Teska 23.10.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 witam sobotnio ech..posadzilismy dzis wielgasne drzewka: jodłe kalifornijską i choinę arabi....cos tam....mam nadziejkę ze te brzydactwa sie przyjmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.10.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Dzięki za wsparcie! Ale mam dzisiaj jakiś felerny dzień. Zadzwonił do mnie mój instalator, że nie dogadał się z hurtownią z której biorę materiały i oferta nieaktualna. W poniedzia/lek zadzwoni i przedstawi nową Ja się normaln ie powieszę albo znów sie będę wypłakiwać w sweterek moich ocieplaczy Mam nadzieje, że chociaż oni staną na wysokości zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 23.10.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Bikosiu, no i w nasze też możesz się wypłakiwać, chociaż wolelibyśmy i tego życzymy, żeby to były łzy radości!! Póki co nie martw się, na pewno, wszystko się ułoży. Może jednak pan instalator M. jest Wam przeznaczony??!! Ps. A ten REMIGIUSZ S. to chyba w Dołujach się kręci. Uwaga Dołuje na nierzetelnego fachowca!! Gonić takiego ile wlezie ! Moze jak taki roboty nie znajdzie to trochę spasuje! Ale optymistka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Witam w niedzielkę......nio pije kawke w samotnosci. Bikosiu, fotki beda, ale w poniedziałek z prostej przyczyny aparat zostawiłam u znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 a czemu ta nasza grupa tak sie szeroko rozwinęła????? mozna to jakos zmniejszyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 hmm...pusto strasznie w niedzielkę.....a my robimy dalsze nasadzenia...dostalismy od znajomych piękniascie brzydkie jodły takie niekłujące .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 25.10.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 No to otwieram kolejny fascynujący tydzień, dzieńdobry bardzo. Olka a tyś skąd wzięła zdjęcia mojego byłego szefa. Chyba że to nie on, ale podobny jak dwie krople wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 witam w deszczowy poniedziałek.....u mnie smutno.....moja połowa wyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 25.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cały łykendzik trwały prace polowe. Posadziłam jabłoneczki, czereśnie, wisienki, grusze, borówki różaneczniki, trzmieliny, krokusy, narcyze ... i jeszcze parę drobiazgów. Mężulek zrobił glebogryzienie i szurnął trawkę na całe pole. A teraz właśnie spadł na to wszystko zamówiony przez nas deszczyk ... ale nie gniewajce dogadaliśmy się z Górą że to tylko takie niewielkie podlewanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 25.10.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Teska, moja połowa też wybywa, ale na parę dni.Głowa do góry, "jak kocha to wróci"a kocha ... to wróci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 witajcie poniedziałkowo! Teska - nie martw się - wróci u mnie mają wstawiać okna jak zobaczę to zamelduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 witam poniedziałkowo Bikosa - współczuję, powiesić palanta Teska - to będziesz miała teraz swój lasek życzę miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witajcie poniedzialkowo... cieszcie się ciepełkiem bo pod koniec tygodnia skończy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam wszystkich!!! Gratulacje: - Bodekku - już okna? zaraz mnie przegonisz... - Teska - Ty to masz dobrze, możesz zająć się ogrodem.... a my jeszcze betoniarą... - nie chciałabym pominąć nikogo, ale pamięć u mnie krótka, aha, Gosiunia no i Miśki - gratulki toże!!! Bikosa - Tobie naprawdę współczuję, szok, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, mam nadzieję, że się jakoś tam poukłada... U mnie też kolega tam machał zaprawą, że mam całą dachówkę w zaprawie cementowej - wygląda to okropnie, powiedziałam, że ma to zlizywać i już!!!!! Melduję też, że mam już konstrukcję antresoli, wszystkie chudziaki wylane i w tym tygodniu kładziemy instalację elektryczną!!!! Brama działa, domek wygląda ślicznie!!! Aha, byłam w Castoramie i tam jest promocja kabla 3x1,5 za 100 m chcą 127 złotych - to dobra cena???? Szukam sklepu ze ślicznymi luksferami... ostatnio ROman W. szukał, ciekawe czy znalazł i gdzie - proszę w takim razie o kontakt!!! Gdzie jest sklep M&S???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 25.10.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 witam poniedziałkowo bodekku - zrobiliśmy wizytacje Twojego domu - fajowo wygląda tylko troche dziurawa podłoga i jak Ci sąsiedzi pilnują - myślałem że nas psami poszczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 25.10.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 jollymy luksferki kupiliśmy w Castoramie, były taniej niż w SCMB i co ważne od ręki. Nie wiem co dla Ciebie znaczy fajne, my do garażu wzięliśmy przeźroczyste z jednej strony zmrożone. na nasz gust - fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Szukam kolorowych, najlepiej coś niebieskiego ciemnego lub fiolet- lila, takie jakieś, ważne aby z jednej strony nie było widać , bo to do łazienki w ścianę będziemy wbudowywać... A co do kabla 3x1,5 za 127 złotych 100 metrów to dobra cena???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witajcie!! Tak bardzo nie chciało mi się dziś wstawać!! Dlaczego tydzień pracy nie może zaczynać się od wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly kolory to masz różniaste, jakie tylko.... ja kupowałam swoje w SCMB, bo miałam najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Bodekku Składam wielki ukłon przed ELITĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts