jolly 21.09.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Dziołchy Szczecina pomóżcie!!! Dostałam bojowe zadanie dla przedszkola, na pasowanie czyli do 30.09 muszę zrobić dyplomiki dla naszych malców (sześciolatków, bo się obrażą) i poszukuję super pięknego papieru a najlepiej gotowych dyplomików, do których dołoży się tylko tekst z drukarki i cacy... nie wiem dlaczego ja?, Maksiu przecież ja nie mam pojęcia z kompa... ale postaram się... Dajcie znać gdzie takie sklepy są... plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.09.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Jolly - poszukaj szablonów w sieci. wpiszesz tekst, wydrukujesz i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam we wtorek Jolly - info poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.09.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam wszystkich! Potrzebuję namiarów na torf w ilościach hurtowych (na tony) i w rozsądnej cenie. Część ogródka planuję przygotować pod roślinki kwaśnolubne typu azalie, różaneczniki wrzosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.09.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 księgowa - witaj dawno już cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.09.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Bodekku Jaki piękny dom, to naprawde piękny dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.09.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 amo dzięki - naprawdę będzie trochę ładniejszy z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.09.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 nie odzywam się bo nie mam o czym - ale zawsze czytam śliczny domek - kiedyś muszę się wybrać na mały spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 21.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 bodek a jaka to ulica u Ciebie, podjechałbym rzucić oczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.09.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 CZUPUREK a może jakiś link, bo wiesz ja NOGA z kompa i internetu!!!! błagam pomóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 21.09.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 jolly: http://www.sp12tczew.hg.pl/publikacje/galant1/ może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.09.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Jolly - chyba się pośpieszyłam z tym info w sieci jest sporo wzorów dyplomów, ale trzeba je zapisać jako mapę bitową, niestety po wydrukowaniu ich jakość jest kiepska chyba nie pozostaje ci nic innego jak kupić w papierni próbkę tego co mi wyszło wysyłam ci mailem[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.09.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Jolly - napisz czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.09.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam was wszystkich, uff ale mi się nie chce wyjeżdżać rano z wioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 21.09.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam Wszystkich wtorkowo, pierwszorazowo Miło dołączyć do Waszej grupy, mam nadzieje że Wasze doświadczenia pomogą mi w: no właśnie- już niedługo stanę się właścicielem małego domku do dużego remontu Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.09.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witaj Margen u nas, mam nadzieję, że się przydamy... Czupurek doszło, dzięki, ale chyba się nie da, jest nieostro... i co ja mam zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.09.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam! Bodekku ja też widziałam! Znajomy koło Amo buduje ten sam domek, tylko garaż zrobił na dwa samochody! Jolly w Załomiu dziś stoją z radarem . I wszyscy grzecznie 40 Teska Wielkie dzięki! Kupiliśmy za SCMB i do tego mogliśmy kartą zapłacić Margen witaj i pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.09.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Margen - również witam Jolly - cóż zostaje ci papierniczy. wybierz najdogodniejszą dla cię lokalizację, zadzwoń i zapytaj czy mają np. w ekierce na Jagiellońskiej mają takowe po 2,50 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 21.09.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Witam Wszystkich jolly i poszukuję super pięknego papieru a najlepiej gotowych dyplomików, Hurtownie papierów - Cezex - Mieszka I (koło sklepu "Miedzik") - Laser - Wyszyńskiego 14 (koło "Trezora") takie opakowanie A4 25 kartek powinno kosztować około 20,- polecam papier "płótno" ecru projekt zrobić najlepiej w programie Corel Draw, drukować na drukarce atramentowej, powinno wyjść ładnie Powodzenia Jak masz problem daj znać pomogę - robię to z mężem prawie zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.09.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 amo - dam info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts