jolly 29.09.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Maksiu, ponoć człowiek, który dba o dietę - mniej choruję, a tak przy okazji, to ja nie żądam, ja baaaaaaaaaardzooooooo ładnie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Oooo, Joasia Jasia nas podgląda! jak tam, żyjesz na wygnaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przyjaciel 29.09.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 A skad S.P. wiesz ile JA mleka daje.Jak juz to sprzedaje. I potargowac sie nie da jakz bidulkami z budowy za pol ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 29.09.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Przyjacielu - masz jakieś kompleksy????? O CO CI CHODZI???? CHCESZ SIE POKŁOCIC???? Ok. dzisiaj mam do tego nastrój!!! Co Ci nie pasi? Pogoda, mleko Ci się zważyło? czy krówka Ci uciekła i nie masz czego doić? A może krówka dostała wścieklizny? i Ciebie wydoiła????? Bardzo jestem ciekawa, co Cię ugryzło, ale wiem jedno, tymi głupimi docinkami i tak nie zepsujesz nam humoru, a tylko robisz z siebie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 A skad S.P. wiesz ile JA mleka daje. Jak juz to sprzedaje. I potargowac sie nie da jak z bidulkami z budowy za pol ceny. To proszę do działu "ogłoszenia drobne", albo do ... psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.09.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 e tam, po co półśrodki do psychiatry od raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.09.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Mam leciutką tremę, no ale jak obiecałam to obiecałam. Pokażę Wam nasze "wypociny". Albumik jest robiony spontanicznie i nie jest za dokładny. Umieszczę go w stopce jak będzie już gotowy. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=28375&grupa=0&kat=1&a=ola777 Proszę o wyrozumiałość Wkrótce aktualne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Olka - obejrzałem ale ci zazdroszczę; wygląda, że tylko ocieplenie z zewnątrz i można się wprowadzać piękne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.09.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Bodekku Dzieki bardzo. My już tam tak pocichutku mieszkamy (dzisiaj spała moja córcia nawet), a co do ocieplenia to jeszcze daleko. Nie mam już kasy na elewację. Planujemy może na przyszłą zimę ocieplić. Dla nas najważniejsze to już sie całkowicie przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Olka, uroczy domek, przyłączam się do pochwał. Ale jaki masz już wypielęgnowany trawniczek i ogródek. No, no, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.09.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Ola - ogłądałam. super. masz nawet zielono na działce.co do ocieplenia - nie można to nie (siła wyższa), ale napewno zimą koszty grzania będą większe.no a kiedy foto wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.09.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 wnetrza może już jutro muszę zaktualizować u nas z dnia na dzień są zmiany Cieszę się, że Wam się podoba. Mi się musi podobać, nie mam już wyjścia, ale gdy bedę budowała następny dom (hahahahaha) to wiele spraw lepiej przemyślę. No i przede wszystkim zbiorę duuuuuużo więcej kasy na ten cel, aby nie zadowalać się półśrodkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Czupurek dam znac jak sie odpiaszczy kurka....i znowu pada....wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 oooooo gdzie jest moj kotek Maksiu a co to sie stało....Ty tez zniknąłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 teska: do jutra do godziny 8 rano bede mial wylaczony swoj serwer, konserwacja instalacji elektrycznej, wiec nie beda widoczne zdjecia i emblematy... jutro wszystko wroci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.09.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Zapupie wita! i podgląda. Zauważyłam jakieś coś wredne mianujące się Przyjacielem... a fuuu. Nie karmić trolla - to jedyne lekarstwo. potrzebuję wielkich chodów w TPSA. Bo na nic nei mam szans. Ani neo ani SDI - nic! tylko modem... Pozdrawiam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.09.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 To ja nocny marek - spać nie mogę. Pierwszy raz jestem na forum o 23:30. Kicha wszyscy prawie spią. Miłej nocy. papapa Do ranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.09.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 witam wszystkich a Ola pewnie teraz śpi jak szalała po nocy oj nie chciało się dzisiaj wstawać, nawet mojemu piesiowi. dziś mnie oszczędził i pierwsze budzenie miałam dopiero o 5.30 (nawet próbowałam sobie wmówić patrząc na wskazówki zegarka, że jest północ ) o i mam ponoć myszy w garażu u majstrów. brrrrr, leceę kupić łapki, a sąsiadowi muszę sprezentować kota (ja już mam swój zierzyniec). i będę wypożyczać mruczka niech łowi. wszystkim miłego dnia. w radiu mówili, że będą niewielkie przejaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.09.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 witajcie wszyscy czupurek - w jakim radiu przecież regularnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.09.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 witajcie wszyscy czupurek - w jakim radiu przecież regularnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts