maksiu 07.09.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 teska: to dobrze ze chociaz sa obrazki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 SP miłego wieczorku w chałupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Maksiu..... obrazków niet hihihi wsio rozgryzłam.....nawet wsiowo koguty pieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No to faktyczne niedoróba skoro nie ma obrazków... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.09.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Witajcie, matko, aleście napisali od niedzieli ... Niezła wierszówka by wyszła! S.P. - gratulacje! No to u Ciebie wino, facety i śpiew! Józia - też gratulacje! Ależ czajnik z Ciebie! Teska - na przyszłość mogę podesłać swojego syna. Skórkowaniec rozgryza taki sprzęt zwykle w 5 minut. A u mnie dzrwi zamontowane i niniejszym ogłaszam zamknięcie stanu surowego i zasadniczego frontu robót na rok bieżący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 07.09.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Teska, a czytasz instrukcje po polsku czy angielsku. Wersja polska jest czasami o zupełnie innym urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 07.09.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Czy ktoś załatwiał kiedyś reklamacje w M&S-ach? Wzięliśmy potrójne okno balkonowe ze zintegrowaną roletą. A tu okazało się że wszystko uległo totalnej dezintegracji Roleta nie ma mocowania do nadpoża, a rama okna do rolety i wszystko się buja Trzeba coś wypić, może jak mnie zabuja nie będe tego widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 pozdrawiam wieczorowo strop nad parterem prawie skończony, ścianki kolankowe w trakcie może pod koniec tygodnia początek więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 07.09.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Nie wiem czy to juz znacie ale jakos tak w temacie jest wiec czemu by nie: Przychodzi żaba do baru w stroju roboczym. Uwalona cementem, wapnem, farbą Podchodzi do baru: Piwko proszę. Wali całe piwo, wyciera żabie usta i wychodzi. Facet obserwuje ją i se myśli: Kurde świetny materiał dla mojego kumpla,dyrektora cyrku Następnym razem czekają obydwaj. Przychodzi żaba do baru W stroju roboczym. Uwalona cementem, wapnem, farbą Wali piwko Dyrektor ją woła i proponuje pracę w cyrku... Żaba: Cyrk to taki namiot z materiału? Dyrektor: tak, tak !! Żaba: I tam są drewniane ławki? D: Tak !! Żaba: Konstrukcja metalowa? D:Tak!! Żaba: No to po jaką cholerę Wam murarz?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 pozdrawiam środkowo Leszek T. - dzięki i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 coś dla rozrywki Pewna para w średnim wieku z pólnocnej częsci USA zatęsknila w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowalła się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż mial dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylil się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która własnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazl ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu Wiem, ze jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłćc maila do najbliższych. Własnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 bodek: niezle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 mnie sie też podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Jak dobrze znów być w pracy i niczegp nie musieć sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 S.P. - napisz pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam w dniu Bitwy z Anglią Dawno się nie odzywałem ale jakoś nawał prac, Jolly już dzwonie Byłem w poniedzialek w Grodzisku w fabryce parkietów i wiecie ze z odpadów robią brykiet energetyczny o kaloryczności 3 klasy węgla, tylko cała produkcja idzie na export , zainwestowali w maszyne do tego i zwróciła sie w pół roku a dodatkowo nie płaca za odpady. Pod fabryką auta na slowackich i czeskich blachah więc jak widać tam budownictwo pełną parą idzie. Widać ze w tym kraju są inni mądrzy ludzie, Nie tylko ze szczecinskiej Grupy Bodekku dobre pozdrawiam wskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 nie maksiu - wrażenia z pierwszych dni w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 witam wszystkich środkowo Magie - gratulki wielkie. czyli na rok przyszły cd? rozrywka:Masz malo czasu na zredagowanie ogloszenia prasowego?Nie przejmuj sie.Autorzy ponizszych tez sie nie przejmowali.1. Zaginal maly pudelek. Jak czlonek rodziny. Wysterylizowany. Nagroda.2. Wykwintna i nie droga restauracja. Dania smaczne, apetyczne, fachowe kelnerki.3. Specjalnosc dnia: Indyk 15 zl; Wolowina 12 zl; Dzieci 10 zl.4. My nie drzemy Twoich ubran w pralce. My robimy to recznie!5. Na sprzedaz pies, je wszystko, lubi dzieci.6. Do sprzedania antyczne biurko dla kobiety z grubymi nogami i duzymi szufladami.7. Ponczochy Sheer. Zaprojektowane do pieknych sukienek, tak doskonale, ze wiekszosc kobiet nie zaklada juz nic innego.8. Mezczyzna szuka pracy, uczciwy i niewybredny. Wezmie wszystko.9. Tanio i duzy wybór. Po co masz jechac daleko i dac sie oszukac? Przyjedz do nas!10. Zatrudnie mezczyzne do byka, który nie pali i nie pije.11. Przyholujemy tanio Twoje auto. Skorzystaj, a nigdzie indziej juz nie pojedziesz.12. Wdowa z dziecmi w wieku szkolnym zatrudni kogos do prac domowych i pomocy w rozwoju rodziny.13. Zatrudnimy handlowca w fabryce dynamitu z zamilowaniem do dalekich podrózy.14. Astra '97, pierwsza wlascicielka po wypadku, przód w dobrym stanie, tel ...... pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Pawel - dzwoń!!!! Maksiu - szukaj i jak znajdziesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Oj wybaczcie nie przywitałam się: Witajcie wszyscy !!! Uważajcie już na zimne popołudnia, ja i mój synek już jesteśmy przeziębieni... Bodekku - wizyta przez chorobę się przesunie... Czupurek - ubawiłam się GRATULKI DLA WSZYSTKICH KTORZY JUZ MIESZKAJA W SWOICH WYMARZONYCH DOMKACH!!!! Józia - dryndnij do mnie i powiedz jak tam podmurówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts