Didi 14.09.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam! Delf 1. O kur..cze 2. Dobrze, że nie pomachałam Grapusek melduję, że budowę widzieliśmy z mężem! Co prawda zaocznie, bo tylko z zewnątrz, ale.....pięknie i piękna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 no właśnie ja nie wiem, szukałam i szukałama może już po sezonie (owocowania)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam wszystkich budujących i już mieszkających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czupurek: jak już znajdziesz te drzewka, to pamietaj o koledze.. nie musisz zrywac dla mnie, sam to sobie zrobie, tylko daj cynk gdzie te drzewka :D I o koleżance. Też mogę sama wykopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czy nikt nie zauważył? Budę sama wykonałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witajcie po dlugiej nieobecnosci Czy ktos z Was moze polecic jakis dobrych specow - od roznych prac budowlanych. Takich , ktorzy chcieliby stala prace. Potrzebuje "zmontowac" dobra ekipe do pracy na roznych budowach w szczecinie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.09.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witam Wszystkich Miłego dnia i mało pracy życzę pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.09.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia klap, klap, klap, klap brawooo, brawoo, braaaawoo! ZALICZONE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 NO WRESZCIE Dzięki Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witajcie NOWI I "STARZY", CI CO MIESZKAJA I CI CO MAJA ZAMIAR NIEDŁUGO ZAMIESZKAC!!! Józia - ja zauważyłam i gratulacje! Myślałam, że tylko Józio u Ciebie ma ręce Nie no całą gębą jesteś Bobowa Budownicza!! Powiedz Alince, że ściankę w łazience już mam - niestety bez wnęki - bo się nie da, mała, ale za to ta na dole będzie wielka i czadowa... Kiedy nas odwiedzicie????? Babo wstrętna - obiecywałaś!!!! Obiecałaś, obiecałaś .... U mnie na razie nudy na budowie, czekam na zakończenie dachu!!! Komin jeden stoi z klinkieru (to trzeba naprawdę umieć), drugi ma się dzisiaj robić, zostały jeszcze ścianki dwie na górze, na dole jedna i chudziaki, a po dachu wstawiamy okna, drzwi też już zamówione i dłubanina w środku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - gratulacje za zdolności i wyrazy współczucia dla pśów twych, że będą musiały mieszkać w budzie. ty to, jesteś. Maksiu - to, tylko chciał trochę zerwać, a nie tak zaraz wyrywać z korzeniami i do siebie na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - gratulacje za zdolności i wyrazy współczucia dla pśów twych, że będą musiały mieszkać w budzie. Czupurek, jak byś zobaczyła tą budę, to sama byś chciała w niej zamieszkać Jolly, myślę o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Czupurek, co chciał pan od kotłowni? Aż mnie skręca z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia, wiesz my babki nie zawsze chwalimy, bo człowiek na codzień tymi niby męskimi sprawami zawalony, ale i tak jesteś super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia, wiesz my babki nie zawsze chwalimy, bo człowiek na codzień tymi niby męskimi sprawami zawalony, ale i tak jesteś super. Dzięki.. ty moja podporo duchowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - dzięki za myślenie o mnie!, a może byś chciała pomyśleć za mnie...Przychodzi czas, kiedy naprawdę mam wszystkiego dość....No to kiedy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.09.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jollyprawie napewno w sobotę po południu, albo teraz do czwartku po południu, bo Józek ma popołudniówki (przyjechałabym tylko z Alą). To jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Józia - dzięki, pewnie twoja buda lepiej wykończona niż moja chata a co chciał? a na kawkę wpaść a tak serio pytał o termin skończenia prac (bo mi zostały termostaty i odpalenie) ale niestety w gazowni i papierologii się przedłużyło (zachciało mi się zmieniać trasę przyłącza) więc jeszcze ze 2 tyg. poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.09.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 O ty wstrętna babo, chłopa przede mną chowasz!!!!!! Nie bój się nie zbałamucę Ci go, bo ostatnio mam przesilenie i nie mogę.... Daj znać, mi pasuje i do czwartku i w sobotę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Jolly - niezły z ciebie numer: "nie zbałamucę bo mam przesilenie..." uha, ha a, jakbyś nie miała? Józia - ja ci dobrze radzę ty się pilnuj z tą Jolly bo, jak jej przejdzie przesilenie to, ty dostaniesz zasinienie (ze złości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts