bodekku 13.10.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 no dobra - już się nie odzywam też chce mi się palić - próbuję rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.10.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Oj Boddek! Co taka smutna mina, wyrzuć tą energię z siebie - nie magazynuj !!! Ja trochę sobie pokrzyczałam i juz mi lepiej...jakoś to przeżyjemy- no dawaj, nikt Cię dzisiaj nie wkurzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.10.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Linka ! jeszcze nie zle zaraz jadę na budowę to mi na pewno ciśnienie podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.10.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 łeee podnoszenie ciśnienia na budowie to standard... powinieneś się juz do tego przyzwyczaić. Życzę w takim razie abyś nie miał innego typu bodźców do nerwów. Lecę bo mi bramę montują, może do czegoś się przyczepię hihi Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 13.10.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Hej wam Przeczytac to co naklikaćie przez kilka dni to jest serio poważne wyzwanie, ale się kto rozpędził Jollly co to jest z tym spodziewaniem się czego innego jak będe wracał z Goleniowa to wpadne mi to wytłumaczysz moze jutro Delf jestem i poczytuje i słucham. A czy ja za baraki tez powinienem zapłacić bo nie płace Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Paweł Ale cię wyciągnęłam z ukrycia Widziałam drzwi na basenie na Bezrzeczu i planuje podobne w domku, stąd moja ciekawość. Napisz coś więcej, jak nie chcesz tu, to na priva. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Co do podatku, to nie wiem ile będę płaciła, wszytsko kwestia tych skosów, bo to sie inaczej liczy, ale obawiam się, że to jednak wyjdzie więcej niz te sławne 56 zł, które teraz płacę za działkę. I nie ma sie co podniecać tymi Urzędami i wyższościa jednej Gminy nad drugą, każdy dostaje jakies tam pismo i do niego sie ustosunkowuje. Płacić i tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.10.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Hej, chciałam się pochwalić, że mam już tynki w domku. Ocieplacze nadal pracują dzielnie. A, i w domku zadomowiła się olbrzymia koza jest więc zupełnie cieplutko, mozna też sobie jajecznicę usmażyć A wszystko to za sprawą mojego aktualnego kierownika budowy. Aha- nie wiem czy mówiłam ale mam trakże drzwi wejściowe a brama garażowa czeka tylko na sygnał Myślę, że wszelka pora zająć sie kwestią kominka i rozprowadzenia ciepła a tu cisza. Naprawdę nikt nie moze nikogo polecić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.10.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Hej, patrzcie, mam juz 300!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.10.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Delf- gratuluję, idziesz jak burza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.10.2004 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Boże jaki alkoholizm, jaka narkomania????!!!! Papieros to też w pewnym sensie narkotyk, od strony farmakologicznej – kolejny środek psychoaktywny. To, co odróżnia go od reszty, to akceptacja kulturowa i legalność. Także Jolly, jak tam dzisiejsze samopoczucie bez papieroska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.10.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witajcie nałogowcy.. mam nadzieje że dzisiejszy dzien spędzicie w milej i przyjaznej atmosferze z dala od uzywek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 nie zapisało mojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ok to jeszcze raz witam wszystkich czwartkowo Jolly - no co z tymi zdjęciami tych drzwi szklanych? Palenie - uch zgubny nałóg.na mnie nie działały:- gumy - czkawka i mordka boli- tabletki, akupunktura, płytki magnetyczne - bez skutku- plastry - były najlepsze, jak stosowałam, palić się nie chciało.niestety po kilku m-cach abstynencji, na baletach zapaliłam i... mało pod krzesło nie spadłam - taki odlot.i to był mój błąd - bo potem codziennie po jendym, po jednym i jaram namiętnie znowu.niestety, nie mam aktualnie siły i zdrowia walczyć. Jolly - trzymam kciuki żebyś wytrwała, nie daj się. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Józia - zarazo, ty zobacz do swoich komentarzy i poporaw się kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.10.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Czupurek, bo ja potrzebuję duuużo cierpliwości (matczynej) i duuużo zachęty. Ale mały kopniaczek na zapęd nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.10.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witam was Przywitałam się to .... lece dalej. Obserwuję Was z ukrycia. jolly i jak tam? Wytrzymałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 NOOOOOOOO to witam wszystkich wspaniałych forumowiczów!!! Czy wytrzymałam? A jak myślicie????? Musiałam tak długo siedzieć w domu bo z oknami się spóźnili, ale je mam, mam super, że są, za około 4 godziny jadę sprawdzić jak wyglądają już w otworze okiennym!!! Bramę dzisiaj montujemy i te drzwi wspaniałe pawłowe wejściowe!!!! także Paweł może jak zajedziesz to już będziesz cosik widział!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.10.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Pewnie nie wytrzymała, bo się ukrywa.I głupio jej teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jezu ja mam już 500! chyba Jóźka mnie wyprzedziła i otworzyła, więc pomagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts