Gosiunia 15.09.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzieńdobry wszystkim Wczoraj z całą rodzinką wybraliśmy się pocieszyć naszą piękną działeczką. Najpierw oczywiście wizyta w Castoramie: chaczki, grabie, siekiery, młotki, kołki ... zapomnieliśmy o wywrotce i kilku ludziach do wynajęcia żeby wywieźli hałdę syfu (liście, łęty) który nam wczoraj sąsiedzi między pięknymi dębami zaserwowali Szkoda słów, posprzątali chałupę a śmieci pod dywan zgarnęli, mało tego nie swój. Piękna działeczka z wygłaskanym trawniczkiem a dookoła tuż za ślicznym płotkiem sterty swoich brudów, wątpliwa uroda okolicy, ciekawe jak będzie po 20 latach, całkiem się okopią brudami że ich nie będzie widać. Zapadła decyzja: sprzątamy. Następnym razem oddamy im z powrotem co ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gosiunia - zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 no, tak. budowa się ślimaczy to, znalazłam sobie inne zajęcie oto kolejna porcja zdjęć mojego małego rolfika (teraz 10 tygodniowego) małżek mówi, że mi odbiło bo, np. jabłuszko trę dla pieska i dobrze odbiło mi i już ale jak ma ktoś ochotę zerknąć to proszę http://foto.onet.pl/upload/28/18/_332575_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/8/40/_332576_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/17/95/_332578_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/48/28/_332577_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Fajny zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 No to Gosiunia do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 zwierzątko bardzo ładne będzie domku pilnować , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.09.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Hej hej wszystkim!!!! GOsia - to Ty bauerka jesteś, do mnie też niedaleko!!! Czupurek - no ten piesek jest uroczy, takiemu misiaczkowi słodziutkiemu sama też bym owoce tarła!!! Mam nadzieję też, że nie zapomniałaś o mnie!!! wiesz o co chodzi!!! I ZNOWU MIŁA WIADOMOSC - PO RAZ 3 MIAŁAM WIZYTE ZŁODZIEI, TYM RAZEM POŁASILI SIE NA ....... STARY RADIOMAGNETOFON!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 A co się z Ivette dzieje, kobieta się tajniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.09.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 kołki kupowałam w lesnictwie za jakieś 2,5 sztuka a siatka leśna była najtańsza w mieście w Castoramie (było taniej niż na Chopina po rabacie). Pozdrawiam. Bikosa a te kołki to już okorowane były i jakie wysokie? Jak długo trzeba moczyć końcówki przed wkopaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gosiunia; ja swoje kolki wkopywaly na 80cm w ziemie.. ale chyba starczylo by 60cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 15.09.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witam Szczecinian ( i okolice ) Mam pytanie do tych osób, które zrealizowały bądź realizują budowę domku wraz z przydomową oczyszczalnią ścieków. Poradźcie , proszę jak się do tego zabrać , tzn. na jakim etapie powinnam mieć projekt oczyszczalni, jakie musi spełniać warunki jej usytuowanie, może macie namiary na jakąś firmę? Zdecydowanie wolałabym mieć takie rozwiazanie zamiast szamba. Przy mojej działce nie jeszcze kanalizy i nie wiadomo kiedy będzie, to samo z wodą ( będę wiercić studnię) Pozdrawiam wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACEK DĄBROWSKI 15.09.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Witam wszystkich! CZUPUREK Ciezko mi sie dodzwonic do Ciebie w sprawie tych dzialeczek..MOze na komorke byloby łatwiej?Fajny ten wasz piesio...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jacek D - ty nie do mnie dzwoń tylko do gościa którego namiary ci podałam, bo ja raczej nie wiem nic Jolly - pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Marynka - mam nadzieję, że etap papierków masz za sobą, bo jak miałaś w warunkach zabudowy szambo, a chcesz teraz mieć oczyszczalnię, to musisz zgłosic się do urzędu o zmianę warunków w tym punkcie, później idziesz z tym tam gdzie dostałaś pozwolenie wraz z projektem oczyszczalni naniesionym przez uprawnionego instalatora i dopiero tam uzyskasz zgodę... tak było w przypadku moim, kiedy najpierw miałam szambo, za samowolną zmianę przy odbiorze mogłabym zapłacić karę, czego chcę uniknąć, bo oczyszczalnię chcę montować na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 15.09.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jolly! Serdeczne dzięki! Niestety w warunkach mam szambo więc będę musiała trochę "pochodzić z kwitami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 15.09.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Jolly Czy mogłabyś podać namiar ( jeśli oczywiście posiadasz) na jakąś firmę od oczyszczalni? Please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.09.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Przykro mi Marynka, ale na razie ten temat mnie nie interesi, więc się nie rozglądałam, poproś Didi, lub przejrzyj w necie... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 15.09.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Dzień dobry wszystkim budującym "starym" i "młodym" Przybyło nas ostatnio na wsiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.09.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Zastanawialiśmy się wczoraj jaką informację umieścić przy wejściu do naszego lasu, żeby tam nikt nie proszony nie wchodził. Najbardziej podoba mi się treść: "Teren chroniony. Siedlisko żmiji zygzakowatej" Może macie jakieś ciekawsze pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Gosiunia: może: "Uwaga niewypały!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts