czupurek 25.10.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly - w castoramie chyba najtaniej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 25.10.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 ta cena kabla jest niższa jak w hurtowniach elektrycznych wiem bo sprawdzałem i sam kupowałem na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.10.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cześć wszytskim, Teska rozumiem cię ale z nami szybko czas ci upłynie Jolly ja właśnie kończę elektrykę, bierze te kable z Castoramy, taniej nie znajdziesz! Aha, a na gniazdka brałam ten po 175 zl. te po 127 tylko na oświetlenie. Kochani, (Bikosa nie czytaj ) potrzebuję dane na temat robocizny za podbitkę drewnianą, za mb. Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witajcie w poniedziałek. Niby poniedziałek, jak każdy - czyli nienajlepszy, ale.... będą prywatyzować moją firmę jaka ja jestem biedna nawet nie myślałam, że można tak zupełnie nie mieć pieniędzy - a wypłata dopiero w piątek No, popłakałam sobie... ale lżej mi nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Olka czy Józia która z Was kupowała coś u leśnika na Bukowym? Pilnie potrzebuję telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Didi,zajrzyj do skrzynki - wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 25.10.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Witam Bikosa współczuję i dorzucę swojego giganta - Witek H. z Potulickiej - generalnie para się klinkierem i ogrodnictwem. Bardzo wygadany, na poziomie itp. Dość niski chudy w okularkach - inteligencik - podaję rysopis aby nie rzucać nazwiskami (jego ojciec jest dość znany w pewnych kręgach). Mówi iż wrócił z Irlandii gdzie murował ogrodzenia z kamienia.Byłam na tyle naiwna że dałam mu prawie całość kasy nie sprawdziwszy jego dokładności a okazało się ze cały płot jest do rozbiórki (tak krzywy) zawsze prosił o zaliczkę bo na materiały mu brakło, matka chora itp. Jego metodą jest, po wyciągnieciu większości pieniędzy, wywołać awanturę i zwiać.Ja na szczęście mam pokwitowania zaliczek i mogłam pójść do sądu.Ale na przyszłość innym nie polecam tego osobnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 25.10.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Bodekku - przypadkiem zauważyłam - Twój domek jest centralnie widoczny z mojego pięterka. Jak popatrzysz dalej w stronę Polic - to ten żółty z czerwonym dachem Prośba o radę i namiary - znajomi muszą wybudować drogę dojazdową do przyszłej budowy - pod ciężki sprzęt - ziemia gliniasta. Jak to zrobić tanio i dobrze? Ja nie musiałam przerabiać tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 nie mam czym, no to się pochwalę jak piesio rośnie na zdjęciach ma ok. 3,5 m-ca w sumie, obecnie bardziej podobny jest do nietoperza, ale przejdzie mu wygodnie poleżeć na materacu http://foto.onet.pl/upload/16/48/_354724_n.jpg z pańciem na kanapie?! http://foto.onet.pl/upload/16/76/_354725_n.jpg coś dostanę? http://foto.onet.pl/upload/45/70/_354726_n.jpg wykonana komenda "waruj", ale chyba bez radości http://foto.onet.pl/upload/46/80/_354727_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Czupurek - ten Twój piesio jest śliczniutki, słodziutki, milusiński, pieszczoszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 taaaa, pieszczoszek-wampirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Czupurek,oj rozpuściłaś psusia jak dziadowski bicz.Na kanapce leży, po domku buszuje, zamiast domu pilnować?Budę zrób i na dwór. W kwestii budy - mogę udzielić instruktażu, albo służyć pomocą, bom doświadczony budowniczy pieskich bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jak zwykle szanowne grono "olewa" duszyczki potrzebujące wsparcia.Czy nikt nie zauważył mojego przejmującego smutku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia - wcale nie rozpieszczony. kanapa była okazjonalnie do zdjęcia. ja już kiedyś napisałam. pies ma mieszkać w domu i go pilnować, a nie w budzie mordę drzeć i pilnować trawnika. zresztą jak ktoś chciałby cię okraść to, właśnie najłatwiej zlikwidować psa przy budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 zauważyliśmy. na pocieszenie my też do prywatyzacji w półroczu 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia a może będzie lepiej???? pan leśnik nie ma takich ilości co ja potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia - wcale nie rozpieszczony. kanapa była okazjonalnie do zdjęcia. ja już kiedyś napisałam. pies ma mieszkać w domu i go pilnować, a nie w budzie mordę drzeć i pilnować trawnika. zresztą jak ktoś chciałby cię okraść to, właśnie najłatwiej zlikwidować psa przy budzie. Głupi pies mordę drze i trawnika pilnuje. Mądry pies z dworu domu pilnuje, ale to kwestia gustu i upodobań właściciela. A nawiasem, to dziwne, że ludzie myślą, że dla psa to takie szczęście siedzieć w domu. Coś opowiem. Na działce, na której stoi nasz domek, przebywał najpierw nasz pies (ciągle - z wyjątkiem zim, bo na zimę zabieraliśmy psa do bloku), mój tata (okresowo - z wyjątkiem zim) i my (jeszcze bardziej okresowo - z wyjątkiem zim). Kiedy nadchodziła wiosna (nadeszła za życia psa 2 razy) i pojechaliśmy na działkę, psa w żaden sposób nie dało się zapakować do samochodu. Dawał znać, że już tu zostanie. I zostawał do jesieni. Mordę drze - owszem - ale w uzasadnionych przypadkach. Nieprzymuszany tylko do samochodu się ładuje, bo nauczony, że do lasu na spacer jedziemy. A swoją drogą, ciekawe, czy też będzie tak chętnie do samochodu będzie wchodził, jak go tym samochodem do weterynarza zawiozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Otwierać, bo wkurzona jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 25.10.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cześć Witam Wszystkich. Nie mam teraz czasu na pisanie i czytanie, ale widze jakies smutki to na poprawe humoru http://kurde.pl/gfx/kotplusmysz.jpg miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.10.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia dołączam się - widze, że dzisiaj wszyscy ślepi i głusi na potrzeby bliźniego Zastosuje więc metodę Jolly: Hellou! Potrzebuję ceny robocizny podbitki drewnianej! Pliiiiiiisss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts