księgowa 24.06.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Witam HoMar - ja wystąpiłam o przyłącze na jednym druku - budowlane i stałe, oba na 12 kW (nie rozpędzaj się z kW bo od każdego każą płacić ok. 130 zł). Elektryk mi policzył, że spokojnie mogę brać 9 kW ale enea nie chce dawać wtedy siły dlatego minimum to 12 . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 teraz jest ciut lepiej...bo budowlany daja 9 kw..a w umowie stały na 12 kw..dostałam aneks..i za budowlany prad po "zjednoczeniu" sie z enea w poznaniu oplaty zmalały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.06.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Witajcie. Zrobiliśmy podłogówkę. To prościzna! Jak można tak zdzierać z ludzi!!! a ogólnie - padamy na dzioby i odsypiamy. Pozdrawiamy grupę - papapapapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.06.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witajcie z rana, Joasiu miło że jesteś. Martwiłam się o Was, że zamurowaliście się w domku, tak długo się nie odzywaliście, ale Teska oświeciła mnie, że pracujecie ciężko i koniec już bliski. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witajcie ... Joasiu jakaś Ty piękna w maseczce i okularkach..powinnas jeszcze piłe do łapki,.... podłogówka wygląda super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.06.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Qrcze ale jestem zdenerwowana, aż mi zimno. Zawieram dzisiaj ostateczną umowę zakupu działki. Agencja Własności Rolnej odstąpiła i nie chce mojej działki, warunki wszystkie mam, nawet wodociągi wysłały w końcu po trzech telefonach, projekt u architekta w adaptacji ale jakoś tak mimo wszystko ciarki po plecach chodzą. To chyba syndrom mojej działki rolnej, która miała być budowlana a okazało się to niemożliwe. Trzymajcie za mnie kciuki proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 25.06.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 S.P. - to to trzymamy kciuki Teska - nie chichraj się ! Zupełnie nie wiem jak te niemowlaki mogą tak na czworaka cały czas wytrzymywać. Kolanka mam obtarte A Jasiu uda od kręcenia wielką szpulą rury - wyglądało wielce sprośnie hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 SP trzymajcie sie...bedzie dobrze...i dalej do budowania hej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Joasiu....łomatko....takie sprosnosci...hihi ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 25.06.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Na gwałt potrzebny!! ocieplacz na budynek Mamy za 25 m2 - poszukujemy oczywiście lepszych i tańszych. I szybko bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 26.06.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Joasiu!CHodzi CI jak rozumiem o ekipę wykonującą ocieplenia? Co zawiera cena, o której mówisz? Przypuszczam, że styropian, siatkę grunt i tynkowanie na gotowo(oczywiście robocizna)? Jeżeli tak mam tańszych, a jeżeli chodzi o jakość - rewelacyjni. Daj znać, to Ci jutro prześlę namiary, bo niestety nie mam przy sobie dzisiaj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.06.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Klaudia ja też chcę te namiary - wprawdzie jeszcze mi daleko do ociepleń (okolice września) ale już chcę powoli przystąpić do poszukiwań ekip. Buziaki... pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Joasiu...ale to podobno zrobic samemu to pestka... Podaje namiar na tych co klaudia ( bo namiar mam tez od niej ) zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.06.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No to już nabyłam swoją działkę. Ależ mnie to kosztowało nerwów głownie w samej kancelarii. Wyobraźcie sobie, że notariuszka zażyczyła sobie opłaty w wysokości 285 zł za samo przelanie pieniędzy z depozytu, który zostawiłam u niej na koncie tytułem zakupu działki. Łaskawie objaśniła mi, że to jest i tak połowa. No więc ja jej na to, że notariuszy jest pół Szczecina i proszę o zwrot depozytu i do widzenia pani, i że to jest nieuczćiwe i nieetyczne bo pytałam co łączy się z takim depozytem i oczywiście była cisza jak po śmierci organisty. A tu nagle przwie trzy stówy nie licząc oczywiście normalną taksę notarialną, maksymalną zresztą. W końcu kwoka odpuściła ale 68 zł mnie za to skasowała. Przestrzegam przed taką formą płatności. A teraz już tylko czekam na pozwolenie i buduję może jak zmienię rodzaj przyczyn zdenerwowania to mi wyjdzie na zdrowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ksiegowa zerknij na prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 S.P gratulacje...nio odbieraj to pozwolonko i do budowania prosze sie zabierac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 26.06.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Teska nic do mnie nie dotarło - może prześlij na maila. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 26.06.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Księgowa!Prześlę Ci namiar jutro na priva, chociaż to co dostałaś od Teski to prawdopodbnie to samo, bo ja jes z kolei dałam namiar na tych ocieplaczy. Ja byam i jestem z nich bardzo zadowolona. Teska!Oni robią teraz u Ciebie, czy wzięłaś inną ekipę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Klaudia narazie nie robie ocieplaenia...dopiero cos we wrzesniu....ale mam ciut tanszych...zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.06.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No to pa pa lecę do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts