Józia S. 14.10.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jollu,Ty się przyznaj, jak z paleniem?Ociec, prać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Józia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.10.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ty nie strój min, bom duża i się nie boję, tylko gadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 No dobra, bo nie mogę się doczekać i trzymać Ciebie Józiu i innych w napięciu... .......no więc te plastry tak zaj.... działają, że cały czas czuję kapcia w ustach, jakbym z paczkę papierosób spaliła, okazało siŁ, że Pani aptekarka, magister zresztą, dała mi plaster stopnia pierwszego, a to oznacza, że jest przeznaczony dla palaczy palących powyżej paczki dziennie,, a ja niestety pal.... iłam aż 10 lub 12 dziennie, czego bacznie pilnowałam i trochę przez to mam więcej nikotyny w sobie ... nie mogłam spać w nocy, serce trochę kołatało, na meczu aż musiałam nogami machać, coby se ze szczęścia nie machnąć, ale ...... NA RAZIE NIE ZAPALIŁAM NAWET JEDNEGO, chociaż na półce w domu leży paczuszka.... i co Wy na to????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.10.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 No, teraz mogę gratulować....A więc przyjmij gratulacje z okazji przekroczenia pięćsetki i niepalenia.Życzę dalszego wytrwania. Nie poddawaj się. I... jak sama soie nie wierzysz to wyrzuć te papierosy z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.10.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jolly, super - tak trzymaj a jakby Cię brało, to przypomnij sobie mój post o uzależnieniach... przechodzisz teraz tzw odwyk z tą różnicą, że dostarczasz organizmowi narkotyku z nadwyżka jak czytam - no ale z czasem musisz te plasterki rzucić i co wtedy? to tyle morałów - nie wściekaj się tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.10.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Acha,jak zapalisz jednego to zaczynasz odliczanie od nowa. Musisz się pogodzić, że to już koniec z paleniem, albo ... nici z postanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dzięki, ale na razie to początek, wiem że kryzys dopada około 3 dnia lub czwartego i tego obawiam się najbardziej, ale wtedy rzucę się w wir zakupów np. galaxy itd. to sobie humor poprawię, pójdę do kina lub zamknę się w grocie solnej na cały dzień!!!a właśnie wiecie, że taka grota jest w Szczecinie?? czy byliście tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.10.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 jolly: no to gratuluje silnej woli.. oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 jolly gratulacje. Trzymaj się. zamknę się w grocie solnej na cały dzień!!! a właśnie wiecie, że taka grota jest w Szczecinie?? czy byliście tam??? Co to? Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 NNNooooo nie przesadzajcie?! pogadamy po łikendziku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.10.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jolly: po weekendzie to dopiero bedziemy z ciebie dumni, ze hoohoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Maksiu - oby , oby.... Olka - grota solna jest na Łukasińskiego i z tego co pisali 45 minut w tej grocie to jak 3 dni nad morzem, jakieś tam rzeczy z morza martwego pomagają w krążeniu, w metabolizmach i ogólnej relaksacji!!! muszę to sprawdzić!!!P.S. już poprawiłam, to przez fajki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.10.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 fajne. musze się tam wybrać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.10.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jolly Gratulacje Trzymam kciuki za dalsza niezlomnosc. Dziewczyno trzymaj sie twardo, to mojej polowce pokaze jakie twardzielki na formum sa... Moze jakas mala persfazja, ze jak "baba" (bez urazy ) potrafi, no to on, taki silny mezczyzna tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.10.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witajcie!! Jak ja się cieszę, że nigdy nie paliłam, że mój mąż nigdy nie palił i że moi rodzice już nie palą od kilku lat. Jolly też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jolly - nie palisz, to fajnie, ale wyczyść skrzynkę mailową bo, masz pełną i parę fajnych drobiazgów cię ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.10.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zgadza się Czupurku, bo mi spływają oferty... No to 3-majta się czego trzeba, jadę obejrzeć okna mam nadzieję, że widok nie spowoduje chęci sięgnięcia po p..... nie chcę wymieniać tego słowa!!!! Do jutra, papapapa, mam nadzieję, że jutro też będę mogła się pochwalić, choć jutro to 3 dzień.... kryzys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 kuszenie jolly ble ble ble zmieniam http://www.nicorette.pl/grafika/kartki/5.gif teraz jest OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.10.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts