Teska 06.10.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 witajcie z rana ...niemozliwe ,zebym była pierwsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 bodekku witaj.....byłes minutke przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 witaj Teska kto rano wstaje ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 to ja ponawiam zapytanko czy ktos zna jakas hurtownia ogrodniczą, coby zakupic krokusiki i zonkile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Teska - takie rzeczy można było kiedyś dostaćna Autostradzie Poznańskiej za cukrownią;jest tam kilka wielkich szklarni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Dzień doberek, na powitanie trochę uśmiechu:Oddział terenowy Centralnego Biura Śledczego, Nowy Targ.Dzwoni telefon.-- Centralne Biuro Śledcze, słucham...-- Kciołem podać, co Jontek Pipciuś Przepustnica chowie w sągu drzewa marychuanem.-- Dziękujemy za zgłoszenie, zajmiemy się tym.Następnego dnia w obejściu Przepustnicy zjawia się grupa agentów CBŚ.Rozwalają stos drewna, każdy klocek przecyzyjnie rozszczepiają siekierką, ale grassu ani śladu. Po kilku godzinach, wymamrotawszyniewyraźne przeprosiny, odjeżdżają.Stary Przepustnica patrzy w zadumie to na drogę, którą odjechali, to na stos drewna. Nagle słyszy telefon. Wzrusza ramionami, wchodzi do chałupy,odbiera.-- Hej Jontek! Stasek mówi. Byli u ciebie z Cebeesiu?-- Ano byli. Tela co pojechali.-- Drzewa ci narąbali?-- A narąbali.-- Syćkiego nojlepsego we dniu urodzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 bodekku tam to ja juz byłam.....ale niestety nie sprzedaja cebulek....i zrobiła sie ogólnie mówiąc tam kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 SP witaj, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 S.P. - witaj Teska - szkoda , ale jest jeszcze szkółka w Zdrojach ale tylko słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Teska, gdzieś na Kolumba jest hurtownia, tak słyszałam ale nie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.10.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wczoraj zamknęłam, mam nadzieję temat spadającego ciśnienia na piecu. Źle dokręcili i leciała woda za piecem. Przeżyłam horror, bo bałam się, że coś pod posadzką poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 SP to dobrze ze wogóle doszli o co chodziło...to jednak partacze a u nas juz skonczocze podjazdy dzięki, pojedziemy na kolumba popytamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.10.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witajcie! No,no BODEKKU ! Muszę przyznać, że Twój "Pałacyk" wygląda bardzo dostojnie!!! Czy na to pójdzie dachówa czy gonty (może pisałeś, ale pamięć mam krótką), no brama koniecznie do tego pałacyku super elegancka ... brama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 06.10.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Dzien Dobry Połowa tygodnia..ale fajnie... Teska na Kolumba ,po lewej stronie jadąc od dworca... Wiem,ze maja drzewka i krzewy..może zonkile tez..Jesli znajdziesz daj znac..Tez mi sie marzy pole kwiatków na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 06.10.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witam wskich srodkowo Delf i Bikosa na basenie to uwazajcie na szklane drzwi bo je wierzo wstawialismy( zartuje sš bezpieczne więc mozna nimi trzaskać ) , swojš droga to ciekawy pomysł mieli z tym basenem dla dzieci, jak moj siostrzeniec mial 3 latka to musial brac indywidualne lekcje na słonecznym u takiego mlodego chlopaka, w sumie to on tam jeszcze sie zajmuje dzieciakami i one go uwielbiaja wiec jak komus za daleko na bezrzecze to siostra ma kontakt. Tyle ze na bezrzeczu warunki super <ekstraklasa> Teska hortownia na kolumba sie nazywa Bagras, ale czy sie zajmujš cebulkami wiem ze mowia o sobie ogrodnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Pawel - jak będę miała swój, prywatny, wymarzony , kryty basen, to też wstawisz mi te szklane drzwi - te które podziwiałam w Twoim salonie - są rewelka!!!! .... ............. a co pomarzyć nie można??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witaj grupo.. rozumiem ze grupa wie o licytacji przedmiotów dla Nikoliaktualny stan licytacji: kubek Maksia - 150 zł kask Edzi - 150 zł parasol Maluszka - 0 zł parasol Marcina - 0zł archiwalne Muratory Tdxls - 0zł link do informacji: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34488a sama licytacja tutaj -> http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.10.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Wiemy Maksiu, wiemy, ale jesteśmy przed 10!!!!! - spłukani na maxa!!! MOże po 10!!! Bynajmniej ja!, nawet na lekarstwa dla Kevina musiałam pożyczać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 06.10.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Witajcie Wybiore się z moją Amelką na ten basen. Jestem ciekawa czy jej się bedzie podobało. Trzeba w dziecko inwestować i rozwijac zainteresowania. Teraz w zimie szoda siedzieć w domu lepiej się popluskać. bodekku Masz sliczny domek. Wygląda bardzo przytulnie. Teska a w Rajskim Ogrodzie nie mają? Powinni mieć, chociaż tam chyba jest drogo. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.10.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 witam wszystkich Bodekku - patrzyłam na nowe zdjęcia, dom ci wyrósł i wcale nie trabant, bo trabant był z kartonu okey wracam do pracy miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts