Józia S. 08.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Maggie ciągle mnie zaskakujesz co to znaczy: "czajnik"? Jutro jadę na konferencję w nagrodę za dobrą pracę Wracam w sobotę. No to mam swój relaksik. Pozdrawiam brać budującą i już mieszkającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 08.09.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam Wasze typy na Angoli??? Będzie tak czy tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Grapusek ja załatwiałam reklamacje w M&S - solidna firma, nie podwija ogonka i idzie na układy:) aha wszystko w formie pisemnej i pilnuj terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 a tak wogóle to witam wszystkich:) S.P kupiłam klinkierek na schody wejsciowe w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witam wszystkich! To już środa? Jak ten czas szybko leci! S.P. wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Dziękuję wszystkim za gratulacje, nie będę wymieniać z osobna, bo nie chciałabym pominąć kogoś. A mieszka się cudownie, tylko sporo metrów jest do przejścia ale powolutku się przyzwyczajam i staram zapamiętać gdzie co leży. Nasuwa mi się przemyślenie, że dobrze że nie mam piętra, to by było dopiero latanie po schodach. . Kocham swój domek, z resztą kochałam go juz wtedy gdy kupiłam projekt i wtedy juz widziałam jaki będzie i wiedziałam że będzie wspaniały, bo mój wytęskniony. Pracy jest sporo w nowym domu o tym wiedza wszyscy, którzy juz mieszkają, ale to jest arcy przyjemne zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Przy okazji gratuluję wszystkim ich postępów na budowie. Bodek, ty to też masz niezłe tempo. No ale nie ma co się dziwic teraz huragany nosza naprzemiennie imiona męskie i żeńskie. . Maggi super, trzymam kciuki za ciąg dalszy. Bikosa dzisiaj jadę podpatrzyć twoje okna i zabiore ci jednego pana do wyregulowania moich okienek. a tak wogóle to świat jest fajny. Zwłaszcza, że wymienia mi uszkodzoną w transporcie pralkę i drzwi od lodówki. I to wszystko są szczegóły w oceanie szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 S.P. wiesz mi po przeprowadzce z 48mkw wydawało sie, że w całym domu jest echo.......Teraz już to uczucie zniknęło....ale było dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 didi a ja dalej mam takie złudzenie....ale moze dlatego ze jeszcze nie mam mebli w salonie..moze jak wstawie witrynki to to zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Teska!ja jak się wprowadzałam, to miałam już meble i było echo.Dopiero później, być może po kupnie dywanów echo zniknęło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 didi ups to echo zostanie, bo ja nie chce dywanów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.09.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 A jekie echo buszuje w moim starym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 hihihihi bo pusto zupełnie tam jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.09.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 zaraz koniec pracy la la! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Joasiu...lalalalala ale dzisiaj wszyscy pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Joasiu.. jeszcze 40 minut i lece podlewac trawke.. mialo dziś padać, ale nie zapowiada sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 dzień dobry! i już nadszedł czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 czwartek,, potem piatek i weekend :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 maksiu - oprócz nas nikogo nie ma czyżby porażenie słoneczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts