S.P. 08.10.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska, tą glebogryzarką to się mieli ziemię z czarnoziemem, czy jak. Sama mam dylemat ja pozbyć się tej cholernej lebiody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 SP widziałas u nas te piekna trawe- glebogryzarka to wszystko hmm..chyba pokopie, pozniej recznie wybiore trawke a własciwie co zniej zostanie- inasypię od Twojego faceta od ziemi - ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 hihihi ale narobiłam "byków" trudno polonisty tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 To znaczy, że ja zrobię tak samo, tzn. Marek nie ja. Już myślałam, że trzeba to będzie ręcznie kopać. UFFF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.10.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Witajcie!!! Maksiu - nieładnie się nabijać z dzielnicy, w której się urodziłam!!! Fajna nazwa co???? Teska - niestety nie zgodzę się z Tobą w dwóch kwestiach, pierwsza to taka, że Klęskowo to dalej Klęskowo, a Bukowe to Bukowe, moja siostra dalej mieszka w Klęskowie na ulicy Pszennej!!! Druga to taka, że w tej szkółce, teraz to bardziej podobne do Rajskiego Ogrodu w Szczecinie, 3 lata temu właśnie tam montowaliśmy bramy i kolega z pracy wziął chyba z 50 tuj i wszystkie mu się przyjęły... to nie zależy tylko od tego jak kto posiał, tylko od warunków przesadzenia i może się zdarzyć, że np. na mojej glebie drzewka z Danowa się nie przyjmą.... Józia - ceny negocjuj, siora kupywała żywopłot i naprawdę cenowo wyszło super, a żywopłocik się przyjął i wygląda super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 SP efekty pracy do zobaczenie po weekendzie. Nie spodziewałam sie, ale sasiad sam zaproponował ze pozyczy i nawet kasy nie chcial w poniedziałek zamawiamy ziemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.10.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 słuchajcie - a w którym dokładnie miejscu ta szkółka może jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 jolly pewnie masz racje zalezy od posadzenia......ale 3 lata temu to 3 lata temu...ja tam kupowałam nie tylko tuje....hmm mam nawet spory rabacik...ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Bodekku Ta szkółka o której pisze Jolly jest w zdrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Jolly tej szkółce daleko do rajskiego ogrodu - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.10.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska - dzięki teraz juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.10.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 witam PIĄTKOWO jak ja lubię piątki i kończę szybciej, bo idę sobie do naszego szanownego Balcerka odebrać medal okolicznościowy a co! ale naklumkaliście od wciera. Gosiunia - broń cię panie od wykopywania znaków geodezyjnych, to element stały nieruszalny i możesz się narazić na ponowne wytyczenie geodezyjne. jak pisał Maksiu , wkop słupeczek obok znaku. Teska - to z ciebie niezły don pedro z krainy deszczowców (czekam na efekty) co nikomu się nie podoba mój kubek kochani? od ust sobie odjęłam (to moja wygrana w golfa), a wy co? jazda do licytowania pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 No prosze.. i już mi się oberwało za Klęskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.10.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska - nie mogę czytać o glebogryzarce, bo zaraz nasuwa mi się ta reklama castoramy Marian na co nam glebogryzarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Wiem że jest przed 10.. ale... Nasza koleżanka Czupurek przekazała na licytacje swój firmowy kubek, (zobacz kubek) Licytacja -> http://www.dlanikoli.prv.pl ps. możemy licytować do końca przyszłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Witajcie!!! Naprawdę powiadam Wam: nie kupujcie roślin w szkółce w Zdrojch, materiał słaby (w tajemnicy powiem Wam, że jest on kupowany ze szkółek np. w wielkopolsce i sprzedawany jako wyhodowany na miejscu), poza tym nie są przyjmowane żadne reklamacje No i ceny zbytnio nie ponegocjujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.10.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska, Didi,dostałam adres i telefon do leśniczego na Oś. Bukowym, ul. Chłopska, za wiaduktem mam skręcić na leśnictwo Klęskowo. Czy to ta sama szkółka o której mówicie (Zdroje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.10.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska - nie mogę czytać o glebogryzarce, bo zaraz nasuwa mi się ta reklama castoramy Marian na co nam glebogryzarka? A swoją drogą też dźwięczna nazwa. Kojarzy mi się z jakimś wielkim, zmutowanym chrząszczem Witajcie w piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.10.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Józia - to raczej to !!!! chociaż na ulicy chłopskiej też jest wiadukt, a to zupełnie inne miejsce, za Bukowym jedzie się ulicą chłopską i za wiaduktem - u góry na wiadukcie jest Wasza autostrada - ale dalej nie wiem, gdzie jest szkółka i leśniczy, może tamtejsi będą wiedzieć!!! a znowu w Zdrojach to jest wiadukt ale kolejowy i też niedaleko jest właśnie ten a"la Rajski Ogród - wg TEski gorsze wydanie!!!Didi nie radzi Ci tam kupować!!! Teska też, ja nie mam złych doświadczeń WYBOR NALEZY DO CIEBIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 uwaga, uwaga podaję komunikat mam informację, że ktoś chce kupić szczenię rasy owczarek niemiecki - bez rodowodu za małe pieniądze jakby ktoś, coś, to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts