forum_user 16.06.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Witam w poniedziałek! U mnie humorek w porządku, wszystko idzie OK. Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.06.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ewar - fundamentowe - nie pamiętam. Bloczki - suporeks - z Rurki - kupowane przez Węglobud na Łęknie (służę kontaktem w razie czego) rabat 15% od cen producenta. A można jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ivette !!! hihi juz wiem od kogo masz namiar na pana "M" toż to moi sasiedzi... przesympatyczni zreszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ewar - jeszcze raz ja. Zapomniałam dodać - ceny z Rurki są z rabatami w zależności od ilości pranego towaru - Gol-bud też ma takie rabaty. Moje bloczki przyszły jeszcze gorące - prosto z Rurki, tyle że przywiózł Gol-bud . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Teska! Pewnie, ze bardzo sympatyczni. Fajnie mieć takich fajnych sąsiadów. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.06.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Maksiu, coś wisiało - mnie dorwało to samo, tyle że z soboty na niedzielę (21-10)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ludzie! Ja też męczę się strasznie tą budową. Zasypiam jak dziecko wraz z moim dzieckiem (córka 4 lat)! Po prostu za dużo myśli przelatuje przez mózg a to strasznie wyczerpuje fizycznie. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ivette.... jak zaczniesz murowac sciany...to przewaznie przestaje sie spac...pozniej dach itp..ja budzialam sie po nocach i mialam wrazenie ze sciany sie zawalą...albo dach..i ze cos zle jest zrobione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.06.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 w 100% potwierdzam to co napisala Teska, właśnie kończą mi stawiać ściany i mogę sie pochwalić ze zacząłem sypiać, ale jeszcze jakies 1,5 tygodnia temu miałem to o czym napisała Teska, notoryczne myslenie ze sie o czym zapomnialo, czegos niedopilnowalo itd. tak wieć Ivette wsztstko dopiero przed toba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.06.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ja jeszcze nie zaczęłam ścian stawiać nawet fundamentowych, a czuję się fatalnie, mogłabym zasnąć na stojąco. To może jednak coś wisi w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.06.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Właśnie, wszyscy się tu zachowują jakby budowali albo byli przed budową... Co to, forum budowlane, czy jak?! No co Wy, nawet nie dopuszczacie do siebie myśli, że coś może "wisieć" w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 STASIEK najlepiej jakby deszczyk wisiał w powietrzu Wiatm z rana..hihi dzisiaj to spałam do 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 czołem, jesli kazdy sie chwali do ktorej spał to ja musze powiedziec ze ja dzis tylko do 5.10, i dalej ani chwili juz nie moglem, naprawde wam mowie ze cos wisi w powietrzu... nie wiem jak u was, ale jak narazie mam baaaaaardzo fatalny tydzien, az boje sie myslec jak sie moze skonczyc jesli bedzie rozwijal w takim tempie do konca tygodniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 W takim razie musze wyspać się na zapas, bo w przyszłym tygodniu mają zacząć stawianie ścian itd.... Deszczyk mógłby popadać i owszem, ale jak wyleją u mnie posadzkę parteru, to mój mężulek nie będzie musiał pajacować z tym szlauchem - hihi. Pozdrawiam w piękny dzień! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.06.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Maksiu, pociesz się, że właściwie, to tydzień kończy się w środę. Potem prawie tydzień wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Otoz nie drogi Staszku, moj tydzien konczy sie w piatek, wtedy bowiem mam pozegnac sie z moja obecna ekipa i wierz mi ze nie moge juz sie doczekac kiedy skoncza i pojda sobiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Maksiu to przyjda następni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Zgadzam sie tobą Teska ze przyjda nastepni, ale zawsze jest szansa ze beda lepsi niz ci obecni... co prawda to pol/pol szanse, ale to i tak duze szanse. Z nowinek, to taka ze przywieźli mi dziś drewno na konstrukcje dachu... cale zielone jak ufolodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 nio to juz czas zaczynać dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 jak znajde dobrego ciesle to ruszam z dachem od poniedzialkupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts