czupurek 25.10.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia - a co ci żeś wkurzona?! a co do psów, to popieram każdy robi jak uważa. notabene jak mój będzie chciał zostać sobie na ogrodzie, to proszę bardzo. narazie kursuje w te i we wte, z opcją że najdłużej we wte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 25.10.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 delf - najczęściej chcą 25złociszy za 1m2, ale nie wiem czy to już z malowaniem czy bezu mnie podbitka stanowiła część deskowania całego dachu, więc było to troche inaczej liczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.10.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 no, od razu podziałało, dzieki amo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 alezescie napisali jolly - m&s sa na gdanskiej - polecam. i prosze daj namiar na tego z bukowego lesnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia - na poprawę humoru - ZADZWON DO MNIE!!!! Ktoś pytał o podbitkę - mogę tylko podpowiedzieć, że odcinek tego tzw. panela w kolorze brązowym o dł. 2,7 to koszt 6,65 zeta za sztukę, reszty co idzie to nie wiem, ale cholernie drogo!!! niestety nie znam nikogo kto to robi, bo u mnie jak zwykle - mój Arek ze szwagrem!!!! Ale może ktoś robił, to BY POMOGŁ I CENE PODAŁ!!!!!, bo inaczej ....l Czupurek - ja to mam problem ze swoim przybłędą!!!! Kurcze jest z nami już od 2 lat i niestety nie idzie go ujarzmić, jest to połączenie Twojego psiurki z haskym- mieszanka odlotowa, pies już dosyć rośliwy ma około 5 lat, niestety przez nikogo wcześniej nie ułożony i teraz po jego przygarnięciu mam problem. Okazuje się, że kastracja nic tu nie da, bo on ani nie agresywny ani nie popędliwy w stosunkach, za to strasznie uwielbia za ludźmi na rowerach biegać i straszyć. nie pomogł boks 3x3, drut kolczasty, siatka, szelki, kolczatka, siatkę pogryzł, że przez otwór to i ja bym przeszła, rowy powykopywał, że korzenie drzewa na wierzchu, przez drut kolczasty przeskakiwał, szelki zdejmował a przez kolczatkę takie dziury na szyjce zrobił, że z litości go wypuściłam i co z takim zrobić??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Teska - tego leśnika z Bukowego to ma .... wkurzona Józia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Wkurzona Józiu - mozna namiarek a swoja drogą,to nie trzymaj nas w napieciu i napisz co Cie wkurzyło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 25.10.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly, luksfery to mieli tez w NOMOSIE na Światowida. To jest skład tej firmy co w Castoramie sprzedaja, to moze beda mieli taniej (przynajmniej 2 lata temu tak bylo). A tak wogole to witam wszystkich I prosze sie nie zamartwiac, tylko uszy do gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Miśki - a jak dojechać na Swiatowida, może nie ulicami opisz tyko jakieś strategiczne miejsca - sklepy kina bo ja ulic szczecina nie znam... JOZIA WKURZONA PROSZONA O KONTAKT TELEFONICZNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.10.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly dzięki Dobrze, że ktoś to wszystko trzyma w ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cześć, już nie jestem wkurzona to się nie odzywałam. Czekałam, aż znowu mnie ktoś wkurzy, ale po namyśle zrezygnowałam. Byłam wkurzona na: 1. Czupurka - bo pies powinien być bliżej natury 2. Brak kasy - ale kasa rzecz nabyta - dzisiaj nie ma a jutro będzie 3. prywatyzację - nie musi przecież oznaczać zmian na gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly, daj jeszcze chwil;kę, zaraz zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 25.10.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly - kina na Światowida??? sklepy to może i są - dla orientacji dzielnica dolny Golęcin. Nie polecałabym zapuszczać się tam po zmroku.Nomos - ciekawe czy jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 25.10.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly,najlepiej najpierw do nich zadzwon, czy maja i w jakich cenach. Tam jezdzi tramwaj 6. Jadac od Walów Chrobrego w strone Stoczni i dalej, mija sie stacje Bobryk (bedzie po lewej), to jeszcze kawalek, jakies 500m jest wjazd na podworko z roznymi firmami (przy wjezdzie sa takie duze tablice ze wszystkimi firmami - NOMOS tez jest, a przynajmniej byl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 25.10.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly,znalazlam telefon do nich ABH NOMOS ul. Światowida 671-726 Szczecin tel. (091) 423 18 66 lub 0 601 143 883 fax (091) 423 18 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 25.10.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jolly, a jak bys chciala zobaczyc te ich pustaczki szklane, to tutaj jest strona:http://www.nomos.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia - super, z pkt. 1 uhahałam się pkt. 2 - racja (notabene też czekam na nią spłukana na maxa) pkt.3 - jak pisałaś są i dobre strony (np. mniejszy wpływ polityki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.10.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia - super, z pkt. 1 uhahałam się pkt. 2 - racja (notabene też czekam na nią spłukana na maxa) pkt.3 - jak pisałaś są i dobre strony (np. mniejszy wpływ polityki) No widzisz Czupurek, jakie mam wielkie serce. Tak się przejęłam losem twojego psa, że aż humor straciłam. Ale tak naprawdę, to jestem wkurzona, bo się nie wyspałam. Józio w nocy tak jechał (chrapał), że co trochę się budziłam. No i ... psy szczekały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.10.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 no i znowu się ubawiłam. jak Józio jechał... (dobrze że dopisałaś że chodzi o chrapanie ) to trzeba było go szturchnąć (precyzuję: w bok) psy szczekały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 25.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Józia Mój też "jedzie". Ostatnio chodze spac z kijem, bo nie mogę go dosiegnąć (mamy teraz złączone łóżka, bo Amelka z nami spi) no i jak chrapie to go wale w nocy kijem. Pomaga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts