Olka 22.10.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 i jeszcze takie http://www.album.com.pl/qusy_war2003/76971.jpg http://www.album.com.pl/qusy_war2003/76967.jpg Takie fajne zwierzaczki. Jak można futro sobie uszyć z "nich". Brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 22.10.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Wiedziałam, że nie dacie mi spokoju... nie potrzebuję fretek, a raczej ich odchody i siusiu na żwirku! Chodzi o to, że jak wezmę ten obsiusiany i obkupkany żwirek od fretki pozbędę się niegodziwego, wstrętnego, zbyt sprytnego .... szczura!!!!!!! Ponoć szczur jak wyczuje fretkę zmyka ino kurz za nim.... tak więc po to mi hodowca fretek... nie pomogły łapki, trutka - jest zbyt cwany i cholernik inteligentny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 22.10.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Oj takim żwirkiem jolly to każdego można się pozbyć, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 22.10.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Stasiu, dzieki za namiary. Podzwonimy zobaczymy bodekku, gratulacje !!! Maksiu, masz jakies namiary na kogos kto sie buduje w Tanowie lub okolicach? Bo to nasze przyszle okolice - jakas skarbnica wiedzy by sie przydala... A lykendzik blisko, coraz blizej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 22.10.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 jolly a fuj Idz do małego zoo może tam mają zafajdolone kuwety i Ci dadza. No chyba, że potrzebujesz tego tonę. a kuweta po kocie nie działa na szczura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Cześć Wszystkim, ludziska, jesteście niesamowici!! papierochy, fretki, odchody, papy, czekolada, skalary przed i po KONIEC ŚWIATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 za życzenia dziękuję jolly - ale masz pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 ufff....ale czytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Bodekku a masz jakies swieto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Teska - przeskoczyłem 1000! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.10.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Teska - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 22.10.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 no i czas do domu życzę wszystkim udanego weekendu, ładnej pogody i postępów na budowie. papapapapa http://kurde.pl/gfx/zwierz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 22.10.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Witam wszystkich, dla chętnych zarzucam temat na weekend: deseczki na płot 120 cm ! Jakiś czas temu była akcja kupowania takich deseczek (czy dobrze pamiętam gdzieś z okolic Bani?). Proszę o namiary! Czy są kolejni chętni ? Pozdrawiam i do pn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 22.10.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Olka, jestes niesamowita z tymi zdjeciami Moj Misiaczek (4 lata) tylko slipia otwiera to juz pedzi do komputera czy jakies fajne nowe obrazki sa na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.10.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 witam sobotnio! jakaś straszliwa cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.10.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Cześć w sobotę Chciałam wszystkich ostrzec przed panem Remigiuszem S.- nie podaje nazwiska bo imię dośc oryginalne- specjalistą od więźby. Pan najpierw zrobił babola tzn krokwie sa nierówno popodcinane, deska czołowa po jednej stronie jest pod rynna tuźż a po drugiej 7 cm ponizej tworzą cudowną liniowa prestrzeń Mój błąd, że zapłaciłam prawie całóśc bo Pan obiecał, że oprzyjedzie to poprawić. Czekałam i dzwoniłam 2 tygodnie i wciąż później. A wogóle to czemu facet od podbitki nie chce tego zrobić itp teksty. Na koniec stwierdził, że jest zajęty i nie ma czasu tego poprawiać!! A już na marginesie właśnie odkryłam , że zrobił mi poddasz niższe o 15cm- za niskie są słupy i poddasze w związkuz tym też !! (dziękuję mojemu kierownikowi- zwolnionemu-za bsporawdzenie) Tak więc nie polecam!! A wymądrzał się jaki to jest cudowny, że hej!! Pomocną dłoń podali mi moi aktualni fachowcy i oiecali poprawić błędy Pana Remigiusza!! (no oczywiście dachu juz nie podniosą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 23.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Bikosa, strasznie mi przykro Zdjecia takich palantow powinno sie po calym miescie porozklejac dla przestrogi. Szkoda tylko, ze wczesniej zawsze ktos jest poszkodowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.10.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 bikosa - współczuję takiego specjalistę powinno się przybić gwoździem do tej deski czołowej Miśki - witajcie jadę zobaczyć co moi sknocili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.10.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Bikosa wiem,co czujesz, współczuję,ja to chociaż mogłamsie wyżyć i pójść na policję, bo mi dodatkowo coś tam pokradli,a ty tylko wściekać się możesz w cichości (lub nie ). Co nas nie załamie,to nas wzmocni! Uszy do góry,dalej będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts