bodekku 04.10.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 i bym zapomniał cały dach pokryty płytą OSB - do środka już nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.10.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam wasz, ale się sympatyczny temat kuchenny rozwinął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Dzień Doberek Ale cięzko sie wstaje w poniedziałek... Całe szczęście,ze uaktywniła sie złota polska jesień...Oby tak dalej..w tym tygodniu ruszamy z balkonem Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 witam ponidziałkowo... Podjazdy skonczone...dzis maja tylko umyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 04.10.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam Wszystkich Ładna pogoda, to prace budowlane bedą dobrze szły. Tego Wam życzę. Delf Na podłodze u dzidzi i na całej górze mam "rewelacyjną wykładzinę" kupioną w NOMI nazywa się remontowa lub targowa ok. 10 zł/ m2. Zdecydowałam się na taką tanioche, żeby moja Amelka się wyszalała (ciągle coś rozlewa i brudzi) bo szkoda mi było teraz kłaść u niej panele lub dywaniki. Ładny ma kolor - taka "kawa z mlekiem" , pod spodem ma podklejoną gąbkę. Jest cieniutka więc daliśmy pod nią jeszcze piankę taką jaką się daje pod panele. Dla mnie to rozwiązanie jest OK. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.10.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam wszystkich !!!! Niestety sezon na bramy się rozszalał i będę żadziej, ale jak MAKSIU przygotuje fotki - to zapraszam do oglądania!!! DAch skończony za tydzień okna i drzwi... a później instalacje i może tynki???? MAKSIU ZOBACZ CO WYSŁAŁAM I PROSZE O PRZETWORZENIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.10.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Jolly: jesli naprawie dzis swoj komputer to zrobie ci te zdjecia.. a jesli nie to bedziesz musiala poczekac...m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ksiegowa ja w blokowej kuchni miałam blat z laminatu- miałam go 6 lat i był ok...nic sie z nim nie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.10.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 "rewelacyjną wykładzinę" kupioną w NOMI nazywa się remontowa lub targowa ok. 10 zł/ m2. no faktycznie jest REWELACYJNA! Szkoda, że innych rzeczy w czasie budowy nie można z powodzeniem zastąpić tak rewelacyjne A jak z myciem plam po dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 04.10.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 delf co do plam to niech plami ile chce. Mnie serce nie boli, że plami na super ekskluzywną wykładzinę. Poczekam aż się "wyszumi" i wyrośnie z łobuzowania. Mam nadzieję, że za 2 lata już bedzie można w jej pokoju położyć coś lepszego. Plamy zmywa sie dobrze pod warunkiem, że sa świeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.10.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Pewnie masz rację, chyba wyjdziemy z podobnego założenia, że lepiej kłaść coś dobrego na podłogi etapami, niż wszędzie i kiepskiej jakości. A dzieciaki pierwsze 5 lat życia i tak spędzają na podłodze. Jak dorośnie, tzn. podrośnie zainwestujemy w drewienko na podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.10.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Pozdrawiam Wszystkich, przyznaję, że podczytuję tylko czasdu na pisanie jkaby mało. Do tego mam konkurencje do klawiatury w postaci Antosia Co do półek w lodówce- mam Polar od 5 lat i niestety 6 miesiecy temu odkryłam, ż 90% zaczepów popękała- nie wiem może przesadziłam z garnkami ale jestem załamana bo nie planowałam tak szybkije zmiany lodówki. Co do innych sprzętów- pralka też polar- mimo wielokrotnych napraw (tu powinnam napisać parę "ciepłych " słów o serwisie) jest potwornie głośna, wali jak oszalała, łazi po łazience. Genralnie chyba ostatni raz kupiłam "dobre bo polskie". U nas mnóstwo się dzieje- chyba zwariowałam bo zapisałam moje dziecko na nauke pływania Domek obłożony styropianem, robią się tynki, działa alarmik. Nie pamiętam kto prosił o pomoc w elektrykach i tynkarzach- proszę o pytania na priv to polecę. Miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 04.10.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj Bikosa... Widze,ze Ciebie tez "zabrało".... Moja znajoma zabierała 6 mies dziecię na basen ... To chyba powoli staje sie norma... Znam 30latków cierpiących na " hydro fobię.." Czym skorupka za młodu.. Kiedy planujecie sie wprowadzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 ja też chcę zapisać! takie mamy szalone czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.10.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 A ja chcę mieć czas na takie rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.10.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Wracając do tematu sprzętu AGD. Kupiłam piękniastą lodówkę elektroluxa no i kicha. Po zmianie kierunku otwierania drzwiczek okazało się, że jest wgniecenie po uchwytach. Ciołki z serwisu wmawiały mi, że ta lodówka nie jest przystosowana do zmiany kierunków otwierania drzwi. Dopiero, gdy wskazałam im stronę w instrukcji obsługi, gdzie szczegółowo opisane jest jak to uczynić, zmiękli i po mięsiącu dziś mają mi przywieźć drzwi i wymienić.Tak więc to niepolskie też czasami zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam wieczorowo.... melduje kosteczka zakonczona.....czas nawozic ziemie i zakopac w niej 150 krokusików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Bikosa dobrze zrobiłaś z tym basenem....ja cierpie na hydro- fobie...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.10.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 witaj Teska polecam się na namiary na kostkę - też muszę dojść i dojechać do domu ziemia to jakiś ładny czarnoziem? może jakieś namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.10.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Lalka- my się nie spieszymy. Myślę, że na wiosnę. Chociaż powiem Ci w tajemnicy , że często chciałabym już, natychmiast Co do nauki pływania- jest na Bezrzeczu, warunki dobre tylko cena taka jakaś sobie czyli 450pln za semestr.Ale to był prezent czyli sponsoring urodzinowy dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts