czupurek 06.10.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 na poprawę humoru .>> Pani w szkole pyta się dzieci jakiej pasty do zębów używają.>> Małgosia: - Ja używam Colgate.>> - A dlaczego ?>> - Bo to numer 1 na świecie...>> - Bardzo dobrze...., a ty Jasiu jakiej używasz ??>> - BlendaMed !>> - A dlaczego ?>> - Bo po niej sa twarde jajka !>>>> Syn wrócił do domu z samymi dwójami na swiadectwie Ponieważ ojciec przez>> cały rok suszył mu głowę o oceny i czepiał się nauki, syn bał się jak>> diabli>> pokazać świadectwo. Ojciec jednak, zamiast rzucać gromy i lać paskiem,>> zaprosił syna na fotel. Syn usiadł niepewnie. Ojciec wyjął papierosy:>> - Zapal synu...>> - Tata, no co ty, ja nie palę...>> - Pal, synu!>> Zapalili. Po chwili ojciec otworzył barek i wyjął szkocką>> - Napij się, synu...>> - Tata, daj spokój, ja nie piję...>> - Pij, jak ojciec daje!>> Napili się. Ojciec wyjął z za tapczanu Playboy'a.>> - Masz, oglądaj...>> - No nie, tata, nie wygłupiaj się...>> - Oglądaj!!>> Siedzą popijają czas płynie leniwie. Syn juz całkiem się wyluzował,>> sięgnął>> sam po papieroska, lekko szumi mu w głowie. Przerzuca kartki Playboy'a,>> zaciąga sie z widoczną przyjemnością i wreszcie rzuca od niechcenia znad>> kolejnej rozkładówki:>> - Kurna... tata... i kto to wszystko dyma? No kto to wszystko dyma???>> - Prymusi, synu, prymusi...>>>> -Krzysiu dlaczego masz w dyktandzie te same błedy co twój kolega z ławki?>> -Bo mamy tego samego nauczyciela od języka polskiego>>>> Chodzi chłopczyk z babcia po parku i przegania gołąbki:>> - Spieprzajcie, spieprzajcie, spieprzajcie ...>> Oburzona babcia wola:>> - Wnuczku nie mów tak brzydko! Popatrz tak się robi:>> - Asio, asio, asio! I widzisz jak spierd....!>>>> Idzie ojciec z synem. Nagle syn mówi:>> - Tato, co tam jest?>> - To gąsiennica je biedronkę.>> - Tato, a co to jest dronka?>>>> - Tato dlaczego Bog stworzyl na koncu kobiete?>> - Zeby mu nie pokrzyzowala wszystkich planow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 jolly - mnie się tez podoba na górę leci papa i gont (szary ) a co - każdy ma prawo do swojego zdania brama wiem - ale $$$$$$$ mało Olka - prawda czupurek - to tylko złośliwcy mówią że kartonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 06.10.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 bodekku a stelaz nie jest drewniany Mi sie Twoj domek bardzo podoba...Wyglada super... Urozmaicona bryła jest bardzo ciekawa..Z niecierpliwoscia czekam na foty z dalszego przebiegu prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 wieczorkiem jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przyjaciel 07.10.2004 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Jak francuskie 406 nie idzie to moze 69. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamY 07.10.2004 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Teska - szukałaś krokusów i żonkili... były ostatnio w LIDL-u.. chyba 20 cebulek za 6 zł... może jeszcze są.. żonkile to chyba z 5 odmian było.. i krokusy też chyba były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Oferta specjalna: Sklep internetowy www.parkiet.net postanowił przekazać na aukcje 20 m2 parkietu jesion kolor w klasie natur 16x70x500 ( link ) cena wywoławcza 30 zł za m2. Sklep zapewnia transport licytacja -> http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 witajcie czwartkowo! lalka - stelaż jest drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.10.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Przed nami kolejny słoneczny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.10.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 witam wszystkichznowu dużo pracy w... pracyale ważne że pogoda jest okpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 macie rację - pogoda przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.10.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witajcie!!! Pogoda cudna! oby tak dalej... ło matko, ło matko .... co tu się dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.10.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Dzień dobry, no to zbliżamy się do dni wolnych. Muszę się w końcu zabrać za garaż i kotłownię. Oby nie lało. Józio na urlopie - zdrowo spędza czas. Cały czas na świeżym powietrzu. Kładzie klinkier i gres na schody i taras. Coraz ładniej mamy. Żeby tylko było trochę więcej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.10.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Józia - a Ty się nie stęskniłaś za mną???? Nigdy Cię nie ma, odkąd awansowałaś to główka Ci w górę poszła!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.10.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Jolly, skąd ci przyszło do głowy, że awansowałam? Ja jestem od roboty - awansują inni. Stęskniłam się, stęskniłam - zaraz zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przyjaciel 07.10.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Jeszcze nikt nikogo za czatowanie w internecie nie awansowal, ani nie nagrodzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.10.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Witam !! Ten mój necik rzadko pozwala mi się z Wami spotykać dziś chyba ma dobry dzień (słonecznie) więc jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.10.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 No nareszcie nadrobiłam zaległości i widziałam zdjęcia domków Jolly i Bodekka, ale gdzieś zniknął odnośnik do zdjęć Olki! A może gdzieś przeoczyłam???Jolly i Bodekku to święta będą już w domkach jak tak dalej pójdzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 07.10.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 dIDI PROSZE BARDZO ALE TO JEST WERSJA NA RAZIE MAŁO OFICJALNA - NIEDOROBIONA http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=28375&q=nasz%20nowy%20dom&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Didi - taki jest planung - święta ale jak to mówią starożytni pożyjemy - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts