już po przeprowadzce. No to super - gratulacje. A mieszkasz "jak człowiek", czy "jak ja na walizkach i na workach od śmieci"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.09.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 witam wszystkich SP - jeszcze raz wielkie gratulki Bikosia - u mnie jeszcze nie robli i (zbieram kasę), ale tych samych poleciły mi 2 źródła (robili u mojego kolegi w dobrej i znajomego w lecknitz) więc jak chcesz dam na priv i zobacz dom graniczący z kościołem Doki - wjaz od wschodu mam, taras od zachodu. trawka będzie z każdej strony. fakt gdy ciepło patelnia ale inaczej się nie dało i lubię ciepełko.Sąsiady z przeciwka mają tarasy od wschodu i po południu siedzą przed wejściem, bo im zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 07.09.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 a teraz nie o budowaniu..... kupiłam wczoraj telefon.....i co ?????? jestem nierozwinięta technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Czupurku, Joasiu, Księgowa, SP dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 nierozwinięta technicznie????? rozwiń myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts