grapusek 17.06.2003 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 czesc wiadomość dla Staszka - w enei powiedzieli mi, że obojętne im skrzynki metalowe czy plastikowe, byle zgodne z normą, więc chyba ktoś cię chce naciągnąć lub ma głęboką kieszeń buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 ale chyba trwalsze sa metalowe? i jak skrzynka nie wygladaja najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Maksiu! Fajnie masz. Już bedziesz robił dach, a u mnie dopiero fundament zaizolowany - ale za to pięknie, dokładnie.Z tą skrzynką pomiarową to nie ma znaczenia - my też mamy plastikową (jest przynajmnie lżejsza do transportu). Jeśli chodzi o trwałosc, to chyba nie ma znaczenia. Pozdrawiam z rana! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Maksiu powodzenia w rozmowach o finansach..nie daj sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Teska: dostałem poważna oferte o ponad 1k zl nizsza niz propozycja ekipy przez ciebie poleconej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.06.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Ale spadliśmy, za dwie godziny dłuuugi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Moze dla kolezanki... ja tam pracuje w piatek, pozatym musze pilnowac moich bucówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Maksiu! Ja też pracuję w piątek. To będzie nas dwoje! Ivette. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 maksiu to fajnie...ze tansi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 18.06.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Wiecie co, z tymi skrzynkami... ja też się jeszcze raz dowiadywałem... to jest jakaś jedna wielka machloja! Nie mam czasu już się z nimi kłócić, ale chętnie bym to zrobił, szkolny przykład - afera jak się patrzy, po prostu "skrzynkagate"! Nie ma żadnej racjonalnej podstawy na wybór akurat plastikowych skrzynek, nie ma żadnych wytycznych, dyrektyw ani innych powalonych przepisów. Po prostu bardzo wyraźne "widzimisię" jakiegoś urzedasa z Enei, które skutkuje tym, że albo się założy taką a nie inną skrzynkę, albo nie założy jej się wcale. Oczywiście jasne jest, że jeden z producentów czy hurtowników ma wygrany przetarg na dostarczanie skrzynek w zachodniopomorskim... widocznie plastikowych. Ale przecież nie jest to podstawą do wydawania nakazów inwestorom - skandal! No, a z dobrych wiadomości - do urzędu zostały złożone wszystkie dokumenty - teraz mogę już powiedzieć, że czekam na wydanie pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Teska: w piatek ustalam juz konkretnie wszystkie szczegoly, podpisuje umowe i od poniedzialku zaczynaja stawiac dach.Stasiek: wybrales kierownika budowy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 18.06.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Maksiu, jeszcze nie - zajrzyj na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 a ja jutro na budowie sprzatam po budowlancach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 zimno cosik..... jestescie na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Nie Teska, uzupełniałem dziennik, narazie tylko u mnie na stronie, zapraszam do poczytaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 czytam, czytam.... a mi sie nie chce....pisac mojego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 19.06.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Jeśli chodzi o piatek to z Ivette z i Maksiem jest nas już troje.A poza tym...zaczynam budować w poniedziałek!!!!!!! Ciagle apel o insp. nadzoru aktualny. Meksiu buduję na Warszewie tam gdzie Ivette. Teska, mam nadzieję że którąś z moich wiadomości otrzymałaś. Pozdrowionka. Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 AGI....zadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Witam brać pracującą! Wam też się nie chce pracować? Miasto jakieś opustoszałe, w przedszkolu u córki tylko 4 dzieci. Fajnie, że już jutro weekend i pojedziemy na działeczkę! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Witam wszystkich, którzy są w pracy....ja własnie zaczynam drugą kawke..bo nie moge sie jakosc dobudzic... Ivette przekaż Agi że nie otrzymałam zadnej wiadomosci od niej...a pisze ze pare wysłała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts