Gość Gosc123 30.06.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Kto z Was wiercił studnię i za ile? Głębokość, jakie rury, filtry itd. Mówić szybko, bo tu lisia chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Stasiek mam jeszce gdziesik namiar na mojego studniarza co robił u mnie odwierty...jak bedziesz chciał to dam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 ojejejej!!! Przysłali, jednak przysłali. Mam warunki na wodę. Po południu lecę do geotety i niech działa. Swoją drogą kupiłam uzbrojoną działkę i takie cuda ciekawe ile bym czekała gdybym kupiła gołe pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ach jaka dobra kawka i taka spokojna atmosfera w pracy, na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Witam z rana! U mnie w pracy urwanie głowy! Dwa telefony dzwonią jednocześnie a ja jestem sama; do tego fura faksów - zwariować można! Byle tylko do piątku a potem 2 tygodnie urlopu, w tym jeden nad morzem. Hurrra! Miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 My już na nowym. Wieczorem przy Kaczmarskim i ognisku , stwierdziliśmy, ze to był najmądrzejszy krok - budowac dom. Spaliśmy na podwianym wiatrem poddaszu... woda w kranie zimna. Kot szaleje - chce do domu - nie wie że w nim jest, biedaczysko (przerażają go przestrzenie i echo). Pozdrawiam - budujcie się!Teska - zostawiłam aparat - jutro drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Joasiu - gratulacje!!!! Serdecznie pozdrawiam i idę za Twoją radę - buduję się (ale to dopiero początek, niestety). Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Brawo Joasia i Jasiu. Gratulacje. Ale musicie być szczęśliwi. Cieszę się z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 GRATULACJE....łomatko ale macie fajnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.07.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 I jak tu się nie cieszyć i nie wierzyć w skuces Gratulacje! Mam nadzieję, że to nie koniec zaglądania na Forum i opisów na www, co? Nie dajcie się teraz, bo pewnie dużo rzeczy pójdzie wolniej niż dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.07.2003 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 JoaskoJaski: nic tylko pogratulowac tempa....a ledwie co niedawno same mury staly.... eeehhh kiedy tak ja bede sie wprowadzal ....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ojej jaki ciężki dzień nic się nie chce. Ja chcę już na urlop. To chyba kwestia ciśnienia. Życzę wszystkim lepszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Bardzo wszystkim Wam dziękujemy! razem i z osobna. Jest na serio super. Roboty mnóstwo, nie wiadomo w co ręce włożyć - szafy mamy w torbach, komary tną niemiłosiernie w nocy, dziecko czarne wieczorem z trudem domywane upapruje się rano od nowa, pianka montażowa za bardzo rośnie i jest łatwopalna. Zaraz zdjęcie drzwi na stronce dla Teski. Lecę dalej. Budujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 witajcie , witajcie.... Joasiu...a nie ma drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Witam z rana w ten szary dzień! Fajnie jest budować! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 ivette....jak tam mury juz sie pną do góry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Teska! Właśnie wczoraj zaczęły się piąć i są naprawdę piękne - równiutkie i proste - wyglądają jak klocki lego. Oboje z mężem wpadliśmy wczoraj w prawdziwy zachwyt! Jest super! Więcej napisałam w dzienniku. Pozdrawiam. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 ivette , nio własnie przeczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Budujcie, budujcie a ja idę do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts