Linka 14.10.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Moja kochana połowa rzuciła palenie na moją prośbę - też z dnia na dzień. Co się nie robi dla miłości... Trzymaj się Jolly - zobacz ile osób jest z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.10.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ale w efekcie mi też "Goleniów" nie kazał płacić podatku. A tak w ogóle to cześć! Dzisiaj byłam w terenie w sprawach budowlanych oczywista No i kłada już tą strukturę i już troche widać. Raju, już wiem, gdzie zrobiłam babola, ale jak to było Jolly? Nauczę sie kochać i ten mój tynk strukturalny! Niedługo zamieszczę zdjęcia. Widziałam tą grotę solną, bo jest obok mojej przychodni, ale czy ktoś w niej był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.10.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witam wszystkich w ten piekny wieczor O tej grocie to nawet pojecia nie mialam. Czego to czlowiek na takim forum dowiedziec sie moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 14.10.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 maksiu!!! gdzie obiecany mail z instrukcjami co robimy po licytacji? po nocach spac nie moge, bo nie wiem, co dalej a wiesci jak ta Malutka po operacji tez brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.10.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Jolly, oby tak dalej! Ja nigdy nie paliłem, w domu też się nie pali... ale z jakichś powodów ktoś kiedyś zbierał różne opakowania, najczęściej z 2-3 egzemplarzami tej trucizny... Pełna szuflada takich oryginałów (niektóre nawet nie otwarte) leży u mnie do dziś... i co... nawet nie myślę o paleniu. Zobacz jaka pokusa (?) i jakoś nikogo nie zachęciła... Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.10.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Linka, Mario kopcił? No, no... jestem pod wrażeniem... (znowu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.10.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Hej, chciałam się pochwalić, że mam już tynki w domku. Ocieplacze nadal pracują dzielnie. A, i w domku zadomowiła się olbrzymia koza jest więc zupełnie cieplutko, mozna też sobie jajecznicę usmażyć A wszystko to za sprawą mojego aktualnego kierownika budowy. Aha- nie wiem czy mówiłam ale mam trakże drzwi wejściowe a brama garażowa czeka tylko na sygnał (...) Bikosiu, gratulki... miło czytać, że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.10.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dzięki Stasiek- straszna ze mnie chwalipięta Na dodatek jestem jeszcze upier... liwa- czy serio nikt nie ma zaufanego kominkarza z DPG?? Czemu nikt się nie chce ze mną podzelić A jaka jest aktualan cena za posadzki, niedługo przystępuję do negocjacji. Kolejne pytanie, czy wylewka nad ogrzewaniem podłogowym ma być grubsza?? No to by byłó na tyle- teraz idę spać. Z ważnych wydarzeń- jutro nastąpi wielkopomna chwila- próba obcięcia włosów mojemu dziecięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.10.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 A co do palenia- Jolly trzymam kciuki. Nigdy nie paliłam ale 3 lata walczyłam z moim lubym- no i Bogudzieki 8 lat nie pali. Z miłości to zrobił- wykaż się więc dla Kevina- wiem, że jest ciężko ale warto!! Marek mówi, że dopiero po rzuceniu palenia zaczął czuć niektóre zapachy (tu nie zawsze akurat jest to przyjemne ) i smaki Bądź dzielna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Miśki: litość... dajcie mi sie obudzić i ogarnąc wszystko organizacyjnie.. dostaniecie napewno dziś tego maila... a co do wiesci to wiemy ze napewno operacja sie udala, a o szczegolach mam nadzieje dowiemy sie dzis od redakcjipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.10.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 witam piątkowo i za moment łikendzik Teska - czy ty dzisiaj solenizantka jesteś? coś na ranne poprawienie humoru: Pewna kobitka miała problem z mężem - strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach... nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i opowiedziała o problemie. Ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi: - Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy.Kobita się wnerwila, opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia... stary piłuje już drugą godzinę... kobitka myśli sobie: "Ehh...spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła..".Rozszerza staremu nogi i... cisza... Następnego dnia leci z samego rana doznachorki... przeprosiny... bombonierka...podwójne honorarium... Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta:- Pani...ale na czym polega ten trick z tymi nogami??Znachorka:- Moja droga...zasada jest prosta - rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma..-------------- -----------Student poderwał panienkę na dyskotece, wyrwal do domu, rozbiera.Wszystko szło dobrze ale raptem zaskoczony widokiem pyta:- Ile ty masz lat ?- Trzynaście.- No to dalej, jazda, ubieraj sie i zmykaj do domu !Na to nie zrazona malolata odpowiada:- A cos ty taki przesądny ? no to życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 witam wszystkich Czupurek - niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 witajcie piątkowo! Teska - gratulki jolly - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Bodekku a z jakiego tytułu te gratulki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.10.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 oczywiście za zakończenie delfinka - wcześniej nie zdążyłem P.S. namiary na wykonawców mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Bodekku ok, namiarki trzymam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.10.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Teska, najlepsze życzenia i realizacji tego o czym rozmawiałyśmy wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.10.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 No to SERDECZNE ŻYCZENIA ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I RADOŚCI Z DOMKU ŻYCZĘ A TERAZ PREZENTY http://obrazki.babiniec.pl/Kwiaty/bukiet.gif to na dokończenie inwestycji http://obrazki.babiniec.pl/Klejnoty/skrzynka%20klejnot%C3%B3w.gif http://pclab.pl/zdjecia/aktualnosci/2003_12/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 a dla Maksia - za przekroczenie 4-ch tysiączków wielkie gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.10.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Oj, bo cię Maksiu za te 4 setki pogoni! 4 tysiączków!!! Cześć dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts