jolly 15.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Cicho, bo pewnie pouciekali z pracy, albo nadrabiają zaległości, bo w tygodniu na pracę nie było czasu... Ja nie należę do żadnej z tych grup, ale brykam już, bo mam spotkanie służbowe a po spotkaniu to już do domu!!!! i łykendzik !!!!!!!! To pa pa całusków milion dwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.10.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 jeszcze jesteśmy ale też pomału w kierunku domu miłego weekendu i do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.10.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 To i ja zaraz uciekam. Z imprezki forumowej na imprezke domową. Tesciówka moja to Jadwiga. Ach, ale mi się zaczął łikend ................. lalalalalalalalala Do poniedziałku papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 15.10.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 UUUUFFFFFF ! Skończyłam. Ale dzisiaj latany dzień. Jestem na chwilkę, przedewszystkim pożyczyć TESCE SPEŁNIENIA MARZEŃ i dla wszystkich forumowiczów gratis bezokolicznościowo NIECH SPEŁNIAJĄ SIĘ MARZENIA. Do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.10.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Witam wszystkich w ten piekny wieczor... Trzeba ta nasza grupke do gory przesunac, bo cos spadlismy daleko. A tak wogole - to udalo mi sie rysuneczek pod nicka umiescic. Dumna jestem z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 15.10.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Teska - najlepsze życzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 KOCHANI Bardzo dziękuje wszystkim za zyczenia imieninkowe...... nio tak, a impreska juz drugi dzien trwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.10.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Teska, ty to masz kondycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 16.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Teska, ty to masz kondycję. albo mocną głowę... Wszystkiego NAJ Tesko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.10.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Witam samotnie w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.10.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Teska- spóźnione ale z serducha- najlepsze życzenia!! SP- nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 17.10.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Podatek od nieruchomości. Podatek dotyczący budowanego domu, wznoszonej budowli, budynku lub jego części, płaci się dopiero od 1 stycznia roku następującego po roku, w którym budowa została zakończona albo w którym rozpoczeto użytkowanie budynku lub jego części przed ostatecznym wykonczeniem. Kwestie te normuje ustawa z 12 stycznia 1991 r. o podatkach i opłatach lokalnych (Dz.U. z 2002 r. nr 9, poz. 84 ze zm.). Moment zakończenia budowy reguluje prawo budowlane (tekst jednolity z 2003 r. nr 207, poz 2016 ze zmianami). Wynika z niego, ze inwestor, który na podstawie pozwolenia na budowe wybudował dany obiekt, powinien zawiadomić odpowiedni urząd przed zamierzonym terminem przystapienia do użytkowania. Milczenie urzędu przez 21 dni od dorecznia mu zawiadomienia, brak jego sprzeciwu jest równoznaczne ze zgodą na jego użytkowanie. Przyjmuje sie jednak w praktyce, ze zakończenie budowy pociągające za soba wg ustawy o podatkach i opłatach lokalnych obowiązek płacenia (od 1 stycznia nastepnego roku) podatku od niruchomosci, następuje także wówczas, gdy zawiadomienia nie złożono, ale spełnione zostały warunki do jego złożenia, czyli obiekt jest gotowy do uzytkowania. Równiez jesli budynek lub jego część bedzie faktycznie uzytkowanna mimo niespełnienia warunków uprawniających wedle prawa budowlanego do rozpoczecia uzytkowania, pociagnie ta za soba koniecznośc płacenia podatku od nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 17.10.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Witam wszystkich w ta piekna noc!!! Zycze spokojnego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.10.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 18.10.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Dobrywieczór, w poniedziałkowy poranek. Ktoś na dworze wyłączył światło? O 7.00 było jeszcze czarno jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 18.10.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 To jak nikogo jeszcze nie ma z rana, to po cichaczustrzelę sobie setkę.................... postów oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witajcie z rana w nowym tygodniu.. oby do piątku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 witajcie w poniedziałek! Gosiunia - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.10.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 witam również, tak za cimno było rano na pisanie Gosiunia - przyłączam się do gratulacji prognoza na ten tydzień - będzie ciepło miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.10.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam serdecznie z rana Spóźnione ale szczere życzenia dla Teski Gratulacje dl Gosiuni - jeszcze chwilka a będziesz LIDERKĄ FORUM, czego Ci życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts